پيام بازرگاني: رم توشيبا 16 گيگ كلاس 4 قيمت 60 تومن.
Printable View
پيام بازرگاني: رم توشيبا 16 گيگ كلاس 4 قيمت 60 تومن.
3 ماه از دنياي اينترنت عقب موندي ....نقل قول:
بعضي جاهاي گوشي ترك ميخوره
همينطوري
بدون اينكه از جايي بيفته و يا ...
همين
زياد هم به چشم نميخوره
قيمتش هم الان عاليه
550 بدون گارانتي
و 630 با گارانتي اصلي
البته قيمت متغيره
540 هم شنيده ام
تا 580 ميفروشند بعضي جاها هم مموري 8 گيگ روشه
نقل قول:
سلام.
برای منم جالبه که ترک خوردن بدنه چیز مهمی نیست ولی نداشتن جای قلم در امنیا آخر مصیبته.:31::46:
قیمت 5 شنبه (دیروز) با گارانتی اصلی 570 تومن خیابان جمهوری (بر خیابان اصلی) گالری آتش.با گارانتی متفرقه همون جا 540 تومن.
انتظار داشتم تو این سه ماه قیمت گوشی به دور و ور 450 برسه ! ولی اینجوری نشده که ....
.
.
.
.
برام دعا کنید اگه معدلم بالای 18.80 ، 19 بشه میخرمش
فقط یه چیزی ،،،،،، من گوشی دوست دارم که هر روز بیفتم توش چیزای جدید پیدا کنم ، طوری باشه که توی جمع کم نیاره ، منظورم صدا نیست ولی اون 9تا دسکتاپ هاش که معرکه هستن ........ . اینجوری هستش که ؟!؟؟؟؟!؟؟
مطمئنا همینطوره.نقل قول:
اینجوری هستش که ؟!؟؟؟؟!؟؟
ای دیگه بر میگرده به سیستم عامل که چقدر پیچیده باشه.که ویندوز موبایل اینطوره
نه فقط اکسپریا کلا ویندوز موبایل ها اینطوری هستند ولی اکسپریا بخاطر داشتن پنل هاش بیشترنقل قول:
سلام دوستان.
چرا توی اینترنت اکسپلورر نمیشه از مطالب کپی پیست کرد؟
من برای خرید گوشی بین دو گوشی xperia و Diamond2 مردد شده ام لطفا من را راهنمایی کنید که کدامیک از این دو گوشی بهتر است
در ضمن با چیزهایی که از لق شدن و ترک خوردن xperia شنیده ام از خرید آن می ترسم
لطفا در کل بگویید کدامیک بهتر است و چه مقدار اختلاف قیمت دارند
دوست عزیز ،نقل قول:
در این مورد مفصل توضیح دادم
سوالی بود بفرمایید.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=3765101&postcount=24
من خودم بین اکسپریا و امنیا مردد بودم و امنیا گرفتم.. الانم پشیمون نیستم.. ولی شما شک نکن که بین دایموند و اکسپریا حتما اکسپریا بگیر... خیلی واضحه که اکسپریا بهتره.. ترک فکر میکنم یا به دلیل تنش و کرنش حرارتی باشه یا اینکه ترک های میکروسکوپی از اول توی بدنه هست و بعدا به علت تمرکز تنش رشد میکنه... ولی حتی اگه مطمئن باشی که اکسپریات ترک میخوره بازم از دایموند بهتره.... من قاطعانه میگم اکسپریا بهترهنقل قول: