من از flashget استفاده میکتم! خانه اصفهان هستم! و چند باری زنگ زدم به پشتیبانی اما بی فایده بود
torrent و rapidshare دانلود میکنم! و اکانت rapidshare رو هم دارم
Printable View
من از flashget استفاده میکتم! خانه اصفهان هستم! و چند باری زنگ زدم به پشتیبانی اما بی فایده بود
torrent و rapidshare دانلود میکنم! و اکانت rapidshare رو هم دارم
سیم کشی خونه؟ سیم کشی خونه از این سیم معمولیاست!!! من سردر نمیارم از این سیما....
دوستان شاتل که برای دادن سرویس نیاز به قبض تلفن نداره ؟ اخه من تازه خط ثبت نام کردم و بعید می دونم حالاحالا براش از طرف مخابرات قبض بخواد
برا من که قبض تلفن نخواستن(تو اصفهان)نقل قول:
من 512 دارم و اینو نگاه کنین :18::18::18::18::18: jesus christ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.speedtest.net/result/413968906.png
نقل قول:
شما یک بار مستقیم از دم در خونه (جایی که سیم مخابرات از کابل اصلی به خونه ی شما اومده) تا دم مودم یک سیم کشی مستقیم رو کار انجام بده (سیم خوب و جنس معتبر تهیه کن).....این سیم رو از دیگر سیم ها و کابل ها و ... تا جایی که ممکنه جدا کن....به احتمال زیاد وضعیت اینترنت شما بهتر خواهد شد.
منم اصفهانم و مشکلی ندارمنقل قول:
شما یه کار بکن برای دانلود فایل از rapidshare از idm بجای flashget استفاده کن حتما سرعتت بیشتر میشه
چون من به این نتیجه رسیدم که کلا شاتل با idm سازگار تر از بقیه دانلود منجرا هست(البته بقیه شاتلی ها هم فکر کنم تایید میکنن!)و همچنین rapishare هم با idm سازگارتره(اینم فکر کنم بقیه شاتلی ها تایید میکنن:20:!)
اما در رابطه با فایل های torrent مشکل کم بودن سرعت فقط برای شما نیست تا اونجایی که یادمه بعضی دوستای دیگه شاتلی از جمله brain هم همین مشکل را داشتند.
ما هنوز به 512 نرسیدیم!!!!:41:نقل قول:
128
برا من که خوبه!نقل قول:
خانه اصفهان؟!نقل قول:
کجاش؟
بابا این خاتم الانبیا برا من که چهارراه نیرو هواییم خیلی خوبه
من 128 دارم سرعت دانلودم همیشه 20 است
یه روز 30 بود
شما شاید سیم کشی هات مشکل داره
بعضی وقتها ممکنه سرعت اتصال درست نباشه شما باید توی روتر ببینی سرعت دانلود و آپلودت چنده اگه کمتر از 500 باشه باید زنگ بزنی پشتیبانی تا درستش کنن ولی speedtest کلا قاط داره بهش اعتماد نکن مگر این که عملا با لینک مستقیم سرعتت پایین باشه.نقل قول:
سلام
میگم اگه مثلا آخر دوره یه مقداری ترافیک زیاد بمونه روی دوره ی بعد میره؟!
اگه سرویسا ارتقا بدم چی؟!