بله درستهنقل قول:
قیمتش هم با مالیات میشه 275000 تومان
یعنی ماهی 23000 تومان
Printable View
بله درستهنقل قول:
قیمتش هم با مالیات میشه 275000 تومان
یعنی ماهی 23000 تومان
اوضاع های وب چطوری هست داخل تهران؟ مرکز ما حکمت شعار هست و این که حجم خوری داره یا نه؟ اینستا که مشکل نداره تو های وب؟
حجم دزدی رو نمیدونم ولی وضعیت رو اگه صفحه های قبل رو مشاهده کنی میفهمی که وضعیت بدی داره و سرعت تک کانکشن در ساعت های مختلف تغییر میکنه و بله مشکل داره با تلگرام و اینستا. برای گیم که افتضاه هست. خلاصه تمام حرف هام و در یک کلا نخر.نقل قول:
درودنقل قول:
یعنی سرعتش از سرویس های دیگه کمتر هست ؟؟
من ماه اینده سرویس یک سالم تمام میشه و سرعت دانلود الان روی 700 هست ، با این سرویس سرعت هم تغییر میکنه ؟؟
یعنی اگر سرعت شما کمتر از 120 کیلوبایت بود شما حق اعتراض به دلیل سرعت رو دارینقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
دوستان برای هایوب یوتوب و فیسبوک بدون فیلتر میاد برای همه اینطوریه؟!!
روی صبانت فیسبوک فیلتر نیست یوتیوب هم بازه اما ویدیو پخش نمیشهنقل قول:
داخل تهران ینی واقعا 1 نفر راضی نیست از های وب ؟! چطوریاس بگیریم یا نه..
هردو بدون هیچ مشکلی باز میشننقل قول:
طرح طوفان ۸ مگ :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان تازه خوبه ! یک ساعت دیگه سرعت زیر ۱۰ کیلو هم میاد. همین الان 512 نامحدود مخابرات تهران :
تصمیم با خودته. اینترنتی که دیگه از مخابرات هم نابود تره دقیقا برای چه کاری مورد استفاده قرار میگیره ؟!!
مگه ننوشتن سرعت تضمینی 1 مگابیت ؟ شما شکایت نکردین ؟نقل قول:
سرعت های وب افتضاجهنقل قول:
در بهترین شرایط 400 الی 500
من خودم و 2 برادرم های وب داریم هممون از سرعت ناراضی هستیم
تا زمانی که طرح های فشفه اش بود قابل تحمل بود اما الان نه
شرایط سرعت تضمینی قید شده ؟وقتی نشده میتونن سرعت IDM رو ملاک قرار بدن. های وب مشکل پهنای باند داره، داشته و خواهد داشت.نقل قول:
سایت رادیو فردا خبر از قرار داد همکاری بین های وب و شرکت وودافون داده . صد در صد واسه راه انداختن اپراتور موبایلی هست !!! از چند وقت قبل خبرش بود ولی الان دیگه کاملا رسمی شد
در کنار همراه اول و تالیا و ایرانسل و رایتل !!!
چه شود !!!
خیلی هنر داری بیا سرعت نت و پهنای باند افتضاحتو درست کن !!! سیم کارت بخوره تو سرت !!
اینترنت 16 مگ الان سرعت دانلود رفته رو 600 کیلو بایت !! مزخررررررررررررررررررررف
نقل قول:
به گزارش روابط عمومی هایوب، همکاری این شرکت با شرکت ودافون، یکی از بزرگترین اپراتورهای مخابراتی دنیا آغازشده است.
هایوب یکی از شرکتهای برتر ارائهکننده خدمات دسترسی به اینترنت در بسترهای مختلف در کشور است.
ودافون یکی از بزرگترین اپراتورهای مخابراتی دنیا است که دامنهای از خدمات شامل: صوت، پیامک، دیتا و خدمات ارتباطی ثابت را ارائه مینماید. ودافون دارای اپراتوری موبایل در ۲۶ کشور دنیا و دارای مشارکت با ۵۲ شبکه موبایل و اپراتوری باند پهن ثابت در ۱۷ كشور است. این شرکت تا تاریخ ۳۰ ژوئن ۲۰۱۶ دارای ۴۶۵ میلیون مشترک موبایل و ۱۳.۷ میلیون مشترک باند پهن ثابت بوده است.
به نقل از روابط عمومی هایوب، این مشارکت دربردارنده بهرهگیری هایوب از توان فنی و تخصصی ودافون بهصورت انحصاری در بازار ایران است و هایوب میتواند محصولات و خدمات ودافون را در بازار ایران عرضه نماید و به مشتریان بینالمللی این شرکت در صورت ورود به ایران خدمات ارائه نماید. ارائه پلتفرم اینترنت اشیاء ودافون که در ۴۸ کشور دنیا در حال بهرهبرداری است ازجمله بخشهای دیگر این مشارکت محسوب میشود.
سید ایمان میری مدیرعامل هایوب میگوید: اين مشاركت در ادامه برنامههای هایوب برای ارائه خدمات جامع مخابراتی که دربرگیرنده خدمات موبایل از طریق پروانه MVNO و خدمات ثابت از طریق پروانه FCP خواهد بود. امیدواریم این همكاری به هایوب کمک نماید تا از طریق بهرهگیری از دانش روز و استانداردهای جهانی، خدمات باکیفیت ارتباطی و مخابراتی را در اختیار مشتریان خویش قرار دهد و سرویسهای نوین مخابراتی همچون اینترنتاشیاء (IOT) و خدمات ماشین با ماشین (M2M) را بهصورت تجاری در کشور عرضه نماییم. پوشش سراسری زیرساخت مخابراتی هایوب در اقصینقاط کشور این شرکت را در آینده به یکی از برترین شرکتهای مخابراتی کشور ازنظر پوشش جغرافیایی تبديل خواهد نمود که این موضوع بهخصوص برای بخش تجاری و سازمانی میتواند مزیتی بزرگ برای دریافت خدمات یکپارچه کشوری باشد.
دوستان برای جمع اوری های وب تو سایت گزینه ایی نداره حتما باید زنگ زد؟!
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام اینطور که دوستان میگفتن به این راحتی نمیتونین جمع آوری کنین و متاسفانه چندین هفته باید انتظار بکشین تا نامه جمع آوری به مخابرات ارسال بشه و رانژه های وب را از خطتون بر دارننقل قول:
بعد شرکت بعدی هم باید پورت خالی داشته باشه که متاسفانه در برخی از مناطق پرجمعیت پورت خالی خیلی سخت پیدا میشه :n03:
من خط دیگه دارم زمانش مهم نیست فقط میخوام بدونم چرا مثل اکثر شرکتها گزینه جمع اوری نداره.نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
البته یه قانون دارن که بعد از 72 ساعت از اتمام سرویس اگه اقدام به خرید سرویس جدید نکنین خودکار برای جمع آوری اقدام میشهنقل قول:
ولی بهتره با شماره 1565 تماس بگیرین
اگر از طریق سایت 195 شکایت کنید یک روزه جمع آوری میکنند.نقل قول:
سلام
کسی خبر داره چرا های وب این دو گیگ سرشماری نمیده؟
سرعت دانلود دیشب (سرور آلمان) :
اسپید تست:
پینگ تایم:
سرویس ۱۶ مگ. (به دلیل پایدار ماندن خط، سرعت دانلود روی ۱۲ مگ تنظیم شده). ۱ درصد مشکلاتی که دوستان میگند من دارم. سرعت در تلگرام و ... شب و روز خوبه...
تست اسپید تست شما که ساعت 5:19 GMT انجام شده یعنی ساعت ۷:۴۹ تهران. در ضمن تست speedtest اولا مالتی کانکشنه دوما امن نیست پس اصلا معیاری برای سنجش سرعت در دنیای امروز اینترنت نیست چون اکثر وبسایت ها و اپ ها امن هستند (https) و دوما تمامی اپ ها تک کانکشن ویدیو و عکس رو لود میکنن نه مالتی کانکشن. شما امروز ساعت ۲۳ یک تست از اینجا بگیر و از گزینه share عکس رو دریافت کن و اینجا بذار ببینیم وضع اینترنت در حالت امن تک کانکشن چطوره : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
سلام. متاسفانه اکثر حرف های شما غلط هست و من با سند به شما اثبات میکنم.نقل قول:
این اسپید تست دیشب (ساعتش دقیقش رو خودتون حساب کنید):
اسپیدتست معیاری برای سنجش سرعت در دنیای اینترنت نیست؟! این نظر شماست... روزانه هزاران تست در این سایت با سرورهای مختلف گرفته میشه و مطمئناً کسانی که سرور اضافه میکنند و کاربرانی که تست سرعت ارسال و دریافت میگیرند کار بیهوده ای انجام نمیدند... بحث امنیت یه بحث دیگست...
زمان هایی اتفاق میفته که سایت یوتیوب باز میشه (با اینترنت های وب و بدون هیچ روش دورزدنی) و بنده چه از روی مرورگر (با https) و چه با اپ یوتیوب با حداکثر سرعت فیلم تماشا میکنم یا دانلود میکنم...
نمونه سرعت استریم یک ویدئو برای نمونه (همین چند دقیقه پیش. سرعت استریم رو بالای عکس ببینید، در ضمن تا بیش از ۱۱ مگابیت هست، یعنی کل ظرفیت دانلود واقعی بنده):
نمونه سرعت دانلود از یوتیوب (اتصال https هست):
=====================================
اهمیتی نداره سرعت تک کانکشن. همون طور که دیدید، نه بر روی https مشکل سرعت مشاهده میشه و نه در اپ های تماشای فیلم.
سلام خدمت شما دوست عزیز
داداش دیوار ...... بلند است شما هرچی هم با دلیل مدرک توضیح بدین باز شروع به متهم کردن و بیان حرفای خودشون میکنن البته بعضی اقایون نه همه عزیزان
احترام متقابل هم که تو این روزگار کشک
اکثر حرفای من که غلط ! شما چرا آخرش نیومدی یه تست با اون سایت که دادم بذاری ؟ بازم اسپید تست ؟! خدمت شما :نقل قول:
عجب سرعت خفنی داره های وب ! دارم با ADSL2+ با سرعت ۱ گیگابیت آپلود میکنم :n02:
بعدشم که دوباره تست با IDM و ... کلا فقط خودمو خسته میکنم دوستان های وب خیلی خوبه اون بالا تست سرعتشم گذاشتم !
دو گیگ سرشماری دروغ بود.
یه حرف الکی بود زدند.
اون که بله
حتما به زودی هدیه رو میدن. اگه ندادن 195 شکایت کنید. پارس آنلاین الان تو قسمت ثبت کد هدیه، ورود کد سرشماری رو هم اضافه کرده و دو گیگ رو میده.نقل قول:
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
1- کلا دوتاییتون آدمای باحالی هستین . (سیگنال و اون یکی دوستمون که طرفداری می کنن از های وب )همین که باعث خنده ما هم شدین بازم ثواب داره !!!
حالا کارمند های وب هستین یا نیستین دیگه به ما ربطی نداره خیلی . ولی اگه کارمند های وب هستی برو به اربابات بگو چرا یک ماهه که اینترنت 16 مگ من خریدم سرعت دانلودم عینهو اینترنت 8 مگم که قبلا داشتم هست . بعضی وقتا دیگه افت سرعت واویلا میشه و میاد رو 400 کیلو . الان دو هفته هست که مدام افت سرعت دارم . داغونم کرده . فقط آخرا شب یا اولای صبح میشه یه کم می فهمم اینترنت دارم.
2- داداچ اشتباه می زنی . دلت خوشه اینترنت 16 مگ داری سرعت دانلودت 1.4 مگا بیت هست . من اینترنت 16 مگ های وب به 1.9 هم رسید .( چه سرور داخلی چه خازجی) الان خوشحالی !!
3- اینم سرعت اینترنت من و پینگ تست من همین الان ساعت 3:42 دقیقه بعد از ظهر 1/8 /1395
آیا با دیدن این دو تا عکس محو نمیری در افق های دور دست محو بشی آقای ... !!
پینگ 149 رو کجا می فروشن ردش کنیم بره؟ خخخ:n08::n08:
باز که شما اومدی!
همین..............
شما مگه همون نیستی که از لود بالانسر استفاده میکنی?نقل قول:
کسی میدونه چرا یوتیوب قطع و وصلی داره؟ بعضی اوقات ویدوها لود میشه بعضی اوقات نه! بعضی اوقات خود یوتیوب بالا میاد بعضی اوقات هم نه! راه حل لطفاً
سلام خدمت شمانقل قول:
بله چطور مگه؟!
سلام
بی زحمت یکی بره سایت 195 از های وب به خاطر ندادن هدیه سر شماری شکایت کنه (راستشو بخواید از سایتش چیزی سر درنیاوردم)
این طور که به نظر میاد نمیخواد 2 گیگابایت هدیه سرشماری بده
الان نزدیک به یک هفته هست که Isp های دیگه دادن
بچه ها من 4 روز از سرویسم مونده تموم شه الان سرویس جدید خریدم میخوام فعالش کنم میگه باید این بسته تموم شه
حالا باید 4 روز تموم شه کافیه یا تا72ساعت مونده به سرویس میشه فعالش کرد؟
کسی فشفشه 50 گیگ داره ارزون بفروشه؟
البته آسیاتک 2 روزه گیگ رایگانو میده. های وبم اجرا میکنه شاید یکم دیرترنقل قول:
دوستان دوران خوشی بالا اومدن بدون شیلتر فیسبوق و ی/و/ت/ی/و.ب تموم شده؟ باز با قندشکن بالا میان؟
5 تا فشفه جمعا 7 گیگ دارم کسی خواست بگه. من های وبو جمع کردم