Fat 32 هست.
Printable View
Fat 32 هست.
سلام به همه دوستان
بین 46le830 sharp و 46ex720 sony و 50vt30 panasonic نظرتون کدومه؟!
داداش اینجا از هرکی بپرسی بین بنز و bmw و فراری کدوم بهتره بهت میگن پاناسونیک! از شوخی گذشته تو این یکی دو روز اکثر ریویوهای معتبرو نگاه میکردم کمترین امتیازی که به vt30 داده بودن very good بود
دوست عزیز اینجا از هر کی بپرسی میگه vt30نقل قول:
مقایسه جالبی نیست آخه کسی ex720 رو با vt30 مقایسه نمیکنه که!نقل قول:
از هرکی بپرسی میگه vt30 بهتره:11:
آخه این چه سوالیه؟ :31:نقل قول:
اون دو تای اولی اصلاً در حدی نیستن که با VT30 مقایسه بشن.
شاید قیمتاشون خیلی تفاوت نکنه ولی تفاوت کیفیتشون از زمین تا آسمونه - یک درصدهم شک نکون برو 50vt30 رو بخر زندگی کن من خودم هم می خوام تا یکی دو هفته دیگه بگیرمنقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
ممنون
منتها یه چیزی حال من رو گرفت، دست زدم به شیشه VT30 توی مغازه شدیدا داغ بود!
یه چیز دیگه، سینما چی خوبه؟! پایونیر bcs717bd یا rs777؟!
پلاسما حرارت زیادی تولید میکنه و برای همینه که اگه پشت VT30 رو ببینی چندتا فن تعبیه شده که این حرارت رو خارج کنه(فنها قابل مشاهده هستند)نقل قول:
این مسئله میتونه در کنار تمامی مزایا های VT30 یه نقص باشه چون هر چقدر هم که این فن ها Silent باشند بعد از گذشت مدتی با گرد و خاک گرفتن و کثیف شدن کم کم به سرو صدا میفتن و صدای فن خدا میدونه چقدر روی اعصابه شاید دوستان بگند فن هاشم هرچقدر به صدا بیوفته اونقدر نویز تولید نمیکنه ...!
تمیز کردن ، هوا گرفتن هم نمیتونه فن رو مثل روز اولش کنه:41:
مگر اینکه فنش رو بشه به راحتی تعویض کرد.
دوست دارم نظر دوستان رو در این مورد بدونم
نقل قول:اینجا دوستان همه در مورد کیفیت تصویر صحبت می کنن ولی جالبه بدونین تو بین همه تی وی ها neo plasma های پاناسونیک بهترین کیفیت صدا را دارند و خیلی از مردم که زیاد اهل فیلم نیستند را از خرید سینمای خانگی بی نیاز می کنندنقل قول: