ناظر شبکه مشهد
پوشش شهر مشهد به 79 درصد رسید.
Printable View
ناظر شبکه مشهد
پوشش شهر مشهد به 79 درصد رسید.
تعدادشهرهای اماده بهره برداری به 148 شهر رسید.
فاز ۲ دیکه چیه؟نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
حذف فیلترینگ از سایتهای داخلی که در داخل میزبانی میشود. حذف کلی فیلتریگ از سایتهای تایید شده که تعداد این سایتها 16000 سایت است.نقل قول:
سلام آقا رضا عزیز خسته نباشید.قرار بود محل ما از نظر آنتن نسل سه همراه اول و نسل چهار ایرانسل تجهیز بشه چی شد تغییری نکرده و آنتن نسل سه همراه اول خالیه و نسل چهار ایرانسل آنتن نداره
تجهیز قسمتی از شهر بندر گناوه به پایان رسید.
در اق التین و اغلا نصب تجهیزات رو به پایان است.
سلام. پیمانکار فرم تایید لینک را به تهران داده استو. منتظر تایید دفتر مرکزی هستیم. همراه اول را دوباره پیگیر میشوم.نقل قول:
من پل جانبازان قسمت کوچه نوبهار میشینم اونجا نسل سه همراه اول خیلی ضعیف هست آنتنش 1 دونه آنتن داره نسل چهار ایرانسلم همینطور هست میشه پیگیری کنید
سلام. قبلا اشاره کرده بودید. مشکل همراه اول از جای دیگه است. مشکل تراز ارتفاعی دارند.نقل قول:
تجهیز قسمتی از شهر سلطانیه وخرمدره رو به پایان است.
زنجانی های عزیز مشکل 4g به خاطر پایین بودن سرعت که باعث قطعی 4g در شهر شده است در دست پیگیری است.
درود
عزیز شهرک گلستان منطقه 22 اول بلوار امیرکبیر ایرانسل 4g خیلی افتضاحه،قطعی زیاد داره.یکدفعه هم فرمودین: پیگیری میکنم،پس چی شد؟
XPERIA Z3
سلام. بله پیگیریم. مشکل از کمبود سایتها است. باید حداقل 2 سایت جدید شروع به کار شود تا پوشش و تراکم را جبران کند.نقل قول:
میشه امید داشت یکروزی ایرانسل اینترنت واقعی 20 مگابیت بده یا من سراب میبینم؟نقل قول:
XPERIA Z3
اقای rezarain88 سلام
در تهران ، انتهای خیابان وحدت اسلامی، مابین ایستگاه راه آهن و ایستگاه مترو شوش آنتن دهی 3g ایرانسل خوب نیست (داخل ساختمان 91dBm-). همراه اول هم وضعیت مشابه دارد
لطفا در صورت امکان پیگیری بفرمایید.
بله جای امید دارد. مشکل ما مشکل جا است. در تهران برای یه سال 50 میلیون کرایه میخواهند.نقل قول:
سلام. دقیقا به جایی اشاره کردید که مشکل همه اپراتور ها است. مشکل جدی داریم.نقل قول:
طبق گفته همکاران در همراه اول فرکانس همراه اول قرار است تغییر کند. مثل ایرانسل در 3 باند 900 و1800 و 2100 خواهد بود. در مراکز شهر از 2600 استفاده خواهد شد.
در تبریز
در کارپیشه مجبور به تغییر سایت پارلاق شدیم. سایت 2 کوچه پایین تر از سایت قبلی احداث میشود.
ببخشید یک سوالی داشتم اگر ایرانسل حجم هدیه بده و از زمانش بگذره حجم میسوزه؟ اگر قبل از اینکه زمانش تموم بشه ما زمان بخریم اون حجم هدیه هم بهش اضافه میشه ؟
کلا طبق تجربه ۲هفته ای خودم پوشش 4g تو تهران در مینیمم ترین حالت خودشه، جایی نشده من برم و آنتن 4g پر باشه اکثرا ١ ٢خط بوده.نقل قول:
کاملا مشخصه که بیشتر دکلها تو تهران 3g شده و قابلیت 4g نداره، تو همین شهرک خودمون هم بلوار گلها آنتنش فقط 3g داره.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
سوییچ به فرکانسهای جدید چه زمانی صورت میگیره؟نقل قول:
جناب آرین میشه اطلاعیه هاتون رو توی یک پست بزارید چه نیازی که ده تا پست یک خطی bold تولید کنید نکنه می خواهید تعداد پستهاتون زیاد بشه@!@
آقا رضا منظور از تراز ارتقاعی یعنی چینقل قول:
آقا رضا شمال تهران اول نیاوران دربند چی شد ؟ گفته بودین تا آخر خرداد ولی حتی تجهیزاتم رو هیچ آنتنی سوار نشده !
چرا رومینگ ملی برقرار نشده؟ من با سیم ایرانسلم در تهران نمیتونم به شبکه همراه اول متصل بشم.کسی اطلاعی داره کار به کجا رسیده؟
این دقیقا سوال منم هست.نقل قول:
گفتن رومینگ ملی افتتاح شد. ولی تهران که هیچ خبری نیست.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
سلام اقا رضا انتن جدید پارلاق 1 هفته پیش زدن اینو 3جی می کنید بعد قدیمی رو جمع می کنید کی 4جی میشه ان انتن جدید ؟؟
کی میان برای تجهیز ؟ از شانس من از انتن قبلی نزدیکتر شد به من ما بغل کوچه همون انتن هستیم
بریتانیا پرسرعتترین خدمات 3G و 4G را در جهان ارایه میدهد
در زمینه خدمات پهنباند موبایلی بریتانیا بالاترین کیفیت را در جهان ارایه میدهد و بررسیهای جدید نشان داده است میانگین سرعت خدمات 3G و 4G در این منطقه نسبت به نزدیکترین رقیب بریتانیا دو برابر بیشتر است.
به گزارش گروه اخبار خارجی آژانس خبری فناوری اطلاعات و ارتباطات (ایستنا)، این خبر در آخرین گزارش مرکز Akamai اعلام شده است. این مرکز به صورت سالانه وضعیت کیفیت اینترنت در کشورهای مختلف جهان را بررسی میکند و در گزارش جدید خود اعلام کرده است که میانگین سرعت استفاده از اینترنت موبایلی در بریتانیا 20.4 مگابیت در ثانیه است.
در حالی که سازمان Ofcom به عنوان مرکز تنظیم قوانین مخابراتی و رادیویی بریتانیا سرعت اینترنت موبایلی در این کشور را طی فصل نخست سال 2015 میلادی 15 مگابیت در ثانیه گزارش کرده بود، ثبت رکورد 20.4 مگابیتی توسط عموم کاربران این کشور رشد 27 درصدی را در این زمینه نشان میدهد.
در مقایسه با بریتانیا، دانمارک رتبه دوم این لیست را به خود اختصاص داده و میانگین سرعت دسترسی کاربران آن به اینترنت موبایلی 10 مگابیت در ثانیه بوده است.
رتبه سوم این لیست با میانگین سرعت 8.9 مگابیت در ثانیه در اختیار سوئد است، روسیه با سرعت 7.5 مگابیت در ثانیه در رتبه چهارم ایستاده است و آمریکا با میانگین سرعت 4 مگابیت در ثانیه نیز رتبه پنجم را به دست آورده است.
مرکز Akami همچنین توضیح داد که بین تمام کشورهای جهان استرالیا بالاترین پیک سرعت را داشته است. در حالی که برای بریتانیا میانگین پیک سرعت اینترنت موبایلی 149.3 مگابیت در ثانیه گزارش شده است، این رقم برای بریتانیا 90.9 مگابیت در ثانیه گزارش شد.
من که تو رشت وصل شدم.یه جا رفتم آنتن نداشت اتوماتیک رفت روی همراه اولنقل قول:
دوست گرامینقل قول:
تهران فعال نیست.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت شبانه طرح 24 گیگ 2 تا 8 شب
:n10:
سلام
دوستان برای اشتراک گذاری اینترنت موبایل روی لپ تاپ
با Usb بهتره یا hotspot ؟؟؟؟
کدوم سرعت بیشتری داره؟؟؟
usb بهتره شارژ گوشی تموم نمیشهنقل قول:
سرعتش هم تو عکس بالا داری می بینی
شارژ گوشی چی؟؟؟نقل قول:
usb خیلی دیر شارژ میشه
اگر برای استفاده بلند مدت میخوای مودم استفاده کننقل قول:
آقا رضا وضعیت 4g بندرانزلی چه شد امروز 7 تیر و همچنان راه نیفتاده!
واسه 2 هفتهنقل قول:
تو مسافرتم
چرا ؟از چه زمانی تهران هم فعال میشه؟نقل قول: