بچه ها این اس تق لال بازم جفت شیش اورد.
سه تا بازی رو با پنالتی بردن. واقعا که.
شما اسیا هم برین می خواین همه بازی ها رو به پنالتی بکشین؟
بچه ها این اس تق لال بازم جفت شیش اورد.
سه تا بازی رو با پنالتی بردن. واقعا که.
شما اسیا هم برین می خواین همه بازی ها رو به پنالتی بکشین؟
اشکال نداره باز استقلال بره آسیا بهتر پگاه و برق شیرازه
ولی این فولادی ها خیلی بد پنالتی زدن و همه پنالتی ها به مرکز دروازه زدن که واقعا عجیب بود
سلام
به نظرتون تبانی نبود؟
اینم اعتراض بازیکنای فولاد به تبانی بود
وای به فوتبال .....
آقا من ميترسم راجع به بازي صحبت كنم
ميترسم بازم بن بشم:41:
طالبلو بهترين بازيكنه استقلاله
عمو فيروز يه كم خرابش كرد و اگه اس تق لال 13هم نميشد شايد الان گلر اصلي تيم ملي مي بود
بگذريم...مهدي واعضي رو عشق است
خبرگزاري پرسپوليس : افشين قطبي گفت: تصميمام را گرفتهام و تا فردا اين تصميم را اعلام خواهم كرد.
در حالي كه در آخرين جلسه افشين قطبي، حبيب كاشاني و علي سعيدلو نتايج مثبتي براي ماندن قطبي حاصل شده بود، سرمربي پرسپوليس درباره آخرين وضعيت خود به خبرنگاران گفت: تصميمم را گرفتهام و تا فردا اين تصميم را اعلام ميكنم.
قطبي در پاسخ به اين سوال كه از لحن شما اين طور بر ميآيد كه گويا نميخواهيد در پرسپوليس بمانيد؟ گفت: من چنين چيزي نگفتم. تنها گفتم تصميمام را گرفتهام. شايد فردا همه را با اين تصميم شگفت زده كنم.
در حالي افشين قطبي از اعلام تصميماش تا 24 ساعت آينده خبر ميدهد، يك منبع آگاه در اين باره گفت: قطبي نميخواهد در پرسپوليس بماند و او مسولان پرسپوليس را هم در جريان اين تصميم قرار داده است. باشگاه پرسپوليس مشكلات مالي فراواني دارد به همين دليل اين باشگاه نميتواند خواستههاي قطبي را فراهم كند. ضمن آنكه احتمال استغفاي برخي از اعضاي هيات مديره باشگاه هم به دليل همين مشكلات وجود دارد
عمرا نميره
داره تاقچه بالا ميزاره
از خداشم باشه كجا بره از پرسپليس بهتر
توو آسيا هم بازي ميكنه ! بهترين راه هم واسه رفتن به تيم ملي پرسپليسه
...و اينكه قطبي به خاطر مسائل مالي به ايران نيومد
ای بابا...
بیچاره شدیم رفت.....
سال دیگه به عاقبت سایپا دچار میشیم..!!!
و تو اسیا به عاقبت سپاهان.....
این که نشد...
بعد اندی امیدوار بودیم تو اسیا قهرمان بشیم.....
زرشک.!!!!!!!!!!!
خبرگزاري پرسپوليس : حسين كعبي قراردادش را براي فصل آينده با پرسپوليس تمديد نميكند.
مدافع راست تيم فوتبال پرسپوليس كه در نيم فصل دوم فصل گذشته به اين تيم پيوسته بود به خاطر نارضايتي از ميزان سقف قراردادهاي پرسپوليس قراردادش را با اين تيم تمديد نخواهد كرد .
كعبي فصل گذشته فقط براي بازيهاي نيم فصل دوم 250 ميليون تومان از پزسپوليس گرفت اما ظاهرا رقمي كه به او براي فصل آينده پيشنهاد شده است مبلغي به مراتب پايين است و اين موضوع باعث شده تا كعبي مجددا مقصد امارات را براي خودش تعيين كند.
گفتني است كعبي پيش از اين اعلام كرده بود كه قطعا با پرسپوليس براي فصل آينده تمديد خواهد كرد:18:
اي بابا مثل اينكه همه درهاي عالم بروي پرسپليس بسته شده :37:
آره خداوکیلی منم دوست دارم استقلال بره تا به جناب ساکت(!) ثابت بشه که سپاهان هیچی نیست و فوتبال ایران همچنان دو قطبیه:20:نقل قول: