چون بازی کرک شده بنابراین نصب پچ به مشکل برمیخوره. اگه ستاب بازی غیر ارجینال باشه (دستکاری شده) بازم این مشکل به وجود میاد...نقل قول:
Printable View
چون بازی کرک شده بنابراین نصب پچ به مشکل برمیخوره. اگه ستاب بازی غیر ارجینال باشه (دستکاری شده) بازم این مشکل به وجود میاد...نقل قول:
خوب به نظرتون چیکار کنم پچ راحت نصب بشه؟نقل قول:
چون بازی کرک شده بنابراین نصب پچ به مشکل برمیخوره. اگه ستاب بازی غیر ارجینال باشه (دستکاری شده) بازم این مشکل به وجود میاد...
اول که بازی نصب میشه دیگه کرک نشه. بعدش پچ ها رو بنصب... تازه نگفتی دستکاری شدست یا نه!نقل قول:
بله .. کرک همراه بازی نصب میشه یعنی نیاز به کپی کرک نیست !نقل قول:
اول که بازی نصب میشه دیگه کرک نشه. بعدش پچ ها رو بنصب... تازه نگفتی دستکاری شدست یا نه!
حالا چکار کنم ؟ :31::41:
سلام به همه
من به تازگی یه مشکل تو بازی جنرال پیدا کردم
بعد از این که بازی رو نصب میکنم و پچ 1.04 رو هم نصب میکنم و بعد کرک 1.04 رو کپی می کنم هنگامی که رو بازی دابل کلیک میکنم تا اجرا شه یه لحظه صفحه آبی جنرال میا و زود میره و بازی اجرا نمیشه
تا حالا 10 بار ویندوزم رو عوض کردم win xp sp2,sp3,seven32bit,seven 64bit,........... دیگه نمی دنم چیکار کنم اگه کسی قبلا این مشکلو داشت یا راه حل رو میدونه به ما هم کمک کنه
در ضمن من در gameranger بازی میکنم نام : \/_Wolf_\/
با اجازه هومن جان.........
امیر رضا جان شما باید فایل Exe اصلی بازی رو گیر بیارید و به جای فایل Exe کرک شده کپی کنید تا بازی از حالت کرک شده دربیاد......
سلام
منظورتون از فایل اصلی Trial هست ؟؟نقل قول:
با اجازه هومن جان.........
امیر رضا جان شما باید فایل Exe اصلی بازی رو گیر بیارید و به جای فایل Exe کرک شده کپی کنید تا بازی از حالت کرک شده دربیاد......
من فایل Trial بازی Rise of nations رو دانلود کردم حالا باید exe رو جایگزین فایل اصلی کنم ؟
میشه لینک فایل اصلی Red alert 2 رو ( فایل exe) بهم بدید ؟
Cnc 3 و جنرال 1 هم اگر دارید بدید ممنون میشم....
سلام
من يه بار اينجا اين كمك رو درخواست كردم ولي چيزي دستگيرم نشد ميشه يكي يه كمك اساسي به من بكنه؟
من ُStarcraft 2 رو نصب كردم و ميخوام multiplayer بازي كنم ولي نميشه چون وقتي وارد بازي ميشم اصلا user و pass نميخواد كه وارد شه خودش همينجوري وارد ميشه واسه همينم فكر ميكنم بازي crack شده باشه الان ديگه نميدونم بايد چيكار كنم كه بتونم multiplayer بازي كنم username هم register كردم تو سايت با cd key ارجينال. ممنون ميشم اگه كمكم كنين.
Trial که نسخه امتحانی بازی هستش:18::18::18:نقل قول:
باید Exe اصلی بازی که نه نسخه کرک شده و نه تریال باشه رو دانلود کنی..........
لینک ها رو هم ندارم وگرنه تو همون پست قبلی بهت داده بودم،واقعا شرمنده
مشکل شما هم درست مثل امیر رضا جان حل میشه........نقل قول:
باید Exe اصلی بازی رو گیر بیارید و جایگزین فایل Exe کرک شده بکنین......
در ضمن شما که CD key ارجینال رو خریدی،بازی رو هم میخریدی دیگه:31::31:
آقا ايني كه شما ميگي ميشه لينكشو بزاري دانلود كنيم؟ آخه من هر چقدر گشتم نتونستم چيزي پيدا كنم
ممنون :11:نقل قول:
Trial که نسخه امتحانی بازی هستش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید Exe اصلی بازی که نه نسخه کرک شده و نه تریال باشه رو دانلود کنی..........
لینک ها رو هم ندارم وگرنه تو همون پست قبلی بهت داده بودم،واقعا شرمنده
فقط اگر لطف کنی بگی من چی تو گوگل سرچ کنم ممنون میشم :31:
خوب لینک Red alert2 رو که آخرین ورژن بود رو از یکی از بچه های Game ranger گرفتم....
کد:http://xwis.net/downloads/Red_Alert-2-0.0.0.exe
سلام به همه ی دوستای عزیز
امیدوارم خوب باشید
من بازی Split second رو خریدمو رو لپتاپم نصب کردم. تویه آپشنش رفتم واسه تنظیمات گرافیک. همشو پایین اوردم که بتونم راحت بازی کنم اما تویه بازی بازم یه حالتیه. انگار کنده. از بچه ها پرسیدم گفتن Anti-Assalisسشو بیار پایین. اما توو بازی این گذینه رو نداشت. توو بازی فقط یه Quality هستش با رزولوشن. حالا چجوری می تونم گرافیکشو پایین تر بیارم؟ ایا نرم افزارایی هستن که بتونن گرافیکه بازیو پایین تر بیارن؟ گرافیکمم اینه: Mobile Intel(R) 4 Series Express Chipset Family
با تشکر فراوان از همه ی شما.
فکر کنم این بازی یه luancher یا config(دقیق یادم نیست) توی پوشه_ی اصلی بازی داشت که میشد گرافیک رو در حد خیلی محدود دستکاری کرد...نقل قول:
ببین با کمک اون میتونی حداقل بازی رو تا حدی که بشه بازی کرد روون کنی...
اگه بازم جواب نداد دیگه احتمالا به خاطر ضعف سیستم هست که نمیکشه!!
ضمنا برنامه_ی خاصی برای تنظیمات گرافیک بازیها وجود نداره!!
شرمنده لینک رو ندارم.......نقل قول:
شما میتونی از این بازیهای کپی که به صورت غ.یر قانونی تو بازار هستش بخری که خودت باید کرکش کنی.....
سلام دوستان گلم
بازی fifa manager 11 را دانلود کردم ولی برای نصب تا یک مرحله ایی پیش میره (همونجا که i accept رو میزنی) بعد دیگه هیچ پنجره ایی نمیاره برای ادامه نصب ..
البته فکر کنم کامپیوترم یه فایل ـو پاک کرد خود به خود اسمش activation.exe بود
میتونید کمکم کنید؟
سلام
توویه پوش ها رو نگاه کردم. چیزی مثه Luncher یا Config وجود نداشت. بی خیال دیگه پاکش کردم. مر30 از همتون.
نقل قول:
خوب یه بار با آنتی ویروس غیرفعال امتحان کن ببین جواب میده یا نه........
سلام...
دوستان بازی C0D : Black Ops رو نصب کردم روی سیستم ولی اجرا نمیشه ! وقتی روش کلیک میکنم صفحه سیاه میشه و هنگ میکنه جوری که با ریستارت حل میشه ! ( 3 دی وی دی ه بازی )
رو سیستم مشابه هم نصبه و مشکل فکر نکنم از سیستم باشه :
Ram:2GB
CPU : 3.11GHz (intel)i
VGA : 512
:41:
اره،ولی بازم جواب نداد :41:نقل قول:
این بازی نسبت به تک هسته ای ها به شدت حساسه!!نقل قول:
این ایرادی هم که شما میگی روی چندتا سیستم که همگی داری CPU_ی ضعیف(مخصوصا تک هسته ای)بودند مشاهده شده!!
سلام
الان من توی یه مرحله از بازی Sniper Ghost Warrior گیر کردم و این بازی هم تاپیکی نداره
سوالمو کجا بپرسم؟!
دوستان من موقع بازی فیفا 11 مشکل فریز شدن صفحه رو دارم و مجبورم ری استارت کنم.کاملا تصادفیه بعد از چند مسابقه ممکنه اینجوری بشه. در یه بازی دیگه هم یک بار همین اتفاق افتاد. فکر می کنید مشکل از کجاست؟
اینجا توی تاپیک خود بازی خوب:31::نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=395771
چک کنید ببینید دمای هیچ کدوم از قطعات سیستمتون(مخصوصا CPU)بیش از حد بالا نمیره!!نقل قول:
اگه اینجور نیست درایور گرافیکت رو آپدیت کن احتمالا بهتر میشه....
سلام دوستان.بعضی از بازیها مثل blur و naild با دسته میشه بازی کرد ولی من دسته خودم رو وصل میکنم نمیشناسه.....
یکی از دوستان گفته بود باید دسته x360 رو وصل کرد.یعنی من باید خود دسته ایکس باکس رو بخرم؟بعد چجوری وصل کنم؟
سلام
من هاروست مون پلی استیشن دو رو با شبیه ساز بازی میکنم اما مشکل اینجاست که دکمه های حرکتی تا قبل از اجرای بازی مثلا موقع نام نویسی درست عمل میکنن و وقتی شخصیت رو میخوام حرکت بدم فقط دکمه های 4 و 6 که مربوط به چرخیدن هست کار میکنه و دکمه های 8 و 2 که مال جلو و عقب کردن هست کار نمی کنه و بازیکن رو میتونم دور خودش بچرخونم و جلو و عقب نمیره درصورتی که دکمه های 8 و 2 موقع نام نویسی عمل میکنن مشکل از کجاست دوستان اگر پلاگیینی چیزی راهنمای دارن بفرمایند
درضمن شبیه ساز دسته رو هم نمیشناسه
یه پلاگین خوب بگید
نقل قول:
نوع دستت چیه؟؟؟
این جارو هم نگاه کن:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=473981
---------- Post added at 06:11 PM ---------- Previous post was at 06:09 PM ----------
نقل قول:
شما سوالت رو اینجا مطرح کن،زودتر به جواب میرسی:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=353140
[QUOTE=alex fera;5981473]نوع دستت چیه؟؟؟
این جارو هم نگاه کن:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=473981
---------- Post added at 06:11 PM ---------- Previous post was at 06:09 PM ----------
از این دسته های دوتایی که بی نام و نشون هستن...توی pes کا میکنه ولی توی blur نه....
سلام دوستان
من تو شبکه کردنه خونگی یعنی لن پیسی به پیسی بازیه cod4 به مشکل خوردم
وقتی میرم قسمته مولتی... تنظیماته سرورو انجام میدم و میذارم رو لن و استارت سرورو میزنم
میپره بیرون و یه پنجره باز میشه به اسمه cod4 consolو یه سری پیغام میده...
میخواستم راهنماییم کنید مشکل چیه
ممنون میشم
سلام دوستان
من تو شبکه کردنه خونگي يعني لن پيسي به پيسي بازيه cod4 به مشکل خوردم
وقتي ميرم قسمته مولتي... تنظيماته سرورو انجام ميدم و ميذارم رو لن و استارت سرورو ميزنم
سرور که ساخته میشه جوین که میکنم از اون یکی سیستم ارور میده که:code_post_gfx_mp.ff is different from the server
ميخواستم راهنماييم کنيد مشکل چيه
ممنون ميشم
سلام من وقتی بازی کریسیس 2 را می خواهم اجرا کنم ازم سریال نامبر میخاهد کمک کنید
اگه موقع اجرا سریال میخواد احتمالا کرکت مشکل داره,عوضش کن...نقل قول:
آقا مشکل دارم openal32.dll
سلام
يه مدته يه بازي قديمي و سبك رو دارم بازي ميكنم اسمش farm tribe هست
اين بازي وقتي exit رو ميزدي خودش خودبه خود سيو ميكرد و دفعه بعد از ادامه بازي واست مياورد
امروز ميخواستم دوباره برم تو بازي هي error ميده
نميدونم چيكار كنم
اينم عكس ارورش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر شما مشكل از كجاست؟
دقیق نمیشه گفت ولی اگه بازی کرک داره احتمال داره از همین کرک باشه چون بعضی از کرکها(در اصل برای نرم افزارها ست و خیلی نادره) در تاریخ و بازه مشخصی کار میکنند یعنی اگه مثلا شما تاریخ کامپیوترت رو چند سال به جلو بکشی از کار میفته این بازی هم با توجه به اینکه شما میگی قبلا کار میکرده ولی جدیدا دچار مشکل شده یه پیشنهادی که میتونم بهت بگنم اینه که تاریخ کامپیوترت رو به عقب بکشی ببین جواب میده یا نه....نقل قول:
نرم افزار OpenGL رو از توی DVD بازی نصب کنید........نقل قول:
با سلام خدمت شما اسم بازی آشوب در شهر که خودروهای ایرانی در آن میباشد چیشت متشکرم چونکه با این نام نوانستم بازی را تهیه نمایم
من half life 1 رو دانلود کردم بعدش cs 1.5 رو هم دانلود کردم روی hf نصب کردم ولی وقتی می خوام cs 1.5 رو اجرا کنم این ارور رو میده کمک کنید لطفا . error: "5899 Metadata file missing or damaged [-1]."
سلام آیا راهی هست که the witcher رو روی win 7 64bit اجرا کرد؟