چرا؟اتفاقا به نظر من اینطوری خیلی جالبه اگه مرتبا شخصیت ها عوض بشه از بازی خسته نمیشیم .شاید یکی از دلایلی که خیلی طرفدار داره همینه.چه جالب . اگر بشه بعد از کنکور کتابشم ترجمه کنیمنقل قول:
Printable View
چرا؟اتفاقا به نظر من اینطوری خیلی جالبه اگه مرتبا شخصیت ها عوض بشه از بازی خسته نمیشیم .شاید یکی از دلایلی که خیلی طرفدار داره همینه.چه جالب . اگر بشه بعد از کنکور کتابشم ترجمه کنیمنقل قول:
دوستان من با نظر شما مخالفم.به نظر من فیلم های رزیدنت اویل فیلم های خوبی بودن .مخصوصا انتخاب کارگردان ونقش اول که به ترتیب پل آندرسون وهمسرش میلا یوویچ هستن برای این فیلم بسیار منسب و به جا بودن.نقل قول:
فیلم های رزیدنت اویل در مقایسه با سایر فیلم هایی که از روی بازی ساخته شدن یه شاهکاره.فروش بالای فیلم ها خو موئد این مطلبه.
اگه شما به قسمت باکس آفیس یاهو برید و نقدی رو که منتقدین بر این سری فیلم ها نوشتن بخونید متوجه می شین که چندان هم فیلم های بدی نیستن.ولی چون این فیلم ها بر اساس یک بازی ساخته شدن نباید انتظار داشت مثل سایر فیلم های مستقل باشن.یا مثلا مثل خود بازی باشن و یا همون داستان بازی رو روایت کنن.چون خیلی ها بازی ها رو انجام دادن و داستان بازی رو میدونن کارگردان مجبوره در فیلم از یک داستان متفاوت استفاده کنه تا برای مخاطب متفاوت و هیجان انگیز باشه
=======================================
==========================================کد:http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%85%DB%8C%D9%84%D8%A7_%DB%8C%D9%88%D9%88%DB%8C%DA%86
منم با شما مخالفم من اصلا با لئون و کلر حال نمی کنم فقط کریس رد فیلد و آلبرت وسکر رو عشقه جیلم بد نبود:46:نقل قول:
تو آنیموشا هم تو 2 اش شخصیتو عوض کردن که خیلی ها شکاکی شدن و تو 3 اش 2باره شخصیتش همون شد و ژان رنو هم آوردن تو بازی:31:
به نظرم بهتر این بود اویل 2 رو یکی از نسخه های فرعی می کردن بعد تو نسخه 4 یا 5 اش همشون بودن اینجوری بیشتر حال می داد
ولی هر جوری باشه من عاشق اویلم موسیقی شخصیت ها گرافیک معماها اسلحه ها همشو دوست دارم:40:
سلام مجدد... :20:نقل قول:
hassanmirabi جان، عرض کردم؛ فقط نظر شخصی من بود. البته من برای خوندن نقد فیلم به imdb مراجعه می کنم، نه یاهو. و اینکه اصلا برای قضاوت در مورد کیفیت فیلم ها نیازی به این سایت های واسطه نیست. فیلم ها (اول و دوم) رو خودم دیدم. اونقدر هم ناامید شدم که اصلا برای دیدن سومیش رغبتی ندارم. کل عرض من در پست قبلی این بود. من نمیگم فیلم های بدی هستن، می گم خوب نیستن. اصلا در حد بازی نیستن. Resident Evil همیشه یک بازی در سطح اول جهان بوده، حالا چرا باید برای ساختن یک فیلم درباره ی پدیده ی به این مهمی از عوامل (کارگردان، بازیگر، نویسنده و...) درجه 2 و 3 یا پایین تر از اون استفاده بشه؟! :13:
بازم بگم، من اصلا هدفم از پست قبلی نقد فیلم ها نبود. گفتم خدا کنه اون کتاب ها در سطح بازی باشن... :10::11:
:40::40::40::40::40:
نظر شخصی شما برای من قابل احترامه
ولی بد نیست بدونید که کارگردان این فیلم یکی از کارگردان های خوب جهانه وهمین طور نقش اولش میلا یوویچ
البته شاید میلا یوویچ از نظر منتقدین بازیگر خوبی نباشه (من بمنتقدین مخالفم در این مورد.البته اینم فقط نظر شخصی منه) ولی حداقل جز بازیگران مشهور و شناخته شده ی جهانه. به طوری که برای بازی در رزیدنت اویل 18 میلیون دلار دستمزد گرفته.یک بازیگر درجه دو یا سه برای بازی در فیلم ها بیشتر از 50-60هزار دلار نمی گیره
اما در مورد این که اصلا با بازی قابل مقایسه نیستن منم با شما موافقم.بازی های رزیدنت اویل واقعا شاهکارن ولی من فکر نمی کنم در سیستم فیلم سازی هالیوود بهتر از این فیلمی از روی یک بازی محبوب ساخت
من هم با نظر maxeemo موافقم
هر 3 تاش افتضاح بود مخصوصا فیلم دومی که نمسیس رفیق آلیس شد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته شماره 3 رو به این دلیل می گم افتضاحه که داستانس تقریبا ربطی به resident evil نداشته.
آلیس کیه؟! این شخصیتو دیگه از کجای اویل در آوردن؟!
به نظرم اگه کریس ردفیلد و آلبرت وسکر تو فیلم هم شخصیتای اصلی مثبت و منفی بودن فیلماش هم مثل بازیاش می ترکوند
با یکش حال کردم 2 اش افتضاح بود 3 اش بد نبود
بازیگری که نقش کارلوس رو بازی می کرد فهر شبیه کریس ردفیلد بود تا کارلوس نظر شما چیه؟!
ما که تو فیلم اصلا ربط شخصیتها به هم رو نفهمیدیمنقل قول:
منم با نظر شما موافقم.نقل قول:
بازیگری که نقش کارلوس رو بازی می کرد فهر شبیه کریس ردفیلد بود تا کارلوس نظر شما چیه؟!
توی این فیلم ها به نظر من فقط وسکر و جیل بیشتر به کاراکتر های بازی شبیه بودند.
منم موافقم بیشتر شخصیتهاشون به کاراکتر های بازی اویل شبیه نبودن. ولی فکر نمیکنم اینجا بحث در مورد فیلم اویل باشه ها! :دینقل قول: