ممنون . درست شد 340/340نقل قول:
Printable View
ممنون . درست شد 340/340نقل قول:
این واسه منم سوال شد تو network connection گزینه comodo internet security اضافه شده تیک اونو بر دارم ؟ یا باشه و یه سوال دیگه دیروز داشت درایور c رو اسکن میکرد 240 threat detected so far شده بود یعنی 240 تا ویروس پیدا کرده بود ؟بعد چکارشون کرد چون الان 0 شده تو quarantined items هم چیزی نیست
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
سلام دوستان
DNS SERVER های ClearCloud دو روز هست (از 13 ژانویه)که غیر فعال شده است و تنظیم
DNS ها روی DNSهای ClearCloud دیگر موثر نیست.
وقتی چیزی پیدا میکنه، کلید result را نشون میده و خودت تصمیم میگیری که چه کار کنی.نقل قول:
اگه یه ضرب clean را زده باشی، همه را پاک میکنه. گزینه های دیگه quarantin و add to trusted یا submit یا report as fulse هست.
ممنون از جوابتون ولی من چیزی رو نزدم فقط کامپیوتر رو خاموش کردم صبح که روشن کردم دیدم 0 شده
جدیدترین اسکنر کمودو رو میخوام . یه نسخر پرتابل داشت ؟
میخوام کاسپر اسکای آنتی ویروس رو در کنار فایر وال کمودو داشته باشم دقیقن راهنمایی کنید چیکار کنم ؟
دوستان لطفا این 6 تا ویروس را با کومودو تست کنید ولطفا یکی از شما ها در این تاپیک شرکت کنید مرسی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رمز 123
اینم تاپیک
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط سریع تر شرکت کنید چون محدودیت زمانی داره و در اخر بهترین انتی ویروس مشخص میشه
دوست عزیز false alert کمودو خیلی زیاده پس رو فایلهایی که ویروس شناخته اصلا حساب نکن.نقل قول:
به قول دوستمون ریزولتو باز کن ببین چه برنامه هاییو ویروس شناخته.
دوباره درایو اسکن کن اگر کردی و پیدا نشد پاک کرده.نقل قول:
کمودو مگه پرتابل هم داره؟باید بنصبی.نقل قول:
در ضمن مگه فایروال کسپرسکی چشه؟تازه انتی اتک هم داره.انتی اسپم هم داره.انتی بنر هم داره.خارج از موضوع وب اسگنر هم داره.
برای چی اخه دو تا محصول؟
اسم فروم؟نقل قول:
سلامنقل قول:
وقتی میگید network connection یعنی دقیقا کجا؟ اگر منظورتون اونجایی که در عکس زیر میبینید، دست نزنید، بزارید باشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چه جالب من کل سایتو کپی کردم ولی اسم فروم کپی نشد
forum.----------
چرا نمیشه کپی پست کرد
----------
سافت 98
s_o_f_t98.ir