وضعیت چطره بکس؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
میگم تو سرعت شانس نیاوردی تو این یکی شانس آوردی ها:n02:نقل قول:
مال من دوباره داره به گند کشیده میشه چند روز بعد ماه رمضون خوب بود دوباره چند شبه خراب شده
کسی میدونه این قرعه کشی دقیقا مال چند روز پیشه؟ بنظر میرسه 8 9 روزی باشه که روی سایت هست!!! هیچکس باهانم تماس نگرفته!!! خودم امروز یهو دیدمش.!!!!! جایزه بدبخت ترین پارس انلاینی میرسه به اقا امیر!!! حالا جالبه اسپیکر رو کجای دلم بزارم؟!!! مو از خرس کندن شتله.... مجبورم تمدید کنم تا جایزه گیرم بیادنقل قول:
سلام دوستان من از این قسمت هیچی متوجه نشدم
هر 10،000 ریال خرید خدمات پارس آنلاین
چون بنده 1 ماه تمدید کردم 48000 هزار تومان ولی هیچ امتیازی اضافه نشد مگه نگفته خرید خدمات اونم جزء خدمات نیست مگه؟؟؟
مبارکهنقل قول:
داداش زیاد خوشحال نباش :n09::n10: منم اردیبهشت برنده ی تی شرت تیم ملی شدم چند بار هم بهم زنگ زدن گفتن واست میفرستیم چند بار هم تو کلوب و فیس پوک پارس آنلاین شماره اشتارک مو گذاشتم چند بار هم به 195 شکایت کردم که جایزه مو نمیدن """ تقریبا 20 روز پیش از پارس آنلاین زنگ زدن گفتن ما از تهران تی شرت رو فرستادیم واسه نمایندگی کرج زنگ زدم به نمایندگی کرج گفتن واست میفرستیم باز نفرستادن الان تقریبا 3 ماه گذشته ولی هنوز هیچ نفرستادن..منم دیگه بیخیالش شدم... آره داداش اینجوریاس :n02:
چند وقته سرعت تک کانکشن خوب شده ولی برای من از 256 کیلو بایت بیشتر نمیشه....
بچه ها شما حداکثر سرعت تک کانکشنتون چنده؟
کلاً اینجوریه یا سیستم من مشکل داره؟
------------------
باید بروزرسانی امتیاز رو بزنی.....نقل قول:
تک کانکشن تو روز که تا خود 1 مگ میره ولی شبا بیشتر از 50 تا نمیرهنقل قول:
چند وقته سرعت تک کانکشن خوب شده ولی برای من از 256 کیلو بایت بیشتر نمیشه....
بچه ها شما حداکثر سرعت تک کانکشنتون چنده؟
کلاً اینجوریه یا سیستم من مشکل داره؟
من منظورم از سرور خارجیه... میشه از testmy.net یه تست بذاری؟نقل قول:
اوضاع شما عالیه رفیق:n20::n20:نقل قول:
فکر کنم من رکورد بهترین خط رو حداقل تو این تاپیک داشته باشم !:n09:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]