ممنون از شما.
پینگ میتونید لطف کنید؟
Printable View
ممنون از شما.
پینگ میتونید لطف کنید؟
نقل قول:
1- خیر نداره
2- برای من شیراز-منطقه مخابراتی سلمان با سرعت 16 مگ حدود 120 تا 118
3-خوبه اما فول اچدی رو نمیتونی راحت بزنی پلی کنی بدون مکس
4-پاکت لاس من توی دوتا 2 در 95 درصد موارد 0 هست.
5-اطلاع ندارم
6-برای من روی 100 کیلوبایت بر ثانیه است
7-نداره
8-نه پشتیبانیشون خوبه
9-من خودم امروز قراردادم تموم شد و درخواست چمع آوری دادم..قبلا روی صبانت بودم خیلی سریع تر بود و پینگش بهتر بود...مشکل آسیاتک قطعی های مقطعی در طول روزه ..مثلا ممکنه توی یه روز 10 بار یا بیشتر حدود 3 دقیقه قطع شه که البته به منطقه اتون مربوطه ...ولی از کش سرور استفاده میکنن...و سرعت وب گردیش روی اعصابه..یا به شکل ملموس سرعت لود ویدیو های اینستاگرام..
ممنون خیلی لطف کردید.نقل قول:
آسیاتک جدیدا یه پروفایل ساخته بنام DLMO و شروع کرده داره تو کل ایران یوزرها رو میندازه رو این پروفایل .یوزرهای جدید هم همه کلا رو همین پروفایل ست میشند .کلا دعا کنید پروفایلتون DLMO نشه وگرنه بدبختید .دیگه با تلفن و .... هم پروفایل رو عوض نمیکنند فعلا که کار من کشیده به شکایت و ...
میگند ایمیل بزنید به acc فکر کنم این ایمیبشون مستقیم به سطل آشغال وصله و یه راست ایمیل ها پاک میشه .
از زمانی که ADSL آسیاتک راه افتاد کلا از همون اول من تو چند جا مشترکشون بودم و به همه میگفتم بهترین شبکه برا ADSL هست الان میگم بدترین شبکه برا ADSL هست با این ست کردن پروفایل DLMO - مثلا قطعی را میخواند کم کنند ولی سرعت را مرخص میکنند و دیگه هم با عوض کردن سیم کشی و کم کردن نویز و ... درست نمیشه چون پروفایلتون DLMO ست شده .
اسیاتک از همون اول هم آشغال بود من چندین سال پیش ازش adsl داشتم که از همون اول بسمه الله هم پینگش بالا بود هم پهنای باندش کم مثلا دیتاسنتر هم داره الان هم که چند ساله در منزل جدید برام وایرلس راه انداختن که اونم مثل adsl ش افتضاحه و پشتیبانیش هم مثل پشتیبانی مخابراته که چند تا چیز یاد گرفتن و تکرار میکنن .جای شکرش باقیه که نت اصلیم نیست وگرنه ...نقل قول:
بگزریم.خوب برادر میگفتی این پروفایل کارش چیه و دقیقا چکار میکنه که اینقدر ازش شاکی هستی ؟
خوب بزار کمی توضیح بدم :
اول از همه ما چند دسته یوزر از نظر خط تلفن داریم :
۱- اون دسته که خطشون نوزر نداره و کلا با ارزونترین مودم هم خطشون رو حداکثر سرعت آپ میشه و قطعی هم ندارند
۲- اون دسته که خطشون نویز داره و نمیتونند رو حداکثر سرعت آپ بشند
این دسته دوم قبلا یه راه داشتند و اون ابن بود که زنگ میزدند پشتیبانی و نسبت به تویز خطشون و تست کردن و ... براشون یه سرعت ست میکردند مشکلش هم این بود که هر چند وقت یک بار آسیاتک میامد دوباره سرعت خط همه یوزرها را بالا میبرد که مصرف یوزرها بالا بره ترافیک زودتر تمون کنند و ....
حالا یوزرها ۲ راه داشتند :
یا باید کل سیمکشی را چک یا عوض میکردند شاید کمی نویز کمتر بشه یا مودم بهتر و گرونتر میخریدند و دسته سومی هم بودند هم تمام سیمکشی را تا حد توان درست میکردند هم مودم بهتر و گرونتر میخریدند و هم به تنظیمات مودم کاملا وارد میشدند مثل من ������
مثلا تو مودمهای خوب Asus تنظیمات adsl از همه مودمها کاملتره و شما میتونید با تنظیم دقیق تنظیمات حداکثر سرعتی که خطتون جواب میدو رو snr پایین بدون قطعی را ست کنید .
مثلا یکی با snr خط ۱۵ خطش رو ۳ مگ بزور آپ میشه وقطعی زیاد داره ولی من با تنظیم دقیق رو snr خط ۶.۵ رو سرعت ۵ مگ خطم آپ میشید بدون قطعی زیاد
حالا آسیاتک آمده یه پروفایل ساخته بنام DLMO که مثلا چک میکنه ببینه خط شما رو چه سرعتی بالا میاد که snr حداقل ۱۵ باشه خب تا اینجا اوکی . خط ۵ مگ من سرعتش شده ۲ مگ درصورتی که من کلی خرج مودم و سیمکشی و ... کردم و یوزر حرفه ای وارد به شبکه هم هستم . زنگ میزنم پشتبانی آسیاتک میبینم فقط یه سری صحبت را انگار از رو نوشته و راهنما میخونند میگم وصل کنید سرپرست میگند دیگه مثل قبل امکانش نیست ایمیل بزنید
ایمیل هم بزنی فکر کنم خود همین افراد دوباره میخونند و همون متن تکراری و حرف های پای تلفن و ....
سلامنقل قول:
از کجا بفهمیم که خطمون بر روی DLMO ست شده یا نه؟
زنگ بزنید 1544 بگید پروفایل ADSL اتون چیه ؟ قبلا معمولترین پروفایل 53 بود .بپرسید DLMO هست یا نه .نقل قول:
از سال پیش این کار را میکنه, چیزی جدید نیست. باید هر چند وقت تنظیمات مودم Asus عادی گذاشته بشه بعد دوباره درست کرد.
و هر چند وقت برعکس گذاشتن پرییز تلفن هم طوری اثر داره...
فیلیمو هم که پولی شد.