در ساعت 7:30 شب برای من پینگ بین 120 تا 130نقل قول:
Printable View
در ساعت 7:30 شب برای من پینگ بین 120 تا 130نقل قول:
روز پینگت چند هست ؟نقل قول:
سلام خدمت همگی
خط من روی فیبر هست مرکز امام خمینی اما از مطهری سرویس میگیرم
خط روی 10 مگ بسته شده اما سرعت بین 190 تا 205 هست
مشکل از کجاست امکان داره پست کافو جواب نده
دوستان ظاهرا روی فیر بیشتر از من سرعت دارن
پینگ من هم روی 30 تا 32 هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام از دوستان اینجا که از مخابرات مشهد adsl دارن کسی مشکل ریدایرکت شدن خودکار به adfoc.us رو داره؟ گویا مربوط به DNS میشه یک راه حل رو همه سایتها از روی هم کپی کردن نوشتن ولی جواب نمیده برای من! کسی اگه اینجا این مشکل رو داشته و حل کرده به تازگی البته، به ما هم بگه ممنون!
دیشب هم نتونستم چیزی بگیرم نمیدونم چرا اروره همش تو idm.تازه بیدار بودم شروع به دانلود کردش بعد خوابیدم:n35:لعنت بر ملک وو دار و دستش
دیشب منم نگرفتم ظاهرا افت شدید داشته مثلا مشکل از کجا اب میخوره
به دانبـــــــــــــــــــــ ـال مشکــــــــــــــــــــــ ــل......:n33:
لینک خارجی بود؟نقل قول:
من چند ماهه فقط از سرورای ایران دانلود میکنم.
سلام دوست عزیزنقل قول:
خط شما شرایط خوبی داره و تا 20 مگ کشش داره و الان هم دقیقا روی 10 مگ بسته شده مقدار نویزتون خیلی پایینه یعنی تقریبا الان نویز ندارید مقدار snr هم که نسبت سیگنال مفید به نویزه در حد قابل قبولیه فقط مشکل اینه که خط شما فیبر نوری است نمی دونم چرا تو ایران روی کابل مسی سرعت بهتر میدن تا فیبر نوری چون قاعدتا باید بر عکس این باشه چون فیبر نوری از کابل مسی تکنولوژی جدیدتریه احتمال زیاد در ایران زیرساخت و تجهیزاتشو ندارن
سایت فارس کیدزنقل قول:
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
دوستان خط بنده طی بررسی های متعدد کاملا نویز بر طرف شده حالا امکان داره به 195 شکایت کنم که تجهیزات داخل پست کافو رو چک کنند یا رسیدگی نمیشه خود کارشناسان میکن مشکل از پست کافو نوری سر کوچتون هست که جوابگو سرعت بالا نیست
دوستان مشکل این چنین تا حالا نداشتن که بر طرف بشه یا تجربه ای که حل کنه مشکا افت سرعت بنده رو
با تشکر
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام ,سروراش کانادا هستن...نقل قول:
اخه موضوع اینه که انگاری نصف شب اینترنت قطع میشه ارور میگیرمنقل قول:
وگرنه چند تا فایل همزمان میذارم سرعت خوبه
دقیقا دیشب بیدار بودم و بدون مشکل شروع کرد
Sent from my Xperia Z1 - THE BEST OF SONY
نقل قول:
مشکل اینه که شما به مرکز مخابراتی خود متصل نمیشوید(Port Dslam). خطوط فیبر نوری رو این چنین هست.:n05:
من چند وقته فقط سرور داخلی میگیرم مشکلی نداشتم.نقل قول:
دوستان چند وقت پیش کمپین تجاری یک ساله پست پید طرح زدیم که دانلود شبانه نداره.
اگه همه پول یک سالو یک جا پرداخت کنیم دانلود شبانه میدن یا نه؟؟
فکر نکنم در حال حاضر طرح هایی وجود داره که بالای 14000هزار در ماه است اما شامل شبانه نمیشه
این بستگی به طرح ثبت نامی داره
نقل قول:
اگه افت سرعت داری زنگ بزن پشتیبانی بگو حل کنند مساله رو.
دوست خودم روی فیبر نوری هست مشکلی نداره.
مرسی
مدل مودم TD-W8961ND TP-LINK هستنقل قول:
طرح 2مگ کمپین تابستانه
وایرلسه اما از کابل یک اشتراک میگیرم دارای چهار پورت است
زایکسل خیلی خوب نیستنقل قول:
ZYXLE که خوبه اتفاقا
سلام به همه...
بهترین طرح محدود و رایگان شبانه داشته باشه چه طرحیه؟
من شاتل طرح 128 محدود دارم فعلا و فردا اخرین روز دوره جاریمه
ولی دیگه از دست محدودیت سرعت شبانه اش خسته شدم!
ممنون
دوستانی که شبانشون تا 600 باز بود مثل من روی 250 محدود شدن یا همچنان بازه؟
سلام بروبـــچ مشهدی ! :دی
آقا مخابرات چن تا طرح که شبانه رایگان داشته باشه، داره ؟
الان اوشاع شبانتون چه طوریاس ؟
سرویس بگیری و خط بکشه تا چن مگ برات میبندن ؟
دوستان چند شبیست که سرعت ما با تورنت بسی مقبولتر از قبل شده (2.5 برابر) آیا برای شما نیز چنین است؟!
محتوای مخفی: گوش شیطون کور
ای بابا اینطوری که لطفی نداره! لطفش به اینه شب تا صبح سماق بمکی تا فایلت دانلود بشه نه اینجوری که فرتی دانلودت انجام بشه:n27:
ما بسکه عمری خودمون رو با سرعتهای پایین adapt کردیم ممکنه الان یهویی سکته ی ناقص بزنیم! :n15:اگه از این وضع شکایت داشته باشیم:n34: و همون سرعت سابق رو بخوایم به کی باید بگیم؟!!!!:n02:
دوستان توی تنظیمات مودم که میرم نوشته
Downstream Line Rate : 1536 kbps Upstream Line Rate : 917 kbps
یعنی پورتم روی 1.5مگ بسته و سرعت دانلودم هم 170ـه , به 2020 که زنگ میزنم میگه طبق سیستم ما پورت شما روی 10مگ بسته شده !! :| چیکار کنم آیاا ؟
2020 رو ول کن اونا هیچی حالیشون نیست.نقل قول:
به این شماره زنگ بزن تا برات ok کننش. 8416869 8402122 فقط زیاد روی اعصاب اون خانومه راه نرو عصبانی بشه دهنت سرویسه دی.
من که دهنشو سرویس کردم خخخ.
راستی این شماره ای که دادم بخش پشتیبانی dsl و رانژه خط مخابرات مرکزی هست.
این مودمی که میدن مال وارداتی هست و چین برای شرکت delsa میزنه.نقل قول:
مفت نمیارزه مودم رو خریدید سریع ردش کنید بره.
در جریان باشید این اون zyxel اصلی نیست. از جایی فهمیدم که اگه fimware مودم zyxel اصل رو روش بزنید مودم به . . . میره.
اگه صفحه اول رو مودم رو چک کنید نوشته w w w.delsa.net
مودم یا tplink ّپگیرید یا Cisco و یا asus.
اشتباه نکنید من این مودم از مخابرات نگرفتم ار بازار خریدم.نقل قول:
ازش تعریف شده والا خوبه در ضمن زایکسل هم از دوستان گرفتم روی خط تست گرفنم والا مودم خودم برتر بود زایکسل چهار پورت وایرلس بود
همشهری ها لطفا حداقل بگین چه طرحی بگیرم که دانلود رایگانش خوب باشه؟!
ایمان جون، طرح طلایی بگیر، چون فقط اون رایگان شبانه داره که از بقیه طرح ها هم بهتره :n01:نقل قول:
فقط فقط سرعت شب بستگی به ISP داره که خدمات میگیری مخابرات افتزاحه اونم برسه که بخوای به مرکز پر مصرف اشتراک بشی که دیگه چیزی برات نمیمونهنقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
خسته نباشین !!!!!! سوال منو پس اصلا نخوندین چی بود! چه قد خوشحال شدم کهمخارات دست و دل باز شده همچین مودمی بده !!!!!!!!!!!نقل قول:
شرمنده ببخشید والا نمیدونم ظاهرا زایکسل میده مدل تک پورت مربعی شکل هست دقیق مدلشو نمیدونم.ولی وایرلسه بد نبیست ولی خوب کسی رو هم خوشحال نکردهنقل قول:
امید جان من توی PDF که از داخل خود سایت شون دانلود کردم، اونی که شبانه داشت فقط یکی بود، اونم توی طرح ِ " کمپین پاییزی 93 " بودنقل قول:
انگار سرویس 1 مگ و 2 مگش شبانه دارن؛
حالا منظورت همین سرویس هاست دیگه ؟ که گفته روی این سرویس ها مودم رایگان هم میدن :دی
زنگ زدم گفتم پشتیبانی ـه بخش رانژه مخابراته گفت نه شماررو کی بهتون داده و اینا :|| گفت هر مشکلی دارین زنگ بزنین 2020 ، خلاصه پیچوند منو که :n27:نقل قول:
سه روزه هر وقت می خوام وارد سامانه adsl شم بعد وارد کردن درست یوزر و پسور د و کد امنتینی باید تا 7 بار وارد کنم تا بار هشتم وارد شه !!!!!!! قبلن ها این طوری نبود که ! کد ها رو هم درست می زنم ! 6 تا حرف بیشتر نیس که !!!!!
این سه روزه سر وارد شدن یه سانمانه و چک کردن حجم هر دفعه کلی الاف میشم !!!! الکی میگه کد رو اشتباه وارد کردی در حالی که درسته !!
کسی دیگه هم این مشکلو داره ؟؟؟؟؟
می خواس بگی برو بچ p30world شماره رو دادن شمام یک چند تا ازاون کارکنان پ پ 2020 تون رو بگین بیان توی جمع ما که بدونن ما خیلی مخلصشونیم :n02:نقل قول:
خبر امد دزدی در راه است
باز خوبه که هنوز سایت2020 رو عوض نکردن
دیگه از این دزدتر که روزی 100 مگ الکی ازما کم می کنه؟نقل قول: