پاک شه . . . 504 Bad Gateway !!!!!!!!!!!!!
Printable View
پاک شه . . . 504 Bad Gateway !!!!!!!!!!!!!
همه لینک میزارن ما هم میزاریم...اشکالی داره؟:31:
سلام لینک دانلود dawnguard با حجم حدود 580.35 مگ که مستقیم شده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رمزش هم تابلوئه:31:: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از دوستان کسی هست که سیوشو واسه من آپلود کنه؟ آخه من روی ایکس باکس بازی کردم 270 ساعت هم طول کشید، الان میخوام این دی ال سی رو روی پی سی برم ولی سیو کاملشو ندارم، اگه کسی تو بازی طرف استورم کلاکهارو گرفته و بازی رو هم تقریبا تموم کرده سیوشو واسه من بزاره واقعاً ممنون میشم
سعید جان فکر کنم باید هر 2 تا Elder Scroll رو داشته باشی.یکی که توی Main Quest در اوردیم یکی هم از Soul Cairn.باید جفتشون رو داشته باشی.نقل قول:
سلام دوستان کسی از مراحل این DLC کوئست prophet رو رفته من تا یه جا هایی رفتم پیش یه پیر مرد که ته یه تونلی حبثش کرده بودن که بعد ازاد کردنش به من حمله کرد و من زدم حالا افتاده زمین میگه از قدرت ومپایر نمی دونم چی چی کهاستفاده کردم اما هنوز رو زمین نشته هی به من میگه از تو نمی ترسم فلان فلان
فکر کنم باید از Vampire's Seduction استفاده کنینقل قول:
من خودم طرف Dawnguard بودم لازم نبود.
نقل قول:انگار برای من باگ تشریف داره بهشVampire Seduction می زنم اما نه از رو زمین بلند میشه نه به ادم جواب میده چیزی نیست که بشه اینجار ررد کرد
و یه چیزه دیگه این کده های که تو بالا گفتی رو چطوری بزنم که کار کنه چون من کلمه رو همنطوری که نوشتی زدم اما هیچ کدوم رو نمی یاره
هیچ حیوون وحشی غیر از گرگ تو آب نمی یاد.نقل قول:
امروز به یه ضعفی تو بازی پی بردم! این ترولا بد بختا تو آب نمیتونن بیان
بغل یه رودخونه یدونه ترول دیدم پریدم تو آب دیدم بیرون وایساده داره منو نگاه میکنه.رفتم جلو تو فاصله دو متری با تیر کمون 20/30 تا تیر و جادو هرچی دم دستم امد بهش زدم تا مرد.
ترول ها هم همین طور.
من تازه می خواهم این بازی رو دانلود کنم. می خواستم ببینم این نسخه blackbox چیه و چرا حجمش کمتره؟
بعد اگه این نسخه رو دانلود کنم، آپدیت ها و DLC ها راحت روش نصب میشن؟
کلا این نسخه رو بگیرم بعدا پشیمون نمیشم که چرا نسخه کاملش رو نگرفتم؟
دوستان یکی میتونه لینک پچ آپدیت آخرین بازی یعنی 1.7.7.0.6 (فکر کنم update 10) رو لطف کنه؟ مرسی