سلام
دوستان این بسته 8 مگ 2018 گیگ مخصوص جام جهانی هنوز تو کنترل پنل هست ؟
Printable View
سلام
دوستان این بسته 8 مگ 2018 گیگ مخصوص جام جهانی هنوز تو کنترل پنل هست ؟
دوستان نظرتون درباره این شرکت توی تهران چیه(مرکز شهید نظری)
اسیاتک اپ تا 16 هستش یا همون سرعت که بخری همونه؟
من بهشون درخواست وایرلس دادم هنوز بعد از بیش از یک هفته و صحبت با چند نفر، موندم پوشش می دن در اخر یا نه ... کارشناس هم می گم با پول خودم بفرستین تست کنه سیگنال رو هنوز خبری نیست. کشتن منو با این هماهنگی هاشون:n09:نقل قول:
معلوم نیست مدیریت بخش هاشون دارن چی کار می کنند که ارتباط بخش ها باسه فروش، خدمات فنی و پشتیبانی، اینقدر خنده داره:n23:
من وضعیت ADSL رو مانور نمی دونم چون حتی خط به خط تو یک خونه هم یکسان نیست کیفیت ولی از لحاظ پشتیبانی فنی اگر مشکل رو مخ ایجاد نکنند می تونی باسه حالت عادی بگیری ولی باسه مشکلات فنی امادگی ذهنی باسه هفت خان رستم داشته باش:n31:
درود
تا اونجایی که یادمه اسیاتک قبلا یه سرویس گیم داشت برای کاهش پینگ ، درست میگم ؟
لان تماس گرفتم کارشناسشون برگشت گفت چنین سرویسی وجود نداره ، بعد گفت چرا وجود داره از همکارمون پرسیدم چنین سرویسی هست : سرویس گیم 8 مگ 75 گیگ . منم گفتم باشه خداحافظ :n29: بسته چه ربطی داره به کاهش پینگ ؟
عزیزان یه راهنمایی کنند ممنون میشم واقعا :n12:
باید 1544 زنگ بزنی بگی رو خطت interleave به fastpath تغییر بدن
:n02::n02::n02: :n19:جک {جوک} گفته :n08:نقل قول:
سرور خارج سرعت اسمیه ولی سرور داخل نه تا 16 بازه.مثلا سرعت 512 میگیری از سایت دانلود داخلی مثل دانلود ها اپلود بوی و ....با سرعت بالا میگیرینقل قول:
سلام.
اسیاتک دانلود رایگان هم داره ؟
قیمت و ساعت دانلودش !
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
دانلود رایگان نداره باید برا فعال شدنش پول بدی فک کنم 160 گیگ 2تا 8 صبح 10تومن..اصلا خوب نیستنقل قول:
خوبی اسیاتک= سرور داخل چه سرعت 512 چه 16 مگ هر دو با بالاترین سرعت دانلود میکنن (سرور داخلی) البته قبل از اتمام حجم:n01: