من یه ماهه خریدم
ولی فرانسویه!
Printable View
من یه ماهه خریدم
ولی فرانسویه!
سلام می خواستم ببینم اگه رو صفش خط بیفته میشه عوض کرد؟؟؟:41:
دو ماه پیش از یکی شنیده بودم lcd قیمتش 70000تومن هست! نمیدونم والا،خوب یه محافظ بگیر خیالتو راحت کننقل قول:
عزیز با pc suit یه اکانت میسازی بعد راحت وصل میشی ،شما خط رو بگیر بعد کاملا توضیح میدیمنقل قول:
هرچند قبلا هم توضیح داده شده
خوب اونطوری اولش صاف میشه و وقتی که نقطه کانونی تغییر کنه بازم تار میشه،پس زیاد دلتو به اون خوش نکننقل قول:
موفق باشی
سلامنقل قول:
خوب اونطوری اولش صاف میشه و وقتی که نقطه کانونی تغییر کنه بازم تار میشه،پس زیاد دلتو به اون خوش نکن
موفق باشی
من منظورم اینه که اصلا فوکوس نکنه. مثل 750
من 740 داشتم اصلا توی فیلم فوکوس نداشت. از اول صاف بود
این هم نداره ولی برعکس تاره
عکس هم می خوام بگیرم اگه فوکوسش رو خاموش کنم عکس تار می افته!!
سلامنقل قول:
خوب اونطوری اولش صاف میشه و وقتی که نقطه کانونی تغییر کنه بازم تار میشه،پس زیاد دلتو به اون خوش نکن
موفق باشی
من منظورم اینه که اصلا فوکوس نکنه. مثل 750
من 740 داشتم اصلا توی فیلم فوکوس نداشت. از اول صاف بود
این هم نداره ولی برعکس تاره
عکس هم می خوام بگیرم اگه فوکوسش رو خاموش کنم عکس تار می افته!!
من گفتم در حد ADSL يعني حدودا 10 كيلوبايت برثانيه Send و Recive داري. دو برابر ديال آپنقل قول:
براي اينكار اول بايد گوشي رو در حالت Phone Mode بزاري بعد يه بايد كانكشن Dialup بسازي. و فقط به جاي شماره تلفن *99***8# بزني البته از سمت راست. چون اينجا هر كار كردم بر عكس مينويسه. به عبارتي اول * بعدد 99 بعد *** بعدشم 8 و بعدش # :46:
ويندوز كه نصب نميشه ولي يه نرم افزار به نام Gdesk هستش كه براي گوشي دسكتاپ ميسازه. يكي از دسكتاپ هاشم ويندوز.نقل قول:
اول آخرين نسخه اين نرمافزار رو دانلود كن. بعد اين دسكتاپ رو روش استفاده كن.
دسكتاپ ويندوز اكس پي :
لينك دانلود:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.ufile.info/upload/1195961411.zip
براي آشنايي بيشتر با اين برنامه و همچنين دسكتاپهاي ديگه برو اينجا :
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=182040
آقاي hidden-h شما از کجا مطماني گوشيت فرانسوي هستش؟
آيا ريختن نرم افزار روي اين گوشي اين قدر سخت که فروشنده باسه اين کار 10000تومان ازم گرفت؟؟ ...تاريخ آخرين آپديتش هم که مال 2007/8/22 هستش يعني با rds...r6d23.....اين قابل قبول به نظر شما.؟