سلام اقا پادگان لشگرک تکاوری تهران چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
Printable View
سلام اقا پادگان لشگرک تکاوری تهران چطوره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
بله. اگر شما (حتی حین آموزشی در روز سوم یا چهارم که یک پزشک برای معاینه میارن) مدارکتو ببری و تشخیص معاف از رزم بدن ( چون عمل کردی دیگه معاف نمیشی) اونوقت اموزشی راحتی داری. حتماً باید در کمیسیون پزشکی شرکت کنی.نقل قول:
نمیدونم قضیه این پادگان چیه،همیشه سربازاشو 2 یا 3 روز دیرتر ترخیص میکنه:n03:نقل قول:
سلام...
دوستان کسی میدونه از تهران پارس چجوری باید رفت به لویزان؟؟؟
بچه شهرستانم و ترمینال شرق همیشه پیاده میشم....ایا از تهران پارس ماشین مستقیم داره یا باید جای دیگه برم..؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
بچه ها اونایی که 1/12 رفتند پادگان و لباساشونو دریافت کردند باید بعد از مرخصی که بهمون دادند با لباس سربازی بریم پادگان؟ یا با لباس شخصی هم میشه؟ آخه هنوز درست و حسابی گرت (:n02:) کردن و ... رو یادمون ندادن
بستگی به پادگانتون داره . تا اونجا که من میدونم رفت و آمد به پادگان توی ارتش با لباس نظامی در غیر ساعات اداری ممنوعه .نقل قول:
لباس شخصی که حتما باید داشته باشید . در این موضوع شک نکنید .
در مورد " گتر " عرض کنم که اول کش رو میندازین دور پا و میزنیش که بره زیر لباس و تا وسطای ساق پا میاریش بالا . بعد پاچه شلوار رو دو بار تا میکنید به سمت بیرون . بعد تا میکنید اینبار به سمت داخل و از پایین میندازینش زیر کش .
نگران این چیزا نباش . اینقدر این چیز ها رو توی آموزشی بهتون میگن که خودتون خسته بشین !!!!:n02:
ماشین مینی سیتی رو سوار میشی ، از خود راننده ها بپرس میخوای بری لویزان اتوبان ارتش ، بهت میگننقل قول:
من اعزامی 1.10 بودم. فردا 5.12 میرم سر یگان
چرا هنوز چیزی به این حساب سپه واریز نشده؟؟؟!!!
چندرغاز میخوان بدن هم زورشون میاد؟؟
داداش هنوز زوده معمولا چند ماه طول میکشه تا حقوق بدننقل قول:
tapatalk
حالا بذار یه مدتی بگذره اونوقت کلاً از فکر حقوق میای بیرون. دغدغه اصلی سرباز بیچاره مرخصیه نه حقوق.نقل قول:
لباس دو جیب تو یگان دیگه نمیپوشن؟ فقط مال آموزشیه؟
دوستان به نظرتون چه قدر احتمال داره که امریه ها رو لغو کنن؟ ممکنه مثلا تو آموزشی امریه ای لغو بشه؟
مرسی
اغلب قوانین در کشور عطف به ماسبق نمیشه. یعنی اگر شما امریه گرفتی، دیگه گرفتی...... خیلی بعیده که لغو بشهنقل قول:
ولی از روزی که اعلام کنن امریه ها لغو!!!!
دیگه از اون روز سازمانها و اداره ها امریه نخواهند داد(اگر هم بدن نظام وظیفه رد میکنه)
از دست این سردار کمالی به کجا فرار کنیم ما ..
آقا ما دنبال امریه بودیم و قول مساعد هم گرفتیم اما با توجه ه شرایط پیش اومده و خبر های این ند روزه در مورد حذف امریه در سال 92 امرز با یکی از دوستان که صحبت میکردم بنده خدا گفت دامادشون تو سپاه هست و گفت بیا دفترچه هار و با هم بفرستیم تا تو هم سپاه بیفتی ..
خوب این از این ..
حالا من میخوام اگر بشه هم پیگر امریه باشم هم این سپاه رو برم ..امریه و سپاه با هم میشه ...
حالا که امریه رو از دست رفته میبینم حداقل یه تیری تو تاریکی بندازم شاید گرفت اقلا این سپاه رو از دست ندم ..
دوستان راهنمایی میکنید ..متشکرم
دوستان نظرتون در مورد پذیرش تو ارتش توسط ماده 33 و ماده 52 چی هستش ؟ اونم با مدرک فوق لیسانس ؟ ( در همین حد می دونم که با فوق لیسانس به محظ ورود ستوان یکم میگیره و 2 سال بعدش سروان تمامیش رو میگیره )
با توجه به وضع و اوضاع بازار کار و ... به ظنرتون میارزه بریم تو ارتش ؟
سلام وحید جان....چرا خصوصیت فعال نیست؟؟؟؟؟نقل قول:
منم خیلی دوست دارم برم تو ارتش ولی نمیدونم که چطوری باید اقدام کنم...البته برج 9 زمان ثبت نام بود ولی فقط برای دیپلمه ها بود و برای ما که لیسانس و فوق لیسانس هستیم نمیدونم چطور باید وارد بشیم..
منم دوست دارم از همین اول خدمتم وارد ارتش بشم تا حتی یک روزم مفت برای سربازی هدر ندم و حداقل بدونم که دارم کار میکنم...
راستی میدونی شرایطش چجوریه و چند ماه اموزشی داره و کجاست اموزشیش و ایا تو اموزشیش هم حقوق میدن یا نه؟؟؟؟
اگه اطلاعاتی داری حتما بگو که یه دنیا ممنونت میشم.
سلام وحید جان ببخشید که میخوام انقدر رک جواب بدم!نقل قول:
اگه مدرکت بازار کار نداره و هیچ تخصصی هم در حد نون درآوردن بلد نیستی و هزار تا مسئله دیگه حتما برو استخدام ارتش شو!!!!!!!!
با فوق لیسانس بری دانشگاه آزادِ نقاط محروم بصورت حق التدریس کار کنی بیشتر ارزش داره به اینکه بری استخدام ارتش بشی! (برادران ارتشی ناراحت نشن لطفا)
موفق باشی:n16:
با سلام.نقل قول:
جدیدا اگر سربازی که لباس سپاه برش هست رو دیدید... باید یاد سختی های امریه گرفتن بیفتید ! ( تقریبا به سختی امریه شده پذیرش در سپاه) !!... سپاه زده خط بسیج فقط بسیجی میگیره!... ولی یه چیز سپاه که خیلی خوبه شعارش با این مضمونه : برادری و برابری! خدایی میبینی سرهنگ تمام پادگان داره با یه سرباز صفر به صورت کاملا منطقی بحث و گفتگو میکنه که واقعا خیلی خوبه .
ارتش هم از جهاتی مثلا اینکه نون نداره بده به سرباز ؛؛ سربازای اداری رو خیلی زود تر از اون چیزی که فکرش رو بکنید تعطیل میکنه 12.30 تا 13 شاید باورتون نشه!!!. اما معمولا سپاه راس ساعت 14 مجوزه خروج سربازای اداری رو میده. ( اول کادری ها میرن و بعد سربازان)
اما با توجه به کمبود شدید سرباز در ارگان های نظامی مسلما گرفتن امریه سخت تر میشه .
الان به دلیل کمبود شدید سرباز که یکی از دلایلش به گفته برادر کمالی افزایش ظرفیت دانشگاه ها هست بسیاری از کارایی رو که سرباز میکرده کارمندان پیمانی انجام میدن .... البته مورد افزایش ظریت دانشگاه ها رو واقعا راست گفته.... : آزاد؛ پیام نور ؛ علمی کاربردی ؛ غیر انتفاعی و... دیگه جوونی رو باقی نمیذاره که بخواد بیاد خدمت!. و این امر به ضرر کسانی مثل ما که سربازیم یا افرادی که میخوان بیان خدمت میشه! مثلا خدمت میشه 21 ماه و خبر از 24 ماهه شدن اون هم جدیه.
آشنا دارم تو پایگاه مسجد ... چند مدته میشه فعالی بسیج رو گرفت ...؟؟؟
خوب حالا میگید من چیکار کنم ؟؟؟
تا کی فرصت دارم بسیج فعالی رو بگیرم ...یا تا کی محلت دارم تحویل بدم که برام حسابش کنن ...!!!
سلام به همه دوستان
بعد از اولین مرخصی میخواستم بیام پست بدم وقت نمیشد!
همونجور که میدونید من دوره آموزشیم تو پادگان رزم مقدماتی ولیعصر (عج) اردکان هستش (نیروی هوایی سپاه)
زیاد سرتون رو درد نمیارم چون خیلی از مسائل این پادگان رو چند صفحه قبل امین جان گفتند
صبح 1/12 رفتیم میدون سپاه یه برگه کوچیک بهمون دادن که ساعت 7 شب بریم ترمینال جنوب
2 تا اتوبوس شدیم و رفتیم و ساعت 3:30 نصفه شب رسیدیم! خداییش فکر نمیکردم شبای یزد انقدر سرد باشه! مغز استخونم درد گرفت!
در کل تعدادمون به 60 نفر هم نرسید!
یه سری از بچه ها کفایتی بودن (دوره تکمیلی بسیج) و یه سری دیگه با سابقه خدمت قبلی ، این دو گروه رو استحقاقیاشون رو دادن و ترخیصشون کردن
استحقاقی ما رو هم دادن و بردنمون آسایشگاه ، همونجور که امین جان گفتند 98% پادگان دیپلم و زیر دیپلم بودن و فقط گردان ما دانشگاهی بود! اصلا هم دید خوبی نسبت به ما نداشتن چون اکثرمون بچه تهران بودیم!
بخاطر 2 دقیقه دیر اومدن بعضی بچه ها از آسایشگاه تنبیهات شروع شد و صحنه های زیبایی خلق میشد:n02: بشین پاشو - پامرغی - غلتوندن تو خاک و سنگ - سینه خیز تو خاکِ باغچه!
انقدر تبیه کردن که وقت ناهار تموم شد! قیافه بچه ها خیلی دیدنی بود - گشنه تشنه صورتا داغون لباسای نظامیِ نو داغونتر:n08:
بگذریم!
فرمانده ما رو به خط کرد و شروع کرد تهدیدای چرت و پرت ، وسط تهدیداش یهو یه دژبانه اومد بهش یه نامه از فرماندهیِ کل پادگان داد ، بعدش در عرض 2-3 دقیقه فرمانده رفت و لباساشو عوض کرد گفت یه مشکلی پیش اومده بهتون مرخصی میدیم باید برید 12/19 بیاید!!!!!!!!!!!!!!! بعدش گفت از اونورم تا 92/2/19 نگهتون میداریم!!!!!!!!!!!!!! مگه میشه؟؟؟!!!!!!!! من فکر کنم خیلی حرف چِرتی زده
خلاصه ما رو وسط بیابون ول کردن و با هزار بدبختی اومدیم تهران
ما که فعلا چیزی از آموزشی خدمت نتونستیم ببینیم (خدا رو شکر) امیدوارم بقیه دوستانم تو آموزشی اذیت نشن یا کمتر اذیتشون کنن
موفق باشید:n16:
نقل قول:
سلام رفیق...
با حرفت کاملا موافقم که استخدام شدن ارتش باید در اولویت اخر باشه ولی با این جامعه و بازار کاری که ما داریم.........................!
به نظر من واسه کسی که نه وضع مالی خانوادش خوبه و نه پشتوانه ای داره و نه پارتی برای گرفتن کار ...وارد نظام شدن بهترین کاره...
من اموزشیم تازه تمام شده..تو تمام این مدت فرماندمونو زیره نظر داشتم..تنها کاری که میکنن اینه که سره ساعت 7 میان پادگان و قبل از ساعت 5 از پادگان خارج میشن و بین این ساعات هم فقط تو دفترشون هستن و به سربازا دستور میدن.....
فکر نکنم کاره زیاد سختی باشه!!!! تمها عیبش به نظر من اینه که هر چی مافوقت گفت بگی چشم حتی اگه برخلاف حق باشه..
روزای تعطیل اونا هم تعطیل هستن.....
فرماندمون میگفت برای مرخصی گرفتن کلی منت میشنوی ولی خودش تو این دو ماهی 8 روز رو نیومده بود پادگان..حتی زمانی که تمیرین واسه روزه تحلیف داشتیم..بعد اظهرش رو پیچوند و رفت بازی تراکتور رو نگاه کرد چون فرماندمون تبریزی بود....
سره ماه حقوقتو میگیری...
خونه سازمانی..
بن.سنوات.وام کم بهره..
بعد 15 سال هم خونه میدن...
هر کاری سخته..یعنی در واقع هر کاری که مسولیتی قبول کنی سخته..حالا چه کارمندی بانک باشه چه ادره ثبت احوال باشه و چه یه نظامی گری باشه...
ولی به نظر من تنها بدیش همون محدودیت زمانیشه..
من تا حالا ندیدم یه نفر بخواد بره نظام ولی کسی بیاد بهش روحیه بده و بگه خوبه.نمیدوم چرااااااااااااااااااااااا ااااااااا؟؟؟؟
ولی تا حالا هر کی رو که دیدم رفت تو نظام زندگیش عوض شده و واسه خودش شخصی شده...
من و دوستم 4 سال پیش برای استخدامی نیروی انتظامی رفتیم ولی من رو بخاطر 4 کیلو وزن کم قبول نکردن...من رفتم دانشگاه و دوستم رفت نظام و کادر یگان ویژه شد...
من بعد 4 سال همون ادم و هستمو زندگیم همونه ولی دوستم زندگیش عوض شد...به نظرتون منی که 4 سال مثلاا ازاد بودمو خوش گذروندم الان خوشبخالمه یا دوستم که چهار ساله تو نظامه ها و جایگاهی برای خودش تو این جامعه داره؟؟؟؟
خواهشااا اینقدر نفوس بد برای دوستانی که به نظامی گری علاقه دارن نزنید..........مگر اینکه واقعاااااااااااا چند سالی رو به عنوان یک فرد نظامی کار کرده باشید وگرنه ادم با سربازی رفتن نمیتونه بگه نظام خوبه یا بد...تو سربازی فقط ازمون بیگاری میکشن ولی تو نظام فقط بیگاری میکشیمممممممممممممممم.
فرقش اینه.........
دوسته عزیزم از من ناراحت نشیااااااااااااا..من منظورم به همه ی عزیزان بود..
مخلص هم وطن
نقل قول:اگر دیپلم هستین دو راه دارین برای ورود به عنوان نظامی : 1-ثبت نام سالیانه در کنکور دانشگاه افسری و 4 سال درس خوندن در شرایط بسیار بسیار سخت و طاقت فرسا در دانشگاه امام علی و تبدیل شدن به ستواندومنقل قول:
2-ثبت نام در آموزشگاه نظامی درجه داری و یک سال آموزش نظامی سخت و تبدیل شدن به گروهباندوم
اگر لیسانس هستین طبق آیین نامه اجا و ماده 52 حدود 7-8 ماه دوره آمادگی جسمانی و آموزش نظامی خواهید دید و بعد از اون و طی آزمون های لازم به ستواندوم تبدیل میشین
اگر هم آشنای کت و کلفت دارین تو ارتش که بخواد شما رو به عنوان کارمند استخدام کنه که هیچی یه راست میرین تو !
معمولا بین ارتشی ها اونایی که با ماده 52 اومدن رو به چشم جالبی نگاه نمیکنن ، همیشه ادعای گرفتن حقشون رو از اینا دارن ! ( اونایی که دانشگاه افسری بودن )
دوستان عزیز که قصد دارید در ارگان های نظامی استخدام و مشغول کار بشید ...نقل قول:
شاید بتونید به راحتی استخدام بشید (گذراندن چند مرحله آزمون که عملا کار دشواری هم نیست) اما ...
باید همه جوانب کار رو در نظر بگیرید علاوه بر اینکه تا آخر عمر تحت نظر هستید باید در نظر داشته باشید که از شرایط استخدام در ارگان های نظامی خدمت در مناطق محروم از چند ماه تا چند سال هست!! شاید مجبور بشید برای ارتقاع درجه چند سال در شهر محرومی زندگی کنید ...
شاید به اردو های نظامی اعزام بشید که جان سالم به در بردن از اون کار خیلی آسونی نباشه! ... یادمه یکی تعریف میکرد که یکی از آشناهاشون که نظامی بوده حاضر شده بوده توی این اردو از فرط تشنگی .... چه کاری بکنه!
خیلی نباید روی مدرک تحصیلی حساب باز کنید .... قانون برای همه به صورت یکسان اعمال میشه...
در ضمن استعفا دادن از شغل نظامی هم کار آسونی نیست!! ... یعنی اگر نیمه های راه پشیمون شدین نمیتونید خیلی راحت استعفا نامه رو تحویل مافوق بدید!...
درسته که وضع اقتصاد و بازار کار زیاد خوب نیست اما عملا مسافر کشی کردن بهتر از فکری هست که در سر دارید حتی با فوق لیسانس.
من چنین چیزی نشنیدم که بشهنقل قول:
اما مثلا کسی بود که سپاه همه کارش درست شده بود و حتی تا در پادگان آموزشی رفته بود(طبق ادعای خودش) ..... یه سری مشکلات داشته و سریعا با فامیلشون تو ناجا هماهنگ میکنه و حتی آموزشی میاد ناجا
من خودم برگ سبز و سفیدش رو دیدم و طبق برگ سفید باید میرفت سپاه ولی با ما در ناجا آموزش دید
اینو برای این گفتم که اگر پارتی کلفت داشته باشی، دقیقه 90 هم جا به جایی امکان داره حتی بین نیروها
در عوض اگر پارتی درست و حسابی نباشه، ممکنه حتی تمسخرت بکنن
2-3 روز اول تو آموزشی یه پسره از گروهان ما میخواست منتقل بشه به یک گروهان دیگه.... فرمانده گروهان ما گفت قبول!!! ولی برو هم اسم و فامیل خودتو از گروهان دیگه بفرست جای خودت. یعنی کشک :n09:
چون طرف فامیلش (آژ) بود و تو کل پادگان چنین فامیلی وجود نداشت
قبل از هر چیز بستگی داره کجای ارتش باشینقل قول:
ارتش نیروی بزرگیه و جاهای خوب و بد زیادی داره...... اما در هر صورت نیروی نظامی محسوب میشه و احتمالا دیگه الان میدونی اخلاق و رفتار خیلی از نظامی ها چطوریه
واقعیت اینه که باید با اون آزادی و بیخیالی قبل از ورود به ارتش خداحافظی کنی. نمی دونم متوجه منظورم هستی یا نه...
در کل خیلی مسائل رو باید رعایت کنی
سلام میلاد جاننقل قول:
خواهشااا اینقدر نفوس بد برای دوستانی که به نظامی گری علاقه دارن نزنید..........مگر اینکه واقعاااااااااااا چند سالی رو به عنوان یک فرد نظامی کار کرده باشید وگرنه ادم با سربازی رفتن نمیتونه بگه نظام خوبه یا بد...تو سربازی فقط ازمون بیگاری میکشن ولی تو نظام فقط بیگاری میکشیمممممممممممممممم.
دوست گلم من اصلا قصد تخریب روحیه و زدنِ نفوذ بد برای شما و دوستاتون رو نداشتم و ندارم!
راجع به اون قسمت حرفتون که بزرگش کردم بهت حق میدم ، بله ، بنده اصلا تو محیط نظامی نبودم و تجربه اش رو ندارم، اما تو اقوام درجه یک و آشناهام تا دلت بخواد آدم نظامی هست، این حرفی رو هم که گفتم یه جورایی حرف دل اونا بود وقتی که باهاشون صحبت میکردم ، منم خودم برای کار نه پارتی دارم نه پشتوانه نه سرمایه! مثل همه شماها هم امیدم به خداست و تو اولویت هام محیط نظامی رو میذارم آخــــــــــــــــر
شما هم معلوم نیست وقتی استخدام ارتش شدی بیوفتی مراکز آموزشی که بخوای از کسی بیگاری بکشی و ......
خیلی حرفا هست که میشه زد اما به قول مدیر محترم بخاطر محدودیت جاش اینجا نیست
اینشالا تو همه مراحل زندگیت موفق باشی دوست من:n16:
بعد از خبر احتمال 24 ماه شدن سربازی و همینطور برداشتن امریه!!! اینم سورپرایز جدید (البته خیلی جدید نیست ولی من ندیده بودم)
سازمان وظيفه عمومي ناجا طي اطلاعيه اي اعلام كرد: مطابق قانون وظيفه عمومي كليه مشمولاني كه به واسطه معافيت هاي كفالت، ايثارگران، مددجويان و موارد خاص (غير از معافيت پزشكي) از خدمت دوره ضرورت معاف مي شوند صرفا در صورت گذراندن دوره آموزش نظامي مي توانند كارت معافيت دريافت نمايند.
درراستاي مصوبه فوق، براي مشمولاني كه از تاريخ 12/9/91 از خدمت معاف شده اند (غير ازمعافيت پزشكي) و پرونده آنان در مرحله معرفي براي صدوركارت قرار گرفته، در صورت گذراندن دوره آموزش نظامي و دريافت گواهي مربوط، كارت معافيت صادر مي شود.
مشمولاني كه حين تحصيل براي معافيت هاي مذكور اقدام نموده اند و از خدمت دوره ضرورت معاف شده اند بايد دوره آموزش نظامي را در فصل تابستان طي نمايند.
همچنين آن دسته از مشمولاني كه از خدمت دوره ضرورت معاف شده اند و قبلا آموزش نظامي را در يكي از نيروهاي مسلح گذرانده و يا داراي گواهي دوره آموزش تكميلي بسيج مي باشند نيازي به گذراندن مجدد دوره آموزشي نداشته و با ارائه اصل گواهي مذكوربه دفاتر خدمات الكترونيك انتظامي (پليس+10) مي توانند درخواست معافيت از خدمت نمايند.
سربازان وظيفه كه درحين خدمت، براي معافيت از خدمت سربازي(به جز معافيت تحصيلي و پزشكي) اقدام نموده اند تنها پس ازگذراندن دوره آموزش نظامي از خدمت ترخيص خواهند شد.
چرا ارتش!!!!!!!!!!!!نقل قول:
اگر قصد داری برید جذب نیروهای مسلح بشید حتماً ناجا را انتخاب کنید. با لیسانس ستواندوم 850 هزار تومان حقوق ثابت و با اضافه کاری اگر جاهای خوب بندازنتون حتی به 1.400 هم میرسه. فقط بدیش آماده باش هاست و ساعت کاریش همین. تازه کادریاش اکثراً بیکارن چون 85% کارها رو سرباز انجام میده.
من که با اکثر این اساتید زمان آموزشی صحبت می کردم، میگفتن همه جای کشور رفتن خدمت کردن. با مدرک لیسانس حتینقل قول:
قانون دقیق ناجا رو نپرسیدم ولی اکثرشون سیستان و بلوچستان و کردستان و کرمان و خوزستان و جاهای که از لحاظ امنیتی/آب و هوایی مشکل دارن، خدمت کرده بودن
بعید می دونم شما تو ناجا وارد بشی و راحت بزارن شهر خودت خدمت کنی. احتمالا یه ایرانگردی 15 ساله خواهی داشت
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:جالب شد :n02: خوب یکی یکی جواب بدم بیام پاییننقل قول:
اول میلاد عزیز من خودم هم هنوز درست چند و چون مارجرا و نحوه پذیرش رو نمی دونم و باید پرس و جو کنم ایشالا وقتی 10 اسفند رفتم یگان کامل می پرسم و جریانش رو کامل تعریف می کنم .
اما در جواب بهرنگ عزیز باید بگم که رشته من اتفاقا بیشترین بازار کار رو داره و تنها یکی از زمینه های کاریش تو بانک ها هستش و خدا رو شکر وضع مالی مون هم بد نیست و خدا رو شکر تخصص و سرمایه راه انداختن شغل جانبی رو هم دارم اما تنها عاملی که من رو دلگرم می کنه به نظامی گری اول علاقه ای که دارم به این شغل و اینکه واقعا به استیل بدنی من می خوره :n02: و دوم اینکه واقعا زمینه برای پیشرفت با مدرک فوق لیسانس برام مهیاست چون در بدو ورود درجه ستوان 1 و بعد 2 سال درجه سروان میگیرم و بعد 4 سال دیگه سرگرد و 4 سال دیگه سرهنگ 2 و 4 سال دیگه سرهنگ تمامی یعنی طی 16 سال می تونم درجه سرهنگ تمامی بگیریم و 14 سال مفید می مونه برای طی دوره های دافوس و تخصصی برای ارتقا به درجات بالاتر که اصلا دور از دسترس نیست . :n05: اینم بگم طی دوره دافوس به منزله طی یه مقطع تخصیلی هستش و بعد طی این دوره در واقع من مدرک معادل دکترا میگیرم
اما در جواب جناب اوروجو باید بگم که دوست عزیز تنها به خاطر گذراندن 2 سال سربازی و احتمالا سختی هایی که در این دوره میبینید نمیشه گفت که نظامی گری شغل سختی هستش بلکه بستگی به جنم شخص داره . کلا کاری رو نداریم که اسون باشه و بگیم این راحته ! کارمند هم باشی مطمئن باشیه اقا بالا سری به اسم اقای رئیس خواهی داشت که باید جلوش دولا راست شد ! تمام این حرف هایی که در مورد دوره های تخصصی و اردوگاهی که میزنند همش کشکه ! اره قبلا شاید سخت میگرفتند ولی الان دیگه کاملا رویه اش فرق کرده و اصلا سخت نمیگیرن و به اسونی میشه این دوره ها رو رد کرد . هر چند که بازم بستگی به میزان تحمل شرایط سخت توسط فرد مورد نظر هم داره !
در اخر هم اصلا انصاف نمیکنی که شغل نظامی گری رو در حد مسافر کشی پایین میاری . همین ارتش هستش که در مواقع جنگ باید از مرز و بوم کشور دفاع کنه و جونش رو بگیره کف دستش و بره بجنگه !
در جواب جناب پامی عزیز هم بله دوست عزیز تقریبا به همین منوال هستش رویه کار و علاوه بر اون ماده 52 ماده 33 هم هستش که بوسیله اون هم میشه جذب شد .
جناب پدرومی هم باید بگم که تنها ارگانی که حتی اگه درجه سرهنگی رو از اول کار هم بده نمیرم دنبالش همین ناجا هستش :n08: حتی اگه 2 تومن حقوق ماهیانه بده :n19:
در اخر اگه بخوام جمع بندی داشته باشم باید بگم که هر کاری تاکید می کنم هر کاری شختی های خودش رو داره و این خود شما هستی که باید خودت رو تو هر کاری که باشی نشون بدی تا بتونی درجات ترقی رو طی کنی وگرنه اگر قصد بدست اوردن یه شغل و گرفتن یک حقوق ماهیانه باشه که به راحتی میشه همچین موردی رو بدست اورد . در مورد شغل نظامی گری هم سختی ها و مشکلات خاص خودش رو داره اما در عوض پرستیژ و کلاس کاری خودش رو داراست کسی که بخواد وارد این شغل بشه نباید همین روز های اول کار رو ببینه بلکه باید سال های بعدی رو در نظر داشته باشه .
در هر صورت امیدوارم همه دوستان در هر زمینه شغلی که علاقه دارن موفق و سلامت باشن
دوست عزیز اگر به هر شغلی علاقه داری صد در صد برو دنبالش و به حرف این و اون توجه نکن برو انشالله یه جایه خوب هم میوفتینقل قول:
شما اگه میخوای جذب بشی برو کارگزینی امارش رو بگیر اینجا اصلا به جواب نمیرسی و بحث هم منحرف میشه فقط بهت بگم اگه علاقه داری به حرف کسی توجه نکن
در مورد دوره دافوس تا جایی که اطلاع دارم باید به تایید فرماندهی کل قوا برسه و به فرض رسیدن به درجه سرهنگی نمیتونید این دوره رو طی کنید البته بازهم مطمئن نیستم
بچه لطفا منو راهنمایی کنید..من اهل تهرانم لیسانس... برج شیش رفتم اموزشی امریه گرفتم برا شهرستان ..قرار بود کارامو درست کنن که حضورم بخوره اتفاقاتی افتاد که هر روز دارم میرم سر کار . و برام عذاب اوره و دارن بدجور اذیتم میکنن..........به خدا اشکمو دراوردن ..چه اشتباهی .........میخوام بدونم چجوری در برم.....دو تا سوال دارم.. یکی اینکه اگه برم کارشناسی بیوسته بدون کنکور دانشگاه ازاد شرکت کنم و یه چیزی قبول شم و بعد انصراف بدم و بعد دوباره بست کنم برای سربازی این میشه؟؟ میشه این کارو انجام داد؟؟؟ بعدشم انصرا ف بدم و دوباره بست کنم با همون مدرک لیسانسم که دارم میرم خدمت دیگه یا انصرافی؟؟؟؟ سوال بعدی تهران ممکنه بیوفتم باز یا شهرستان؟؟؟ تا اینجا که خدمت کردم اینا نگه داشته میشن که؟؟
شرمنده زیاد بود اما راهنماییم کنید دارم روزی هزار بار ارزو مرگ میکنم
سلام دوستان عزیز من 1/2 اعزام هستم یه مشکلی که دارم اینه که آمادگی بدنیم خوب نیست یعنی به طور مثال امروز یکم فوتبال بازی کردم بعد از چند دقیقه با اینکه چندان هم ندویدم به نفس نفس زدن افتادم و بریدم
بعدش هم که اومدم خونه عضلات پام یکم گرفته بود . چه روش ها و ورزش هایی رو پیشنهاد میدید تا قبل اعزام انجام بدم که تو آموزشی به مشکل بر نخورم و اسقامتم و نفسم بیشتر بشه.
مثلا روزی یه ساعت بدوم , نرمش کنم ممنون میشم اگه تجربه و راهنمایی هایی دارید بفرمایید
مال ما که بچه هایی که یکم سختشون بود خیلی راحت میگفتند نمیتونیم بریم و اونها هم اولین بار یکم غر غر میکردند ولی دیگه با اون نفر کاری نداشتندنقل قول:
زیاد سخت نگیر - منم کل آموزشی هر چی مانور میشیدیم شنا نمی تونستم برم زانوهامو میزاشتم زمین تا می اومد یکی میرفتم رد میشد باز میرفتم پایین
دوست عزیز بهتره زیاد سخت نگیری . اموزشی هم انچنان که میگن و شنیدی سخت نیست البته هر چند شاید بگند خودت 01 بودی و زیاد اذیت نشدی اما اینو بدون دوره ما از لحاظ سرما بدترین دوره و از لحاظ مانور هایی که رو ما دادن هم بدترین بود اما بازم مهم نیست و میگذره و خیلی زود عادت می کنی . فقط سعی کن تا رسیدن اموزشی هر روز مسافت طولانی رو به صورت استقامتی بدوی تا بدنت کمی اماده بشه و از لحاظ نفس بدنت رو بیاد هر چند که نکردی هم نکردی . فقط سعی کن اموزشی رو از اول بپیچونی تا اخرش :n02:نقل قول:
دوست عزیز اینطوری که شما میگی نیست، من اطلاعاتم در مورد نیروهای دیگه نیست اما در مورد ارتش شما یه سری شرط های لازم و کافی داری، مثلا 4 سال لازم است ولی کافی نیست، شما الان فرض کن به خاطر سلسله مراتب فرمانده شما سروان است و شما ستوان یکم، چهار سالت هم پر شده، تا جای خالی نباشه شما را به سروانی ارتقاء نمیدن چون یک سروان که نمیتواند زیر سلسله ی یک سروان دیگه باشه، این ماجرا از سرهنگ 2 به بعد شدیدتر میشه، الان خیلی ها تو ارتش هستند که چندین ساله تو سرهنگ تمامی مانده اند، به هزار و یک دلیل، و خیلی کم هستند افرادی که می توانند بروند دافوس.نقل قول:
الان توی ارتش تنها یه سرلشگر داریم اونم صالحی است، این به این دلیل نیست که فقط ایشون توانستند این سال ها رو طی کنند، خیلی ها هستند که ممکنه چندین سال تو قسمت سرتیپ مانده اند ولی از نظر سلسله مراتب نمیتوانند ارتقاع بگیرند.
نه دوست عزیز اصلا اینجور نیست یا بهتره بگم اصلا ربطی به این که تو سلسله مراتب یه سروان باشه و نشه تا اون هست شما هم سروان بشی !!!! ارتقا درجه تا سرهنگ تمامی بر اساس گذر سال هستش و اونم طبق اخرین قانون هر 4 سال یکبار ! در سرهنگ تمامی هم مطمئن باش بعد از 4 سال دعوت میشی به گذروندن دوره دافوس ! البته خیلی ها هستن نمیرن چون اولا رسیدن به اخر های دوره خدمتشون دوما چون فکر می کنند شاید نتونند بگذرون این دوره رو بی خیال میشن . در مورد سرلشکری هم اصلا اینطور نیست اگه اینطور بود این همه سرتیپ تو ارتش نباید داشته باشیم نمونش هم سرتیپ پوردستان که شاید با خیل زیادی از سرتیپ های ارتش هم رده باشه اما ایشون الان فرمانده نیروی زمینی هستش ! و به خوبی و خوشی کنار سرتیپ های دیگه دارن کار می کنند :n11:نقل قول:
دوره دافوس رشته های طراحی عملیات و فنون نظامی و مدیریت دفاعی رو تدریس میکنه در مقطع کارشناسی ارشدنقل قول:
تونم درجه سرهنگ تمامی بگیریم و 14 سال مفید می مونه برای طی دوره های دافوس و تخصصی برای ارتقا به درجات بالاتر که اصلا دور از دسترس نیست . :n05: اینم بگم طی دوره دافوس به منزله طی یه مقطع تخصیلی هستش و بعد طی این دوره در واقع من مدرک معادل دکترا میگیرم
طی کردن این دوره هم پیش نیاز رسیدن به درجه سرتیپ دومی هست اما کافی نیست !
منبع : سایت اجا
الان تا اردیبهشت 55 روز وقت دارینقل قول:
هر روز حداقل نیم ساعت حرکات کششی و نرمش هم که بکنی، آموزشی خیلی بهت کمتر فشار میاد
البته حرف دوستان هم درسته که خیلی سخت نگیر. بعضی جاها واقعا زیاد سخت نمیگیرن
اما مثلا همین امروز بچه های شهید باهنر کرمان رو دیدم که کف پوتینهاشون ساییده شده بود. نشونه رژه و دوی زیاد
پس داشتن آمادگی از نداشتنش خیلی بهتره. ضرری هم نداره
فشار اصلی هم همیشه بعد از صبحانه و نماز صبح بود که باید می رفتیم صبحگاه. بدن خشک بود و هوا سرد
اگر بتونی نرمش و ورزش رو بزارید حدود ساعت 6 تا 8 صبح در هوای آزاد خیلی خوبه
امریه و سختی؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
الان من کسایی رو میشناسم که حاضرن 10 میلیون خرج کنند تا از کلانتری بیان ستاد خدمت کنن وبعد شما ناشکری میکنی که امریه سخته!!!!!!!
شاید الان بهم فحش بدی و بگی به تو چه ربطی داره. میدونم منم مثل تو یکی بهم همچین قولی داد ولی نشد و هر روز و حتی تعطیلات هم رفتم خدمت. اصلاً بهش فکر نکن وگرنه خیلی سخت بهت میگذره. همش به خودت بگو اوضاع من از فوق لیسانس سر چهار راه، لیسانس کلانتری و .... خیلی خیلی بهتره پس خدا رو شکر.
در ضمن چون اول خدمتته یه مقداری بهت سخت میگیرن 2-3 ماهی که بگذره باهات دوست میشن و خدمت برات راحت تر میشه.
درباره استخدارم تو نظام به همین نکته اکتفا بکنم من قبل از اینکه برای معافی سربازی اقدام کنم برایNOPO اقدام کردم O حتی مشکل پزشکی هم داشتم که تونستم حلش کنم اما موضوع رو به کسی نگفته بوده بودم و وقتی که کل کارا رو درست کردم به خانواده گفتم همه تعجب کردن و ناراحت شدن و 2ماه روی مخم کار کردن که پشیمون بشم دقیقا یک هفته قبل از اینکه به مرکز اموزش یگان ویژه( تو مشهد) اعزام بشم پشیمون شدم و بیماریم رو بهونه کردم و تونستم بپیچونم العان هم خیلی خوشحالم که وارد نظام نشدم حتی NOPO که یکی از بهترین یگان های نظامی ناجا هست .
درکل با یه سری بحث منطقی با چندتابزرگتر و با تجربه جهت زندگیم عوض شدم و تو اون چند ساعتی که تو پادگان اموزشی ارتش(لشکرک تکاوری) بودم نظرم درباره نظامی بودن عوض شد .
کلا قبل از انجام تصمیم های بزرگ با چند نفر مشورت بکنید