شیر فلکه لامصب انقدر باز شده بود که هرچی فایل داشتم دانلود شد . بترکه اون شیر فلکه که یک ادم بیکار هی باز و بستش میکنه :دی
Printable View
شیر فلکه لامصب انقدر باز شده بود که هرچی فایل داشتم دانلود شد . بترکه اون شیر فلکه که یک ادم بیکار هی باز و بستش میکنه :دی
1مگ آسیاتک 60 تا دانلود میکنه! دیگه خودت حساب کن چقدر افتضاحهنقل قول:
برنزی های عزیز :n05:
یه زحمت بکشید برین تو سایت آسیاتک قسمت نظرات و میزان رضایت، (هر دو قسمت) همه اینو بنویسن:
سررعت برنزی رو به حالت قبل برگردونید و اگه میخواین طلایی و نقره ای بفروشین، سرعت اونارو بالا ببرین!! یعنی برنزی سرعت اصلی، طلایی و نقره ای سرعت هایی بیشتر.... همه تاکید کنید که اگه درست نشه دوره بعدی جمع آوری میکنید
هرکسی هرطوری که میخواد بنویسه! اما به کلیت اشاره بشه :n02:
هرکی انجام داد ، اعلام کنه یا دکمه تشکر رو بزنه که ببینیم چند نفر این کارو کردن...
اگه تعداد زیاد باشه مجبور میشن درستش کنن..................
یعنی چی یعنی هی باز و بسته میشه شیر فلک!
میره 200 میره 60!!؟؟؟
:n02::n08:
نه بابا کی میگه ، سرعتا هر روز بدتر از دیروزه اگه دوست داری از سرعتت دزدی کنن بیا آساتر:n28:نقل قول:
512 برنزی 30-40 سرعت میده در صورتی که تا 1 ماه پیش بین 60-70 بود.
یادته موقعی که من و چند نفر از بچه های اسیاتک خواستیم بریم گفتی وضعیت اسیاتک بهتر میشه؟!نقل قول:
میبنیم که پشیمونی از اسیاتک:n09:
حالا بی انصاف نباشم . یه هفته ای اوضاع خوب شد.......ولی دیدید گفتم ثبات نداره خوب بمونه؟!
حالا من چند تا تست از شرکت جدید بزارم یه امیدی بهتون بدم:n09::
محتوای مخفی: ......
اینم وضعیت دانلود شبانم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ناگفته نمونه با چندین لینک به حداکثر سرعت رسیدم!(بخاطر کمبود پهنای باند قم هست)
سرعت وبگردی هم حرف نداره! اسیاتک ادم پیر میشد تا یه پیج باز کنه.....
ای وای
یه روز خونه نبودما
الان داره با 400 دانلود میکنه !!!!
البته قطع بود چند دقیقه پیش وصل شده با سرعت 400 :n02:
آره داداش قبول دارم خب چه میدونستم اینجور میشه منم 6 ماه دیگه از سرویسم مونده چاره دیگه ای ندارم.نقل قول:
برای منم امروز شیرفلکه باز شده بود دوباره ، حدود 2 ساعت اینجوری بود ( 300 کیلو ) تا برگشت به سرعت پایین قبلی ( 20 کیلو )...
من نمی دونم کی نشسته تو این شرکت خراب شده و بعضی وقتا شیر فلکه را باز می کنه و یه امید الکی به ما میده !؟؟ خدا لعنتش کنه ! الکی امیدوار شدم...
من انجام دادم اما باز مثل سابق چرت و پرت تحویلم دادن و میگفت معلوم نیست کی بخواد درست بشه با صدای مشتریان حرف بزن آخرش هم که کم آورد گفت برو سرویس حجمی بردار گفتم تو شب چقدر میگیره گفت مثل نامحدود های برنزی.نقل قول:
آخه مگه خر شدم که پول اضافی بدم و همچنان سرعتم پایین باشه
امروز همه باهم شکایت کنید!!!!!!!!!! این که زحمتی نداره!! فقط 5 نفر؟/؟؟؟نقل قول:
اگه باهم تو قسمت نظرات و میزان رضایت و شکایت (هر 3) اعلام کنید و امروز
تو یک روز خونده میشه و تاثیرش بیشتره!
من از چندماهه پیش دارم همینطور شکایت می کنم هر یکی درمیون زنگ میزنن من هم یکی درمیون جوای میدم اونا هم چرت و پرت تحویل می دن.نقل قول:
امروزم زنگ زدم پشتیبانی رید... بهشون گفتم باز پهنای باند خریدین چندبرابرش یوزر گرفتین طرف جوش اورد گفت نه اینطوری نیست و اینا این هم بگن 49 نفر جلوم بودن تا نوبتم شد.
سلام
آقا من خر شدم می خوام فردا بیام از این آسیاتک سرویس بگیرم...:n02:
یه ماه آزمایشی نامحدود 256 بگیرم ببینم چه جوریه....
توصیه ای ندارین ؟
فعلا تو یان اوضاع نیا هیچ شرکتی به جز های وب خوب نیست تا الان.نقل قول:
سرعتت 30 هست
شاید شانست خوب باشه
یه خبر هم به من بده
هیچ جا در ایران نامحدود رو بالاتر نمیبندن یعنی اگر خیلی حال بدن سرعت اسمی رو بدن ! ، منظورم اینه که 256 نامحدود در تمام isp ها، صرف نظر از قیمت سرویس، حداکثر همون 256 رو میده. برای داشتن سرعت بیشتر باید سرویس محدود گرفت. الان واقعیت تلخی که در ایران وجود داره این هست که یا باید دانلود رو فدا کرد یا سرعت بالا رو ! ، یعنی هیچ جایی در حال حاضر نیست که هم سرعت بالا بده(مثل محدود ها)، و هم دانلود زیاد بشه کرد(مثل نامحدود ها). تعادلی وجود نداره متاسفانه.
دیگه چاره ای نیست..این های وب هم فک کنم نسبت به قیمتاش نمی ارزه....:n28:نقل قول:
اگر همون 30 رو بده که خیلی خوبه:n27:...شایدم 512 گرفتم...فلن 2-3 ماه مصرفم زیاد شده...
شانس که نداریم...ولی اگر آسیاتک به مرکز مخابراتی وابستست فک کنم مرکز مخابراتیم خوب باشه...
30؟؟عمرا 30 بده فوق فوقش 25 تازه اگه خیلی بهت حال بدن!!!!نقل قول:
من 512 دارم بزور 30-40 سرعت میده.اما میگن های وب سرعت واقعی میده......
یعنی چی سرعت واقعی؟!
های وب که قیمت های نامحدود هاش مسخره ست ، 512 نامحدود که سرعتش هم همون 512 هست ماهی 85 تومنه ، بعد 1 مگ نامحدودش که دیگه فوق مسخرست ! ، برای 1 مگ نامحدود که باز همون 1 مگ نامحدود رو میده ماهی 200 هزار تومن میگیره ! ، من موندم آخه چند نفر میان همچین سرویسی رو با سرعت و این قیمت بگیرن ؟؟نقل قول:
یعنی 256 سرعتش 32 ئه، 512 نامحدودش سرعت دانلودش 64 ئه، 1 مگ ش 128 ئه و به همین صورت سرویس های دیگه . . .نقل قول:
اگر اینجوری خیلی گرون فروشه بریم اسیا تگ 1 مگابایت نقره ای بگریم بهتره! نه؟! :n13:
آره دیگه خب ببین مسخره نیست آسیاتک چون داره ارزون میده بنظر مسخره میاد.الان شما برو صبانت نامحدوداشو ببین قیمت 512 شو با 40 گیگ حجم میده 70 تومن که بعد از این 40 گیگ طبق گفته پشتیبانش سرعت میشه 10 کیلوبایت!!نقل قول:
یا مثلا پارس آنلاین قیمت 128 نامحدودش تقریبا با 512 آسیاتر یکیه حتی کمی گرونتر:n02:
آسیاتر داره ارزون میده که فکر میکنین اینا دارند گرون میدند. اما بگما بحث مخابرات از لحاظ قیمتی کلا با این شرکت خصوصیا فرق داره
آسیاتک گرون تر نده مطمئن باش ارزون تر نمیده. حتما جا داره که اینطور قیمت میده. به نظر من شرکت های دیگه دارن زیادی نامحدود ها رو گرون میدن و بیشتر ملت رو سوق میدن به سمت محدود.نقل قول:
هر چی میگیری یک ماهه بگیر تا ببینی وضعیت چطوریه، تا بعدا بتونی سرویست رو عوض کنی.نقل قول:
نقل قول:
اگه توصیه میخوای که نباید بیایی کلا!
خود منم 256 نامحدود دارم، سرعتش بین 15-25 نوسان داره
خیلی پشیمونم که اسفند یک ساله تمدید کردم !
نقل قول:
اولا 128 پارس آنلاین 20 گیگ داره اما 128 طلایی آسیاتر 12 گیگ! دوما پینگش خیلی از اینجا بهتره... ثبات بیشتریم داره...
کلا سرویس نامحدود به صرفه نیست! جدیدا البته!
الان من 256 دارم، اگه سرعت درست بده باید ساعتی 108 مگ بگیرم که جدیدا هیچ وقت نشده! سرعتش میانگین 20ه ...
دلیلشم اینه که برنزی ها رو محدود کردن! طبق گفته خودشون یکمی بیشتر از نصف سرعت رو بده
آره...ولی الان همه شرکتا ر.......:n28:نقل قول:
منم بدجوری مصرفم زیاد شده هم دانلود هم وب گردی... فلن یه ماهه می گیرم ببینم چه جوریه...
به خدا هر روز دنیا پیشرفت می کنه تکنولوژی ارتباطات پیشرفته تر میشه...بعد اینجا هر روز بدتر می شه...یادش بخیر 2-3 سال پیش حداقل سرعتی که شرکتا می دادن اسمی بود...الان ؟!!!
تایید میشه ، منم دقیقا با همین سرویس ، همین سرعت را دارم.نقل قول:
تازه مشکل اصلی نوسان سرعت هست ، بین 5 ، 15 ، 25 نوسان داره ، اصلا به درد دانلود نمی خوره...
سلام دوستان ...
من میخواستم ۲ مگ محدود اسیاتک بگیرم ! از تهران هم هستم ....
کسی پیشنهاد بهتری نداره ؟! واسه اینکه سرعت دانلود بالا تر باشه ؟
دوست عزیز 2 مگ مخابرات بگیر نه اسیاتک اسیاتک سرعت 2 مگ بین 70 تا 80 کیلوبایت هست و اصلا به صرفه نیست از من گفتن تا مخابرات مونده طرف شرکت خصوصی نرو مخصوصا تهران که هستی مخابرات رو بهت پیشنهاد میکنم.
نقل قول:
امروز پشتیبانی زنگ زد! البته برای بار 6-7 که زنگ میزنه :))
گفت سرعت شما 17 کیلوبایته که از نظر شرکت خوبه :n08:
طبق گفته شما که بین 5-25 نوسان داره یعنی میانگینش 17 شده !
البته نمیدونم چرا وقتی گفتم اگه میخواین یه ادرس فروم هست که همه از آسیاتر ناراضی هستن رو بدم ببینید، گفت که از نظر ما هیچ اهمیتی نداره که کاربر ناراضیه و یا راضیه! ما کم فروشی نمیکنیم!
اینم گفتم که اگه سرعت 4 کیلوبایت میخواستم دایال آپ انتخاب بهتری بود البته طرف خیلی عصبانی شد ! کسی میدونه چرا؟؟؟؟:n13:
این حرفت از 100 تا فحش هم بدتر بوده واسه شرکت:n08:نقل قول:
البته اگه در هفته دو سه باری مثل چند روز پبش سرعتا رو یه هو ببرند بالا خوبه ها!!
جبران کاهش سرعت میشه:n01:
تا حالا که 2 دفعه اتفاق افتاده!
من الان ۵۱۲ برنزی نامحدود دارم ، ولی سرعتش داغون ه ،
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینترنت پرسرعت چالاک 10 گیگ در ماه (1 تا 8 صبح رايگان)
چه طوره سرعتش؟
نقل قول:
روز حدود 200-300 شب حدود 60 باید باشه که شبش کمتره
جناب کیمیا ۲مگ محدود سرعت دانلودش در روز و ساعات رایگان چنده ؟!نقل قول:
سلام.
دوستان توی تنظیمات مودم یوزرنیم و پسورد رو باید همون اطلاعات crm بزنم؟
در روز از 120 تا 400 در نوسان هستش ساعت رایگان هم از 60 تا 120 در نوسان.نقل قول:
یوزرت همونه یعنی شماره تلفنت اما پسورد و باید از شرکت بگیری فرق داه.نقل قول:
زنگ میزی پشتیبانی آسیاتک حداقل 15 نفر تو صف تماس هستن، تازه هر چند دقیقه به جای اینکه چنتا از نفرات کم بشه یکی اضافه میشه :n27:
سرعت ها درست شد؟