به یک فداکار نیازمندیم !نقل قول:
Printable View
به یک فداکار نیازمندیم !نقل قول:
خود پشتیبانی میگه 10مگ-3گیگ دانلود شبانه داره میگه کلا بالای 18تومن دانلود شبانه دارهنقل قول:
ولی یکی باید فداکاری کنه
خوب همه ی اکانتا ظاهرا به جای خودشون برگشتن
نقل قول:
مگه تازه 5مگ نگرفتی؟؟؟
خب خودت اگه میخوای دلو بزن به دریا و بگیرش
من شانس از ریسک کردن ندارم:n27:نقل قول:
تازه من 25روز دیگه دارم
آقا شما هی از 5 مگ و 10 مگ صحبت میکنین
اصلا تو قسمت تمدید همچین سرویسایی نیست!
اگر مانامادی حضوری برو راحت بهت میدن 5و10 ولی اگر ضحی هستی باید مدرک ببرینقل قول:
دوستان، برای من حدود 30 گیگ اضافه شده، دانلود کنیم مشکلی نداره؟ نکنه یه گیگ استفاده کنیم صفر بشه؟درضمن ساعت 6 اومدم دانلودم رو چک کنم، سرعت دانلود 8 کیلوبایت بود، توی چهارساعت کلا 100 مگابایت دانلود کرده بود! مشکل چیه دوستان؟ دیگه کلا توی ساعت رایگان اینجوری میشه؟
من از امروز وارد پرتک شدم.withe free و night هم توی سرویسم زده.اما برای شارژ فقط 5 مگ 3 ماهه با 9 گیگ داره.چرا اینطوریه؟
انگار کلا سرویسا واسه هرکی یجوریه!نقل قول:
Sent from my GT-I9300
کسی هست که بتونه از ibs تمدید سرویس کنه؟
Sent from my GT-I9300
فقط چرا 5 و 10 مگ 1کاهه نداره برای شارژ؟هنوز میشه از سیترا تمدید کرد؟باز میشه هنوز ولی میزنه خطا در پرداخت الکترونیک
فقط پرتک میشه تمدید کردنقل قول:
Sent from my GT-I9300
سرعت دانلود شبانه ها چطور شده الان؟مثلا 2 مگ همون 250 میده؟اگر اینطوره همون 2 مگ برداریم
اره. سرعت شب و روز یکی شده الان.نقل قول:
Sent from my GT-I9300
2 مگ بگیریم بعدا میشه 5 مگ گرفت دوباره؟
اره. مشکلی نیستنقل قول:
Sent from my GT-I9300
اصلا 2 مگ شبانه داره؟کسی هست 2 مگ شبانه داشته باشه تست بزاره؟محدودیت حجم دانلود نداره که شبانه؟
فرشاد تا چند روز پیش خودش 2 مگ داشت و براش 250 میداد. عکساش هم صفحات قبل بگردی پیدا میشهنقل قول:
Sent from my GT-I9300
جریان حجم شبانه چیه؟زوره 5 مگ 3 ماهه 9 گیگ شارژ کنم.15 گیگ اختلافش حساب کنی نسبت به 3 ماهه 24 گیگ گرونتر درمیاد
نقل قول:
پس از کجا فهمیدی دارن انتقال میدن ؟ داداش اگه کارمند مخابراتی رو کن من یه چند تا مشکل دارم واسم حل کنی .دمت گرم
برا من که تو پرتک هستم و سرعت 1 مگ دارم شب و روز سرعت تک لینک روی 128 ثابته .نه بیشتر میشه نه کمتر:n10:نقل قول:
جریان این گیگای اضافه چیه ؟ اشتباهی زدن یا میخان حال بدن بهمون ؟نقل قول:
برا چی ؟ اگه میخان حذفشون کنن چرا اضافه کردن ؟نقل قول:
آرمانهای تو یا آرمانهای امام راحل ؟نقل قول:
نقل قول:
تو که گفتی بیشتر از 2 مگ بدرد نمیخوره .مگه 5 مگ نداشتی سرعتت کم بود پ چه جوری میخوای 10 مگ بگیری
نقل قول:
به من دو سه گیگ اضافه شده هر چند روز یک بار هم 300 مگ بهم اضافه میشه .نمیدونم مال چی هستند شاید قبلا زیادی کم کرده و نمیخان گردنشون بمونه چون حرومه .براهمینم دارن برمیگردونن به حسابمون
نقل قول:
یعنی چی که به جای خودشون برگشتن ؟
اقا اعصابم خراب شد دیگه
3 روز خطم رانژه شده زنگ می زنم می گن یوزر پست نیومده
یوزر پس رو دقیقا کجا اوکی می کنند که برم اونجا؟
Sent from my GT-I9205 using Tapatalk
شما هم از دیشب که منتقل شدید پرتک سرعتتون کم شده؟
1مگ دارم، سرعت دانلود 100 بود الان نهایتا به 20 می رسه.
باید وصل شی بخش فروش اگر درجا برات انجام ندن یعنی سیستمشون قططعه یا دسترسی ندارننقل قول:
بخش فروش مخابرات یا پاس ماناماد؟
ماناماد زنگ زدم گفت هنوز نیومده یوزر پسوردت
از کجا باید بیاد؟
از کجا باید ترافیک بخرم؟ سیترا زده سرویس شما منقضی شده. IBS نمیشه ترافیک خرید. 2020 زنگ می زنم میره روی انسرینگ میگه بخاطر جابجایی به سامانه جدید تا 72ساعت با اختلال میدیم (سرویس):n10:
پرتاک هم هنوز منتقل نشدم.
برای وارد شدن به پرتک باید حروف انگلیسی اول یوزرنیم رو حذف کنی.
یوزر نیم واسه من شماره خونه هستش که با 611 شروع میشه.نقل قول:
منظورتون از "حروف انگلیسی اول یوزرنیم" چیه؟! :n13:نقل قول:
ما که یوزرمون کلا عدده(شماره تلفن) ! حروف انگلیسی نداره ! چی رو باید پاک کنیم؟
یوزرنیم من اولش دو تا حرف هست بعد شماره تلفن. همینجوری توی سیترا وارد می شد ولی برای پرتک باید فقط شماره تلفن وارد کنم.
حالا شاید یوزر نیم شما فرق میکنه.
بچه برا منم 500 مگ اضافه شده
در ضمن سرعت شبانه رایگان دانلودم این چند شب یکیه 10 مگ 8 گیگ
دوستان ساکن اهواز هستید؟
نوچ ساکن شهرستاننقل قول: