وقتی بسته 30 گیگ 6 ماه ایرانسل هست 60 ت دیگه نمیدونم خرید این بسته های همراه اول چه معنی مدهنقل قول:
کلا اینترنت همراه اول خیلی گرونه
Printable View
وقتی بسته 30 گیگ 6 ماه ایرانسل هست 60 ت دیگه نمیدونم خرید این بسته های همراه اول چه معنی مدهنقل قول:
کلا اینترنت همراه اول خیلی گرونه
دوستان نقشه پوشش در سایت همراه اول چرا برای من لود نمیشه؟
برای من بدون مشکل لود میشهنقل قول:
همین الان امتحان کردم
برای من لود میشه و مشکلی نداره . یکبار کوکی های مرورگرت رو کامل پاک کن . یا مرورگر رو کلا پاک کن از اول نصب کن .نقل قول:
بلاخره همراه اول دکلش تو منطقه ما فعال شد
بسته آلفا !!! :n08::n08: سرعت در حد جلبک !! وب پیج باز نمیکنه !! :دی خخخخ آپلودش منو کشته
آنتن -80 دسی بل
سرعت دقیقا روی 60 کیلوبایت لیمیت شده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی مدیونی شک کنی بیشتر از این ازش انتظار داشتم :n09:
با آلفا+ تست کنید. سرعت روی 8 مگابیت باید باشه.نقل قول:
آپلودش تو فرق سر من !! چیه این آخه ؟ مگه با این آپلود میشه کاری کرد ؟؟!! سرعت باشه اصلا 100 مگنقل قول:
چه فایده :n09:
آلفا + رو هر وقت بسته بخرم تست میکنم !!
آره منم یک بار خریدم دیگه اصلا بیخیال همراه اول شدم دانلود روی ۵۱۲ و آپلود در بهترین شرایط ۱۲۸ بسته شده بود. اصلا بدرد استفاده نمی خوره!نقل قول:
آلفا پلاس هم آپلودش نهایت در عالی ترین وضع روی یک مگابیت فیکس میشه من چندبار تست کردم. تست های اسپید تست برای آپلود درست نیست الکی بیشتر نشون میده.
Sent from Windows 10 mobile using Tapatalk Classic
ولی الان دارم رو گوشی با چیز شکن استفاده میکنم خوبه !! نمیدونم نرم افزار غلط نشون میده سرعت رو یا با چیز شکن درست میشه !! در هر حال الان تو گوشی فیس بوق رو خیلی سریع لود میکنه :n27:نقل قول:
به منظور تکمیل سرویس های نامحدود ارائه شده، اینترنت شبانه نامحدود نیز با شرایط زیر دراختیار مشترکین دائمی و اعتباری قرار خواهد گرفت.
ویژگی های اینترنت نامحدود نحوه فعالسازی طرح: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشترکین با شماره گیری #۱۰۰۰* منوی زیر را مشاهده خواهند کرد و با انتخاب هر کدام از اعداد، مبلغ هدف و مشخصات بسته نامحدود انتخاب شده نمایش داده خواهد شد: ۱.مکالمه نامحدود
نام بسته مدت زمان اعتبار بسته نامحدود اینترنت نامحدود شبانه ۱ روز از ساعت ۲ تا ۷ بامداد
۲.اینترنت نامحدود شبانه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بسته اینترنت نامحدود شبانه یک روزه بوده و از ساعت ۲ تا ۷ صبح با حجم نامحدود ارائه میگردد. قیمت این بسته برای هر مشترک منحصر به فرد تعیین میشود و برای فعالسازی آن، مشترک می بایست کد #۱۰۰۰* و سپس عدد ۲ را شماره گیری نماید.