32 خالی نمیشه ولی دوتا 16 میشه.نقل قول:
دوستان کسی فلش 32 گیک تست نکرده!!! ببینیم جواب میده یا نه؟؟
ممنون
32 خالی نمیشه ولی دوتا 16 میشه.نقل قول:
دوستان کسی فلش 32 گیک تست نکرده!!! ببینیم جواب میده یا نه؟؟
ممنون
اگر من بگم برام از کانادا xbox 360 بیارن، مشکلی بابت کپی خور کردن نداره؟ و jasper هستن یا falcon?
من یک چیزیو نفهمیدم, الان مدل Arcade توی جعبش بازی هم به صورت رایگان هست ؟
جاسپر هستن مشکلی نداره میدی بیرون 8 تومن کپی خور می کننننقل قول:
تا اونجایی که می دونم خیر فقط باندل ها بازی اورجینال توشون دارننقل قول:
ویرایش :دی : به گفته دوستان این بازی تو پک آرکید ها هست
banjo kazooie
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما وقتی بخری فروشنده 1 الی 3 تا بازی بهت رایگان میده دیگه :دی (کپی)
واسه من یه بازیه Arcade گذاشته بودن.Banjo بود.قیمتش 20 دلار هست.کسی میخره؟ دی:نقل قول:
تا اونجایی که می دونم خیر فقط باندل ها بازی اورجینال توشون دارن
آقا من از مگاآپ فیفا رو دانلود کردم همه چیزم راجب رایت گرفتم فقط مشکلم اینه که 7 تا پارت 1 گیگی و 1 پارت 400 مگابایتی با پسوند iso.001 و iso.002 و ... هست که باید اینارو تبدیل به 1 فایل iso بکنم ! اینا زیپ که نیستن ! پس چطوری میشه همه رو روی هم پچ کرد تا 1 فایل iso داشته باشم ؟ مخم تو هنگه !
واسه منم یه دی وی دی شامل چند تا بازی آرکید و چند تا دمو بود .نقل قول:
ولی دیگه بانجو مانجو نداشت .
بیا با هم عوض کنیم دی: برای من بازی هاش فرق ووویگولنزجغ:31:نقل قول:
نقل قول:کد:http://www.shimist.ir/fa/other/71-pc-net/714-download-and-how-to-work-with-hjsplit
آقا یکی بیاد بگه به ما ممکنه تا دو ماه دیگه 360 الیت گرون بشه!؟
خوب چیکار کنم . من فعلا مجبور به خرید چیز دیگری شده ام!!! اگه گرون میشه برم بخرم 360 رو اول. خوب مدرسه ها مثلا تعطیل میشن یا دانشگاها و شاید گرون بشه! نه؟
نقل قول:
توی مملکت گل و بلبل ما واردات بعضی از اجناس دست چندتا مافیایی هست که شب میخابند خواب میبینند که فردا باید قیمت ها رو ببریم بالا فردا هم عملی میشه!!! (به همین راحتی)
پس قیمت xbox360 elite در خوشبینانه ترین حالت بین 80 تومن احتمال نوسان داره.
دوستان من دوتا سوال دارم
یکی اینکه من هر چقدر ساعت و تاریخ کنسول رو تنظیم می کنم باز هم بر میگرده به عقب رو 2005 ، دلیلش چی می تونه باشه؟
دومی هم اینکه چشمک زدن 2 به 2 چراغ های روی دست هنگام بازی معنی خاصی داره یا نه؟
1: زمانی که پاور کنسول را از برق جدا کنید و دوباره وصل کنید تاریخ و زمان کنسول به حالت Default بر میگرده.نقل قول:
2: زمانی که شارژ باتری دسته در حال تمام شدن هست این چراغ ها اینگونه میشن و هشدارم میدن که شارژ باتری داره تموم میشه.
می خواستم به دونم کسی میتونه این سبک بازی های xbox360 رو بگه چه فرقی با هم دارن و مدل شو بگه چطورین ؟؟؟
Action Adventure
Other Shooters
First-Person Shooters
Role-Playing
Action
Fighting Games
Wrestling
Tactical Shooters
نمیشه یه کاری کرد که برای بازی با کنسول, صدا برای اینکه که از تلویزیون پخش نشه از یک هدفون استفاده کرد؟ با وجودیکه در کل از کابل HDMI استفاده میشه و نمیشه کابل صدا را جدا کرد.
میشه در صورتی که رو تلوزیون جایی برای فیش هد فون داشته باشهنقل قول:
tv شما lcd هست یا به قول ما لامپی !!!
ماله من میشه داره :5:
البته این سوال جاش اینجا نبود ولی برای اینکه بی احترامی نشه من اونایی را که میدونم به ترتیب خدمتتون میگم :نقل قول:
Action Adventure : اکشن ماجرا جویی : مثل سریUncharted
Other Shooters: این یکی خودش به چند بخش تقسیم میشه : مثل Modern shooter & Historic shooter &...
: First-Person Shooters اکشن اول شخص : مثل سری COD
Role-Playing: نقش افرینی : مثل سری ME
Fighting Games: مبارزات تن به تن و بازیهایی که توش سلاح گرم نیست : مثل Street Fighter
: Wrestling سری کشتی کج
Tactical Shooters : سبک شوتر جنگی و تاکتیکی هست : مثل سری Battlefield
اینایی که گفتم اگه اشتباه بود دوستان درستشو زحمتشو بکشن.
نقل قول:
شما چرا اصرار دارید الیت بگیرید.. در دستگاه الیت .. طلا به کار رفته که توی ایران و با مقدار ولتاژ برق اینجا سازگار نیست.. و احتمال سه چراغ شدن هست...
مطمئن باش.. گرون خواهد شد..
به به!!! جدا که به به!نقل قول:
نصفه شبی مُستَفیز (؟؟) شدیم شدید!!!
واقعا اظهار دانشمندانه ای بود
چی شد چشام درست میبینه ؟خوابم بیدارم نمیدونم فردا باد برم پادگان اونوقت تا الان بیدار موندم زذه به سرم فکر کنم :18::38: بقیه هم اینو میبینن؟نقل قول:
البته توی پایه تمام چیپ ست های پر سرعت دنیا از جمله CPU ها و چیپ های گرافیکی طلا به کار رفته به خاطر مقاومت کم و در نتیجه بالا تر رفتن سرعت ، این مقدار طلا از یک گرم هم کمتره . ولی طلا ، ولتاژ برق ایران ، الیت ، آرکید هیچ ربطی به هم ندارند :46:نقل قول:
چندتا سوال دارم:
1-من آرکید دارم با برد جاسپر.بعد از چند ساعت بازی کردن نیاز هست که در حالت داشبورد زمانی را بگذرونم؟(چه مدت در حالت داشبورد بمونم؟)
2-اگه حین بازی کردن برق بره برای دستگاه خطرناکه؟
3-من مثلاً 20 دقیقه بازی می کنم و بعد یه کاری پیش میاد که نمی تونم مثلاً به مدت 15 دقیقه یا 30 دقیقه پای کنسول باشم و بعد دوباره میام پای کنسول.نیاز هست تو این زمان کنسول خاموش بشه؟
4-مانیتورم 19 واید ویرا هست.چه رزولوشنی مناسبه؟
5-فروشگاه مطمئن اینترنتی نیاز دارم برای خرید بازی ایکس باکس.
سوال خیلی خیلی مهم:
می خوام بعضی از بازیها را لایو بازی کنم.از ابتدا و پایه ای نیاز به راهنمایی دارم.
متشکر
1: به نظر من اصلا نیازی به اینکار در مادربوردهای jasper نیست چون واقعا این مادربورد سگ جون هست! اما برای اینکه اول کار هست و شما هم حساسیت نشون میدید هر 3 ساعت بازی یک بار 10 دقیقه در محیط داشبورد وارد بشید و دوباره بازی کنید . فقط توجه داشته باشید که اگر میخواین یه استراحت زیر 2-1 ساعت داشته باشید به هیچ وجه کنسول را خاموش و روشن نکنید و تنها همون کاری را که در بالا گفتم انجام بدید.نقل قول:
2: مشکلی پیش نمیاد. خطری که وجود داره زمانی هست که برق میاد که در این صورت میتونین یک محافظ برق تهیه کنید.
3: این مورد را هم در گزینه 1 توضیح دادم.
4: جواب این سوال دو حالت داره :
1: اولا شما باید ببینید که حداکثر رزولوشن مانیتورتون چقدره و رو اون تنظیمات رزولوشن کنسول را تنظیم کنید که در این صورت ممکن تصویر شفاف نباشه و شمارو راضی نکنه که ...
2: در این صورت شما میتونید رزولوشن کنسول را افزایش بدید به طوری که در این حالت صفحه حالت Letter Box یا باعث ایجاد دو نوار مشکی رنگ در بالا و پایین صفحه مانیتور میشه ولی در عوض وضوح بهتر میشه.
هر گون سوال در مورد LIVE در اینجا :نقل قول:
سوال خیلی خیلی مهم:
می خوام بعضی از بازیها را لایو بازی کنم.از ابتدا و پایه ای نیاز به راهنمایی دارم.
کد:http://www.forum.p30world.com/showthread.php?t=149260
LCD دیگه.... چون HDMI می خوره.نقل قول:
نقل قول:
شما احتمالا همون برو پادگان شاید سرت بهتر بشه :31:
---------- Post added at 10:30 AM ---------- Previous post was at 10:29 AM ----------
نقل قول:
اظهار دانشمندانه ای نیست ، اینو هر گیمری میدونه ( منظورم اونایی که جز xbox کنسولی رو قبول ندارند :21:)
---------- Post added at 10:32 AM ---------- Previous post was at 10:30 AM ----------
نقل قول:
ولی دوست من ... اگه دقت کرده باشی.. اکثرا دستگاه های الیت اینجا خراب میشن...نسبت به آرکید بیشتر هست..
هر چند شما اونجایی دیگه... کارت درسته :46:
بچه ها 1 سوال جالب !!!!!!!!!!!!!!
بازی *س *ک *س *ی* هم تولید میشه و هست !!! ؟؟؟
اگه هم تولید بشه پاش تو ایران باز نمیشهنقل قول:
بچه ها 1 سوال جالب !!!!!!!!!!!!!!
بازی ---- هم تولید میشه و هست !!! ؟؟؟
تو XBOX 360 هم افت فریم وجود داره؟ چون یکی از دوستان GoW2 بازی میکرد انگار افت فریم داشت (بعضی جاها)
یه سوال یعنی مانیتور من که رزولیشن 1440 در 900 حداکثرش هست در هنگامی بازی کردن سمت چپو راستش نوار مشکی میاد؟نقل قول:
بنده هم دقیقاً همین مسئله رو به چشم دیدم. در بازی اساسینز کرید یک جاهایی تصویر به لرزه می افتاد حالا دوستانٍ حرفه ای توضیح بدن.نقل قول:
فکر کنم این مشکل بیشتر تو مانیتور ها پیش میاد چون من اویل با مانیتور بازی میکنم اینجوری میشه ولی با tv نه.نقل قول:
بنده هم دقیقاً همین مسئله رو به چشم دیدم. در بازی اساسینز کرید یک جاهایی تصویر به لرزه می افتاد حالا دوستانٍ حرفه ای توضیح بدن.
یعنی اگه طلا گرون بشه ممکنه کنسول هم گرون بشه؟؟؟؟:wac:
اینطوری که من فهمیدم مشکل در برد جدید 360 تقریبا مشکلاتش رو از بین برده. من الیت رو بیشتر واسه هاردش میخوام. والا که فرقی با بقیه نداره و کلا بهتره دره پول میده یه چیز خوب بخره.
هارد جدا هم گرونه و اکسترنال هم یکم مشکل داره!!!
می خواستم بدونم کسی این بازی رو تو x360 بازی کرده ؟ Grand Theft Auto IV
چطوره ... من میخواستم بگیرم تو هیچ سایتی نسخه ایکس باکس رو پیدا نکردم !
کمیابه !!! چرا ....
تو هارد نصب کنید.درست میشه.نقل قول:
بنده هم دقیقاً همین مسئله رو به چشم دیدم. در بازی اساسینز کرید یک جاهایی تصویر به لرزه می افتاد حالا دوستانٍ حرفه ای توضیح بدن.
---------- Post added at 01:45 PM ---------- Previous post was at 01:42 PM ----------
بازیش که زیبا و عالیه.با نصب تو هارد هم مشکل دیر لود شدن تصاویر رفع میشه.نقل قول:
می خواستم بدونم کسی این بازی رو تو x360 بازی کرده ؟ Grand Theft Auto IV
چطوره ... من میخواستم بگیرم تو هیچ سایتی نسخه ایکس باکس رو پیدا نکردم !
کمیابه !!! چرا ....
بازی ممنوع هست.کمی سخت پیدا میشه.اگه خواستی تو پروفایلت چنتا سایت میگم
اتفاقا من هر جا که رفتم gta iv پر بودش
از همه نوع نسخه هاش!
دوستان سایتی میشناسید که هارد 360 واسه فروش داشته باشه؟
ممنون
این play & charge kit چنده و چجوری کار میکنه؟برای هر دسته یکی لازمه؟
ممنون ازتون.
Xbox 360 Play & Charge Kit
Manufacturer: Microsoft
Category: Accessories
Console: Xbox 360
Release Date: 11/22/2005
Price: $19.99
کد:http://www.xbox.com/en-US/hardware/catalog.aspx?st=&g=202000000&sd=2&p=1&c=10
این دستگاه چه طور کارش چیه؟؟؟
Quick Charge Kit
دوست عزیز شما پست منو به دقت یه بار دیگه بخونید!نقل قول:
اولا من گفتم که اون دو نوار مشکی رنگ در بالا و پایین به وجود میاد اون هم در حالتی که رزولوشن کنسول را روی رزولوشنی بیشتر از رزولوشن مانیتورتون قرار بدید که خوب با اینکار وضوح تصویر افزایش پیدا میکنه.
یا علی GOW کی برا X360 اومد که ما نفهمیدیم!!!نقل قول:
احتمالا منظور شما GEOW هست!
افت فریم در چند جای بازی که اصلا هم به چشم نمیاد و محسوس نیست وجود داره و طبیعی هم هست!
سینا به احتمال زیاد فتحی داره یه زنگ بهش بزن و بپرس.نقل قول:
نقل قول:
منظورتون کاراییش هست که چطوریه یا کیفیتش!!؟
این وسیله یک نوع شارژر مخصوص باترهای شارژی دسته (یعنی همون نوعی که در Play & Charge) هست میباشد که از دو تا باتری شارژی مخصوص + یک شارژر تشکیل شده و به قول خود سایت XBOX خرید این وسیله یعنی خداحافظی با Play & Charge Kit.
کاراییش هم به این صورت هست که با دو ساعت شارژ 25 ساعت میتونین بازی کنید و وقتی که شارژ باتری تموم شد میتونید از باتری دوم که قبلا به همراه باتری اول شارژ شده استفاده کنید.