نوشته كه موبنا
ولي جي اسم آرنا هم زده... اين ترجمشه تقريبا
نوشته كه موبنا
ولي جي اسم آرنا هم زده... اين ترجمشه تقريبا
نقل قول:
دستت درد نکنه علی جان
ولی من که هیچ چی ازش نفهمیدم.
الان فصل چهارم 2009 چقدر گوشی فروخته؟ نیم میلیون یا 14.6 ؟ :دی
اینم که هیچی ازش نفهمیدم :دینقل قول:
در طول فصل چهارم سال گذشته سونی اریکسون 57.1 میلیون دستگاه گوشی به فروش رساند که نسبت به سال 2008 حدود 41 درصد افزایش نشان داد.
در طول این فصل میانگین قیمت گوشی های سونی اریکسون به 119 یورو رسید که نسبت به مدت زمان مشابه سال قبل با 2.5 درصد افزایش همراه بود.
در کل آمار خوبیه ... روند ضرر رو به کاهش رفته و دیورژانس منحنی زنگوله ای به راست که نشون میده سونی اریکسون گیوه هاشو ور کشیده تا بکنه بره صدر جدول رده بندی :دی چی گفتم .
خواهش میشهنقل قول:
منبع آرنا
ترجمه از موبنا
چاکریمنقل قول:
دستت درد نکنه علی جان
ولی من که هیچ چی ازش نفهمیدم.
الان فصل چهارم 2009 چقدر گوشی فروخته؟ نیم میلیون یا 14.6 ؟ :دی
والا فقط کپی پیست کردم
وقت نشد اصلا ادیتش کنم:31:
سلام
چندتا خبر خوب ...
Sony Ericsson Xperia X10 PS3 Remote Play App Coming Soon
یه 45 دقیقه ای هست که صفحه داره لود میشه ولی هنوز چیزی نیومده :دی یکی متنشو بذاره ببینیم چیز بدرد بخوری هست یا نه :دیکد:http://www.product-reviews.net/2009/11/19/sony-ericsson-xperia-x10-ps3-remote-play-app-coming-soon/
خبر خوب تر اینکه SE میخواد تو کنگره جهانی موبایل بترکونه :دی
Sony Ericsson Recall could hit MWC 2010
کد:http://www.ubergizmo.com/15/archives/2010/01/sony_ericsson_recall_could_hit_mwc_2010.html
We'll be at MWC 2010 in Barcelona next month, and we do hope that whispers of the Sony Ericsson Recall is true as this is touted to be the smaller version of the Xperia X10. Apart from that, there is also another Sony Ericsson handset rumored to be announced there - Abelin. The Abelin could very well be the X9, and word has it the Sony Ericsson Abelin will come with a QWERTY keyboard and a 5-megapixel camera. There are still no blurry spy images or leaked shots of either phone, but rest assured that MWC 2010 will be chock full of news and updates!
حالا نمیدونم این همون روبین هست یا یه آندرویید دیگه ...
یه گوشی آندوریید دیگه با صفحه کلید QWERTY به سبک گوشی های بلک بری هم معرفی میشه به اسم Abelin که احتمال داره X9 باشه با دوربین 5 مگاپیکسل ...
بی صبرانه منتظر شروع کنگره جهانی مویابل هستم. امسال رقابت فشرده ای هست و اینکه همه با دست کاملا پر میان. سونی اریکسون که ظاهرا بدجوری میخواد بترکونه. نوکیا هم که مجبوره برای عقب نموندن بترکونه. سامسونگ هم که همش داره میترکونه :دی و چند وقته گوشی خفن نداده و مطمئنا تو کنگره معرفی میکنه ...
18 روز تا معرفی :دی
تو کارو زندگی نداری؟باز بیکار شدی روز شمار راه انداختی؟:دی
انگار این رییس جدید خیلی به تولید گوشی های های اند اعتقاد داره بر خلاف اون یوگی یاما!نقل قول:
سونی اریکسون که ظاهرا بدجوری میخواد بترکونه
آره . اگه با همون سیاست میخواستن ادامه بدن الان دیگه اسم سونی اریکسون هم نبود :دینقل قول:
انگار این رییس جدید خیلی به تولید گوشی های های اند اعتقاد داره بر خلاف اون یوگی یاما!
گوشی های متوسط و ارزونی هم که معرفی کردن گوشی های خیلی خوبی تو رده خودشون هستن. این Faith یا Robyn یا این آندرویید جدیده با صفحه کلید کامل که البته هنوز عکسی ازش لیک نشده هم با اینکه های اند نیستند ولی چیزا خوبی هستند ...
تاریخ رلیز x10 معلوم نشد؟
بچها کانتر راه بندازیم؟:31:نقل قول:
ماه سوم میشه ریلیز.
این ماه قراره تو UK بریزن به بازار.