پروفایل عوض نشده اخه همون قبلیهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
پروفایل عوض نشده اخه همون قبلیهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما عوض شدن پروفایل را تو مودم نمیتونید ببینید .نقل قول:
باید زنگ بزنید پشتیبانی چک کنه بگه .
بپرسید ببینید پورفایل را DLMO کردن .
بسیار ممنون جالب بود .نقل قول:
مودم های ASUS در قسمت Administration وارد تب DSL Setting وارد قسمت Stability Adjustment بشید همین مورد را بصورت گرافیکی در خود فریمور اصلیشون دارند .البته نیازی به چیپست برودکام در این قسمت برا مودم ASUS نیست چون چیپستهاشون همه فکر کنم Ralink باشه .
درود
سرویس 1 مگابیت با 4 مگابیت از لحاظ سرعت محدودیت داره یا پهنای باند تا جایی که خط کشش داشته باشه ازاد هست ؟
ترافیک داخل آسیاتک محدودیت نداره ولی برای سایر دیتاسنترها و ترافیک خارج محدودیت اسمی رو دارهنقل قول:
تایید میشه حالا نمیدونم پروفایل با این اسم هست یا نه ولی یه کرمی ریختن که snr از 10-11 پائین تر نیاد و annex m روهم غیر فعال کردن.نقل قول:
قبلا بدون مشکل با snr نزدیک 7 دانلود 16 مگ داشتم ولی الان به 8 مگ و 15 snr رسیده با یه مقدار تغییر تنظیمات مودم به 13 مگ و snr 12 رسید که ازین بیشتر نمیشه.
چون حوصله بحث با پشتیبانی بیسوادش رو ندارم با همین سر میکنم!
که اینطورنقل قول:
اخه قبلا مثلا مود ها رو عوض میکردیم از annex داشت و g.dtm (دقیق یادم نیست چی بود )و این جور چیزا
نقل قول:
یعنی چی با همین سر میکنی ؟ خدا وکیلی همین تفکرات دارید تو مملکت که هر کاری دلشون میخواد میکنن دیگه میگن اینا که عین خیالشون نیست اعتراضم نمیکنن
من بفهمم همچین غلطی کردن که snr م اومده پایین و هی قطع میشم بازم 195 شکایت میکنم مثه دو بار قبلی
3 روز پیش یه دعوا حسابی با پشتیبانی آسیاتک کردم .همش تکرار میکرد و به سوپروایزر هم وصل نمیکرد آخر داد زدم و کلی تهدید طرف دید دیگه کم مونده بیام اونجا وصل کرد سوپروایزر دیدم اونم داره تکرار میکنه ولی دید زیادی عصبانی هستم پروفایلم رو عوض کرد ولی بهترین کار همون 195 هست دیگه اونا میافتند دنبال رضایت شما .
آسیاتک پینگش چطوره؟