ممنونم از ما ولی گفتن سرعتت دو مگه میشه تست میکنم زیر یک مگه ؟نقل قول:
دقیقا چجوری میشه فهمید سرعتم چنده؟
اصلا منظور از سرعت اینترنت سرعت دانلود یا سرعت آپلود؟
Printable View
ممنونم از ما ولی گفتن سرعتت دو مگه میشه تست میکنم زیر یک مگه ؟نقل قول:
دقیقا چجوری میشه فهمید سرعتم چنده؟
اصلا منظور از سرعت اینترنت سرعت دانلود یا سرعت آپلود؟
من مرکز لطیفی هستمنقل قول:
از سپنتا گرفتم. 2 مگ. البته الان پورتمو روی 4 مگ بستن. ولی قول داده که روی 10 مگ ببنده.
هر دو مطرحه هم دانلود و هم آپلود احتمالا روی سرورهای داخلی سرعتتون 4 مگ و روی خارجی کمتر باید باشهنقل قول:
دوستان کسی تو منطقه دانشگاه تهران از مخابرات اینترنت بالاتر از یک مگ گرفته یا خیر؟؟؟ :(
پارس انلاین پدر منو دراورده توی این منطقه هم جز پارس آنلاین کسی سرویس نمیده اگر نشه مجبورم برم مخابرات 10 مگ بگیرم واسه دفترم! ولی می ترسم سرعتش در حد 128 هم نباشه! من گرافیستم و طراح! شدیدا به اینکه سرعتم خوب باشه نیازمندم که بتونم باهاش عکس های با کیفیت و حجیم دانلود کنم یا توی نت زیاد بچرخم! کسی تجربه اینترنت بالاتر از یک مگ در منطقه مخابراتی دانشگاه تهران داره؟ اگر داره لطفا کمکم کنه بگه وضعیت اینترنت در این منطقه چطوریه؟ ایا خوبه از خیر پارس بگذرم برم مخابرات؟
رفتم قیمتای سپنتا رو دیدم ماشالله مثله باقیه شرکتای خصوصیه :n02: گفتم شاید کمترهنقل قول:
فکر نکنم دیگه مرکز مخابراتی توی تهران به کاربران جدید 1 مگ نامحدود بده، شما منظورتون نامحدوده یا محدود کمپین؟:n13:نقل قول:
نمیدونم شما قیمتهای محدود را نگاه کردید و یا نامحدود را. اما توجه داشته باشین که به قیمتهای اعلام شده 20% تخفیف میخوره. مثلاً سرعت 2 مگابیت با 10 گیگ ترافیک یک ماهه میشه 41500 که تخفیف بهش میخوره میشه حدود 33000 تومن البته مالیات بهش اضافه میشه (8 درصد). از پارس و شاتل که ارزونتره. سرعت تک کانکشن حدود 50 تا 120 متغییره. سرعت چند کانکشن تا 400 کیلوبایت هم میره.نقل قول:
سلام دوستان عزیز
بنده هم با توجه به اینکه خطم فیبر نوری یا به قول خودشون pcm هست ظاهراً اجباری باید از مخابرات سرویس بگیرم!
راهی هست که بتونم غیر از مخابرات جای دیگه ای سرویس بگیرم غیر از مخابرات؟!
نظر شما راجع به وایرلس چه شرکتی هست؟ '
همین مخابرات هم گفتن ثبت نام کنید یکی دو ماه دیگه وصل میشه و الان داریم ثبت نامی های مهر رو وصل میکنیم!!!
چند شبه اخر شبا تا صبح سرعت خیلی پایین و نوسانی میشه
الان سرعت پایینه
سلام دوستان ممنون میشم جواب بدین لطفا:
منظور از سرعت اینترنت سرعت دانلود یا سرعت آپلود؟
دوستانی که اینرتنت مخابرات یک مگ یا دو مگ دارن براشون تو تنظیمات مودم downstream speed , upstream speed شون چقدره و رو رابطه ای با سرعت اینترنت اسمی خریداری شده داره؟
سرعت اینترنت یعنی دانلود. برای شما رو روی ۴ مگ بستن که خوبه.
اقا یه سوال من مشتریه قدیمی هستم میتونم تا 1 مگ ببرم نت رو یا اینکه بیشتر از 512 نمیشه ؟ از سایت که میشه زنگ بزنم اکیه ؟ :n27: نامحدود...
نه اقا گویا دیگه ۱ مگ نامحدود نمیدن.
بهتره بری سراق کمپین پاییزه اونجا بالاترین سرعتی که میتونی رو بگیر .
دوستان نا محدود ۵۱۲ دارم .... دانلودم رو ۶۰کی هست .. به نظرتون کار درستیه که برم رو محدود ؟ طرح پاییزی ؟ امکان بازگشت داره به نامحدود ؟
دوستان، کسی میدونه چرا آی پی من رو بدون هیچ گونه قند شکنی مربوط به کشور رومانی نشون میده؟ چند بار شک کردم شاید مشکل از دستگاه منه، ولی با آی پد و گوشی موبایل هم چک کردم و همین آی پی بود. گویا این مشکل فقط مربوط به اینترنت مخابرات تهران هست (؟).
مساله اینجاست که برای وصل شدن به بعضی از بانک ها و یا سایت های دانلود، چون آی پی مربوط به ایران نیست مشکل پیدا میکنم.
اگر کسی به چنین مشکلی برخورده و یا چیزی از این موضوع میدونه ممنون میشم به بنده هم اطلاع بده.
بری مرکز بهتره این مخابرات هر روز یه قانون داره واسه هر مرکزنقل قول:
مشکلی نیست برا منم همین شده میونی از ip ایران استفاده کنینقل قول:
اینجا هم تغییر کرده!:n29:
نه فدات شم نامحدود نمیخوام! می دونم یک مگ نمیده! بیشترین سرعت نامحدودش 512 هستش! من میخوام 10 مگ حجمیش رو خریداری کنم + یک مقدار حجم اضافه . منتهی نگرانیم از اینه پول بدم 10 مگ هم خریداری کنم ولی سرعت افتضاح تر از 128 باشه! برای همین میخوام بدونم کسی سرویس بالاتر از یک مگ حجمی یا کمپین یا هرچیز دیگه ای از مخابرات گرفته ببینیم چطوریه؟نقل قول:
دوستاني كه تهران سرويس ٢ مگ دارن سرعت روزشون چنده؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
این که میگین لینکی چیزی داره ؟ چی هست اصن ؟نقل قول:
شب و روزی فرقی نداره حدود 260نقل قول:
برادر من، یعنی چی مشکلی نیست؟ یعنی چی که میتونم از آی پی ایران استفاده کنم؟نقل قول:
خیلی هم مشکلی هست و دلیلی هم نداره از آی پی یک واسطه استفاده کنم، اینقدر قندشکن در تاروپود ملت تنیده شده که تا مشکلی میبینن میخوان تونل بزنن، برادر جان، استفاده از پروتکل های میانی در همه جا کارساز نیست و همه جا هم امن نیست، حالا میخواد این آی پی به قول شما مال ایران باشه یا مال افغانستان یا امریکا، قرار نیست وقتی توی خونه ام تو ایران و تهران نشستم که آی پی ایران ست کنم، آی پی من باید مال ایران باشه نه رومانی، حتما یک جای کار مشکل داره.
من الان 512 نامحدود دارم...
میخوام برم رو 2mb با حجم 8گیگ(کمپین پاییزه)
حالا سوالم اینه که ترافیک رایگان شبانش از ساعت چند تا چنده؟
از بعضی دوستان شنیدم توی ترافیک رایگان شبانه گاهی از حجم کم میکنه!درسته؟
این که گفته "ارائه سرعت 2برابر به مشترکین" یعنی سرعت دانلود واسه 2mb توی این کمپین حدودا چند میشه؟
با توجه به اینکه قرارداد به صورت یک ساله هست و راه برگشتی نیس به نظر شما این سرویس مناسبه؟
در کل نظرتون چیه؟
ممنون
خب ما هم به جمع دوستان رومانی پیوستیم :n09::n09::n08:
دوستان برای شما هم گزارش حجم برای 12 آذر مونده ؟
فکر کنم کل اینترنت مخابرات تهران آی پی رومانی داره فعلا منم تو رومانی هستمنقل قول:
درستهنقل قول:
3g همراه اولم بعضی اوقات میره رومانی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منم تا چند روز اینده میرم رومانی :n31:
پینگ رفته رو 400 500 رومانی ام که هستیم.
یک قرون خرج وبسایتشون نمیکنن که خبررسانی کنه.
دوزار نمیدن چهارتا اپراتور اضافه کنن که نیم ساعت مردم پشت خط نمونن
ولی مثل اسب کاربر جدید میگیرن و میلیاردی دارن درامد کسب میکنن.
بریزید 195 از همه چیش شکایت کنید. از دزدی پینگ بالا پشتیبانی و...
من که به سامانه 195 شکایت کردم و فرم پر کردم، هم قضیه مربوط به آی پی رومانی (که باعث میشه برای سایت های بانکی و سایت های دانلود مشکل پیدا کنیم) و هم قضیه مدت زمان انتظار بالا (تا حالا نشده زیر بیست دقیقه بشنوم)، هم باقی مواردی که در این چند ساله از دستشون کشیدم! چیزی کم نذاشتم! ایشالا شما هم کم نذارید!
من که خیلی وقت رفتم رومانی جاتون خالی:n02:
ولی این مخابرات دیگه بد جور رو مخه و مرکز مخابراتی ما هم فقط مخابرات پارس آنلاین داره که به درد نمیخوره.
اینا به این سرعت ها میگن پرسرعت به اینترنت کشورهای دیگه چی میگن؟:n09:
دوستانی که میخوان فرار کنن از دست مخابرات.
نمایشگاه الکامپ تا ۱۹ اذر هستش.
اونجا ای اس پی. ها شرکت کردند وسویس هاشون رو با تخفیف نمایشگاه دارن عرضه میکنند .
فرصت مناسبی هست یه سر بزنید اگه شرایطشون خوب بود.که رحت میشید.
1 تا 7 صبحنقل قول:
کلا سیستم مخابرات چیزی کم نمیکنه اضافه میشه حجم شما کلا عددش ثابته اون حجم هایی که استفاده میکنید با هم جمع میشه شبانش که رایگانه فرقی نمیکنه که بیشتر یا کمتر حساب کنه
منظور از سرعت دو برابر از نظر قیمتی هست 2 مگ همون 2 مگ بسته میشه ( الان تو حالت عادی سرعت 1 مگ 14 تومن هست ولی تو کمپین سرعت 2 مگ رو 14 تومن میده ) بهترین جواب اینه که سوال 5 رو خودتون بخونید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راه برگشت که هستش یه مبلغی رو به عنوان خسارت میدی بعد تخلیه میکنید
به نظر من در کل خوبه با توجه به این که یک سری از شرکت ها شبانه رو محدود کردن و مخابرات شبانه داره از این لحاظ خوبه و خوبی بعدیش اینه که سرعت همیشه یکسان هست چه شب چه صبح من که کمپین تابستانه گرفتم تقریبا راضی هستم
فعلا که اینطوری شده کاریش هم نمیتونی بکنی چون این وسط هیچ کاره ای:n05: برو دعا کن که همین رو داری و برات نبستننقل قول:
الان مثلا فکر میکنی همین آیپی متغیری که داری خیلی امنه ؟ برو یکم در مورد مزایای آیپی ثابت سروهای داخلی تحقیق کن
پ.ن: فعلا برو با همین آیپی رومانی خوش باش و حالشو ببر :n19:
خیلی ممنون علی جان,لطف کردی داداش:n16:نقل قول:
شما تو کمپین 1mb گرفتی یا 2mb؟سرعت دانلودت چنده؟
نقل قول:
قربونت
من 2 مگ با حجم سه گیگ که مودم نخواستم شد ماهی 5 گیگ
سرعتش هم چه شب یا صبح هیچ فرقی نداره حدود 260 کیلو بایت هست
پس بلاخره نبود ظرفیت آی پی ورژن 4 خالی در کشور کار خودش رو کرد !
قضیه سادس : ایران IPv4 بدون استفاده دیگه نداره که به کاربراش اختصاص بده؛ IPv4 هم دیگه در کل دنیا تموم شده برای همین درخواست ایران برای اجاره IPv4 مورد توافق قرار نمیگیره. جامعه جهانی به ایران میگه خوب بیا از IPv6 استفاده کن ولی هنوز که هنوزه این اتفاق نیوفتاده
دلیل جالبش هم : 1- سیستم فیلترینگ ایران روی IPv4 کار میکنه و گویا روی IPv6 مشکلاتی داره
2- روتر های میانی آپگرید نشدن و امکان ساپورت IPv6 ندارن :n31:
کلا اینترنت کشور جوکیه برای خودش.
دوستان بزرگوار منتظر پاسخ هستم!!!!نقل قول:
دوست عزیز مشکل ما خط تلفن فیبر نوریه وگرنه فرار کردن از مخابرات که سخت نیستنقل قول:
بهتره دوستان به همه کسانی که ازشون مشورت می گیرن توصیه کنن تا جایی که ممکنه از مخابرات اینترنت نگیرن