نقل قول:
کسی نرم افزار تخمین رتبه کانون واسه سال 90 رو داره؟میشه این درصدارو واسم بزنه؟
ادبیات 70
عربی 30
معارف 70
زبان 90
ریاضی 10
فیزیک 50
شیمی 40
ریاضی منطقه 2
اینو واسم میزنید؟(تخمین رتبه 90 اومده دیگه؟)
نقل قول:
دوستان بالاخره ترتیب سوالا با هم فرق میکنه یا ترتیب گزینه ها؟
ترتیب گزینه ها!
نقل قول:
سلام دوستان
می خواستم ببینم کسی اینجا هست که دوران دبیرستان و پیش دانشگاهی رو ریاضی خونده باشه و برای کنکور برای رشته هنر خونده باشه و امتحان بده ؟
دوستانی که اطلاع دارند می خواستم ببینم برای کسی که رشته ریاضی خونده و هیچ اطلاعی از دروس هنر نداره , توانایی اینو داره که ریاضی رو رها کنه و رشته هنر رو شروع کنه به خوندن به مدت 11 ماه ؟
میگن عمومیارو بالا زنی یه خرده هم ریاضی قبول میشی (خواهرم رشتش هنر بود الان علم و صنعته طراحی صنعتی میخونه میگه چنتا از همکلاسیاش ریاضین)+اهالی هنر زیاد اهل درس خوندن نیستن:31: (به جز عده ای معدود، دیدم که میگم!)
نقل قول:
خب ما هم اومدیم
حالتون چطوریاس ؟
این دم آخری دیگه درس نخونید ها ! زشته
آهان یه چیز دیگه ، من الان اصلا استرس ندارم ! اصلا !!! ، طبیعیه این ؟
احتمالا هیچی نخوندی واسه اونه:39: یا اونقدر خوندی که به خودت کاملا اعتماد داری یا هنوز بدنت داغه متوجه نیستی
نقل قول:
شما مطمئنی که جامدادی ميذارند ببريم?
پس من مداد سربی و پاک کن و دو تا اسپری و آسان نفس يه ماسک و پسته و دستمال کاغذی و کارت ملی رو بذارم تو جيبم؟
مانتو جيب دار پس بايد بپوشم!
بطری آب ( سرد نه يخ زده) با خودم ببرم يا نه؟
من يکم گيج ميزنم ديروز گوشيم رو تو جای کنترل کولر گازی گذشتم اگه اين آب رو با خودم ببرم يه وقت اين پاسخبرگ خيس نشه؟!
امروز ظهر نخوابيم بهتر هست؟ که شب بهتر بخوابيم؟!
کارت ورد به جلسه رو بايد امضا و انگشت بزنيم؟
اب حتما ببر 5 ساعت اونجا میشینی حتما تشنه میشی(از کوچیکا ببرا بعضیا 1.5 لیتری میبرن ) اصلا من خودم پارسال یه کیسه پلاستیک (از اینایی که کانون میده:31: )برده بودم