سلام...
آخ که چقدر دلم واسه اینجا تنگ شده بود...
.................................................. ................ . . . .
Printable View
سلام...
آخ که چقدر دلم واسه اینجا تنگ شده بود...
.................................................. ................ . . . .
به به mro جان نبودی!نقل قول:
خوبه همه دوستان قدیمی کم کم دارن میان:31:...
یه چیز در مورد لندینگ ILS بگم : برای ILS landing حتما از از سویچ APP استفاده میکنند دوستان" خوب درستشم همینه اما پیشنهاد من اینه که اول خودتون بدون استفاده از APP " ای ال اس لند کنید تا اگر موقعی هواپیما حالا به هر دلیلی تو اپروچ کردن منحرف شد شما بتونید کنترلش کنید این خیلی مهمه...
قبلا هم این موضوع رو گفته بودم که با این روش خودتون هم لذت بیشتری خواهید برد:46:
این فقط یه پیشنهاد بود:10:.
بله از استرس میمیریم
ممنون. ولی پیامی نیومده برام.نقل قول:
دوست عزيز جناب ebicross در خدمت شما هستم
كل آموزشها را برايتان در پيغام خصوصي فرستادم
نقل قول:
فرستادم اميد وارم ايندفعه برسد
همه کم کم برگشتند امیدوارم این تاپیک رونق بگیره
سلام من این شبیه ساز رو میخوام ... از هر جا خواستم اینترنتی بخرم . نوشته تموم شده :18:
به جناب general_sorena هم گفتم . ولی هیچ پاسخی ندادن ...
مغازه های بیرون هم که کلا نیمدونن این شبیه ساز چی هست :13:
یکی بگه من چی کار کنم ؟
کدوم شهر هستین؟نقل قول:
سلام من این شبیه ساز رو میخوام ... از هر جا خواستم اینترنتی بخرم . نوشته تموم شده :18:
به جناب general_sorena هم گفتم . ولی هیچ پاسخی ندادن ...
مغازه های بیرون هم که کلا نیمدونن این شبیه ساز چی هست :13:
یکی بگه من چی کار کنم ؟
ببینید برای خرید به مغازه دارها چیزی نگید. اونها نمیدونند. فقط توی ویترینشون رو نگاه کنید و با توجه به عکسهایی که گذاشته شده دنبالش بگردین. مغازه دارها شاید داشته باشند ولی اطلاعی ندارند.
ممنون از شما فقط من به 737 عادت دارم و کلید nav مشترکه با gps که این رو آیا باید با APPROACH بزنم که خود هواپیما به سمت باند بره و یا خودم بزنم چون اون لوزی یا گاهی وقتا نمیادنقل قول:
و اینکه هواپیماهایی که دانلود و نصب می کنم virtual cockpit نداره و صفحه درون هواپیما رو نشون نمیده و یا مشابه 737 نشون میده آیا کار خاصی لازم بوده که من نکردم
درباره FSPASSENGER هم هیچ جا گیرم نیومده هنوز حتی SP هم موجود نیست
ممنون ممنون ممنون
والا من تو هیچ مغازه ای ندیدم ...نقل قول:
تهران - غرب ( صادقیه )