فکر کنم دیدم؟! :31:نقل قول:
همون که آخرش تو مترو تموم میکنه؟ تو قطار؟! :31:
یاهو هستم تو بیا :31:
من شما رو میشناسم؟! : دی
Printable View
فکر کنم دیدم؟! :31:نقل قول:
همون که آخرش تو مترو تموم میکنه؟ تو قطار؟! :31:
یاهو هستم تو بیا :31:
من شما رو میشناسم؟! : دی
بهتره آقای مدیری این بار به جای اینکه بگه
جان من اورجینالش رو بخرید
بگه
جان من منو ببخشید بابت توهینی که به شما مردم کردم!
مگه چی گفته؟!نقل قول:
دیــگه چیــزی هم بــدتره ایـن همه تاخــیر آخه !!نقل قول:
بابا شاید درگیر مشکلاتش بوده خب:|
فکر کردین خوشش میاد کارش نصفه نیمه بمونه؟
کارگردانی برنامه 90 قسمتی عرضه می خواد!!نقل قول:
من نمی دونم مهران مدیری غیر از مجموعه 77 و ببخشید شما کدوم برنامه اش رو درست و درمون تموم کرده؟؟
بهترین سریال های طنز رو ایشون ساخته...حالا شد بی عرضه؟نقل قول:
بعدشم مدیری رو با بقیه ی کارگردانا مقایسه نکنین...توی همه ی کارهاش یه جورایی مشکل درست کردن...اون از برره و باغ مظفر که میگفتن بدآموزی داره...اینم از قهوه ی تلخ که میگفتن فراماسونری و از این چرت و پرتاس...
حالا اگه میومد جنگولک بازی و شوخی های مسخره توی سریالش میذاشت نه کسی بهش گیر میداد , نه توقیف میشد , نه مشکلی چیزی درست میشد واسش , 2 تا سریال هم درست کرده بود تو این مدت : ))
در تایید حرفهای شما دوست عزیز من فکر میکنم براش مشکل سیاسی درست کردن.نقل قول:
در گفتوگو با باني فيلم عنوان شد:
تهيهكننده قهوه تلخ: اين سريال توقيف نبود كه بخواهد رفع توقيف شود!
خبرگزاری فارس: «قهوه تلخ» رفع توقیف شد؛ مدیری ادامه سریالش را میسازد
یک مقام مسوول در وزارت ارشاد: سازندگان «قهوه تلخ» مشکلی برای ادامه کار ندارند
«قهوه تلخ»، دومین سریال شبکه ویدئویی کشور به کارگردانی مهران مدیری روز گذشته دوباره خبرساز شد.
به گزارش «بانی فیلم»، توقف توزیع سری جدید سریال قهوه تلخ از پاییز امسال و حاشیه هایی که انتشار غیرقانونی کپی بی کیفیت آن در ادامه این روند ایجاد کرد، روز گذشته با گفته های مدیر کل دفتر همکاری های سمعی و بصری و نمایش خانگی وزارت ارشاد وارد فاز تازه ای شد. فازی که از آن می توان نشانه های امیدواری برای از سرگیری تصویربرداری سریال را دریافت. سعید رجبی فروتن در گفت وگو با فارس خبر داد: «خوشبختانه با پیگیریهای انجام شده عاملان نسخه قاچاق سری ۲۶ قهوه تلخ شناسایی و محاکمه شدند. این اتفاق در حالی بود که هیچکدام از عوامل سازنده این مجموعه در این رویداد دخالتی نداشتند».
این در حالی است که وی دی ماه امسال با لحنی تندتر در این باره صحبت کرده و حتی تلویحاً سازندگان را در انتشار این نسخه ها مقصر دانسته بود.
وی در ادامه گفته است: «در حال حاضر سازندگان این مجموعه با توجه به داشتن پروانه ساخت میتوانند ادامه کار را بسازند و به منظور بازبینی در اختیار ما قرار دهند. سازندگان «قهوه تلخ» مشکلی برای ادامه کار ندارند و میتوانند به روال سابق به کار خود ادامه دهند».
جالب آنکه تیتر این خبر توسط خبرگزاری مذکور، «قهوه تلخ رفع توقیف شد؛ مدیری ادامه سریالش را می سازد» انتخاب شده است. تیتری که سازندگان آن را نمی پسندند.
توقف ساخت «قهوه تلخ» دلایل متعددی داشت
در همین حال مجید آقاگلیان، تهیهکننده مجموعه تلویزیونی «قهوه تلخ» در گفت وگو با«بانی فیلم» گفت: «سریال «قهوه تلخ» در واقع اصلاً توقیف نبود که بخواهد از توقیف دربیاید. مشکل قاچاق سری ۲۶ این مجموعه تنها یکی از دلایل توقف هفت ماهه تولید بود و اگر بخواهیم به علت اصلی متوقف شدن تولید بپردازیم،قطعا باید دلایل متعدد دیگری را دراین باره دخیل بدانیم.
وی ادامه داد: ما در تلاشیم تا بتوانیم با حل مشکلات به وجود آمده، ساخت سریال را ادامه دهیم و به زودی کار تولید را شروع خواهیم کرد.
وی درباره حضور برخی بازیگران سریال در پروژههای دیگر نیز اظهار داشت: خوشبختانه طی مذاکراتی که با بازیگران مجموعه صورت گرفته، همگی آماده برگشت به کار هستند و مشکلی در این زمینه نداریم.
گلیان راجع به توزیع قسمتهای جدید پیش از نوروز نیز تصریح کرد: علاقه داریم که این اتفاق بیافتد اما لوکیشنها مدت زیادی است که بلااستفاده ماندهاند و آمادهسازی آنها کمی زمانبر است، با این حال ما تلاش خود را خواهیم داشت.
وی درباره پس دادن لوکیشنهای زمان حال نیز، گفت: لوکیشنهای مربوط به دوره حال پس داده شده و سریال بعد از توزیع ۳ سری که داستان آن در زمان حال است، دوباره به دربار و مقطع تاریخی گمشده برمی گردد و در همین دوره روایت می شود.
قهوه تلخ توقیف نبود
وفا ملک زاده ،روابط عمومی قهوه تلخ نیز در گفت وگو با خبرنگار ما در این باره گفت: «موضع رسمی سازندگان مجموعه درباره نحوه تولید ادامه سریال بزودی اعلام می شود. ضمن اینکه مجموعه توقیف نبود و صرفاً برخی اتفاقات دست به دست هم دادند تا چند ماه در جریان تولید و توزیع سریال خلل ایجاد شود. گاهی نیز تعدادی از مطبوعات و رسانه ها با تیترهای جنجالی به این حاشیه ها دامن زدند که امیدواریم بزودی با آغاز تصویربرداری، روند تولید سریال پیگیری شود».
به نظر می رسد با موضعگیری مثبت مقام مسئول در وزارت ارشاد، موانع پیش روی توزیع سری 26 سریال شامل سه قسمت 76 تا 78 برداشته شده است. ضمن آنکه احتمال می رود با توجه به انجام تصویربردای سری 27 و 28 شامل شش قسمت 79 تا 84 و ارائه آنها به مسوولان شبکه نمایش خانگی، این بخش ها نیز بزودی در اختیار علاقه مندان قرار خواهد گرفت. مجموعه طنزی که در زمان توزیع با استقبال قابل توجهی مواجه شد.
منبع : بانی فیلم و سایت طرفدارن مهران مدیری 4modiri.ir
---------- Post added at 11:19 PM ---------- Previous post was at 11:15 PM ----------
چه شود اگه ادامش پیمان بنویسه واقعا معرکه میشه و مطمئنم با حرفای پیمان که تو خبر قبلی گفته بود به امکان زیاد پیمان بقیش مینویسه:40:
همین الان هم که داره طنز پاورچین آقای مدیری باز پخش میشه از شبکه تهران و IFILm من کلی دارم حال میکنم...
هم شبکه تهران رو میبینم و هم آی فیلم ..آی فیلم ساعت 2:30 ظهر میزاره ..شبکه تهران هم که ساعت 30 دقیقه بامداد..
واقعا کارش معرکست مهران مدیری....این زبون شیرین برره ای که تو پاورچین صحبت میکنند ...خیلی خیلی جالبه...
شادنه ویتی.....هی وربچک...کلی می خندیم من و خانوادمون... تازه من هر 2 رو هم میبینم هم ماله شبکه تهران هم ماله آی فیلم...
آی فیلم یه مقدار جلوتره...سپهر و شادی با هم ازدواج کردن...ولی تو شبکه تهران چند قسمت عقب تره هنوز ازدواج نکردن...
خلاصه دمش گرم..هرجا هست موفق و پیروز باشه...مهران مدیری و تیمش :11: