سلام.دوستان من این اپدیت 1.7 رو دانلود کردم و ریختم تو محل نصب اما هیچی نشد.اپدیت جدید 1.8.4 هم که اومده و تیم ایران رو و.. رو اضافه میکنه رو هم ریختم اونم کار نداد.کسی هست راهنمایی کنه؟:n03:
Printable View
سلام.دوستان من این اپدیت 1.7 رو دانلود کردم و ریختم تو محل نصب اما هیچی نشد.اپدیت جدید 1.8.4 هم که اومده و تیم ایران رو و.. رو اضافه میکنه رو هم ریختم اونم کار نداد.کسی هست راهنمایی کنه؟:n03:
دوستانی که Cd-Key اورجینال Fifa 13 خریدن برای PC کمک کنن...............
اگه بازی رو سیستم نصب باشه،بازم باید دانلود کرد؟!
الان من بازی رو روی سیستم دارم ولی میگه باید حدود 6 گیگ دانلود کنم باز................
چرا بخش گیم مثل بقیه فروم ها خیلی فعال نیست.کسی نبود کمک کنه؟
نه محمد جان..یه سرچ بکنی اموزشش هست..من یه مختصر توضیح میدم.نقل قول:
اول دانلود رو از اورجین شروع کن بعد از اینکه اورجین پوشه فیفا رو ایجاد کرد دانلود رو متوقف کن ... نسخه کپی
فیفایی که داشتی رو کپی کن همونجا بعد دوباره دانلود رو resume کن .... اگه نیاز باشه بقیش رو دانلود میکنه..
البته من خودم نسخه اصلی رو ندارم اما میدونم اینجوریه :دی
کاری که من کردمنقل قول:
فیفا کرکی رو نصب کرده بودم به همراه اپدیت 1.5 و 1.7 . بعد که ارجینال خریدم اومدم فقط فایل fifa.exe رو پاکش کردم که کرکی بود و بعد از توی اریجین زدم که دانلود بشه تقریبا 80 و خورده ای درصد رفت و بقیه اش رو دانلود کرد که 300 مگی میشد . البته درصدش رو اشتباه حساب کرده بود . به همین راحتی .
تنها نکته ای که هست اون پوشه پوشه فیفا 13 رو به FIFA 13 تغییر نام بدی و کاتش کنی جایی که گفتی اریجین بازی رو اونجا نصب کنه .
دوستان شرمنده کردن :n14:نقل قول:
سلام به همه دوستان
سیستم من اینه :
CPU: AMD ATHLON X2 II 250 3.0 GHZ
RAM :2 ta 2 gig = 4 GIG DDR3 PATRIOT
GRAPHIC : 1 GIG ATI 5400 HD
POWER : PASCAL 250W
MB : FOXCONN A78AX 3.0
من میخوام بازی FIFA13 و بعد تر FIFA14 رو راحت بدون گیر اجرا کنم تا از بازی لذت ببرم واسه همین میخوام گرافیک بخرم با 200 نهایتا 300 چی بخرم به نظرتون ؟؟؟ البته یه جا رفتم طرف GT240 1 GIG DDR5 بهم پیشنهاد داد البته قیمتش فکر کنم اطراف 120 ، 130 بود ...
بعدشم سیستمم میکشه به نظرتون ؟
یه سوال دیگه اگه گرافیکو عوض کنم تو کیفیت گرافیک FIFA خیلی تاثیر میذاره ؟؟؟ یعنی تفاوتش واقعا حس میشه ؟ واقعی تر میشه ؟ چون راستشو بخواید فقط تو سیستم خودم FIFA بازی کردم و بالاتر از سیستم خودم متاسفانه هیچکدم از دوستان و آشنایان ندارن که بخوام تست کنم ببینم گرافیکه بازی FIFA13 در چه حدیه ، هر چی روزلیشن بره بالا کیفیتش بهتر میشه ؟
با GT240 1GIG DDR5 میشه با بالاترین تنظیمات با سیستمی که من دارم FIFA13 رو بازی کنم ؟؟؟
ممنون میشم دوستان کمکم کنید چون بیشتر از هر بازی FIFA بازی میکنم و میخوام روون باشه اگر هم خرید گرافیک تو کیفیت بازی خیلی تاثیر میذاره یه گرافیک ارزون و خوب معرفی کنید که اگه به تلویزیون LCD هم وصل کردم بازی حال بده . بازم ممنون
اپدیت 1.7 که اخرین اپدیت بود که من گرفته بودم . اگه بعد از اون اپدیتی اومده خبر ندارم ولی به هیچ وجه نمیشه که ایران رو اضافه کرد با اپدیت هایی که اسکیدرو میده .نقل قول:
اپدیت 1.7 رو هم که نصب کنی هیچ تغییر توی قدرت بازیکنها و نقل و انتقالات نمیبینی . من که ندیدم و باید پک های غیر رسمی رو نصب کنی . کلا با اپدیت 1.7 فقط گیم پلی کمی عوض میشه .
رو همین سیستم که به نظر خوب اجرا بشه . فیفا هر سال خیلی توی سنگینی گرافیک پیشرفت نمیکنه که اینقدر بخوای سیستم رو ارتقا بدی . فکر کنم 14 رو هم بتونی با همین سیستم بیاری . سایز مانیتورت هم مهمه . شاید نتونی رو مانیتور FHD یا ال سی دی روی high بیاریش .نقل قول:
اگه از moddingway گرفتی باید با mw selector نصب بشهنقل قول:
خودش تو یه فایل متنی کامل توضیح داده
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
سلام دوستان
من 1.8.2 رو نصب کردم، یه مدت خوب بود ولی الان یه مدتیه وقتی بازی رو شروع میکنم حدود دقیقه 10 تا 20 از بازی درجا میپره بیرون، بعضی وقتا هم خیلی قشنگ بازی تا آخرش میره ولی دوباره که شروع میکنم باز میپره بیرون
مشکل از کجاست؟