نقل قول:نقل قول:نقل قول:
دوستان مودم هایی که پارس ساپورت میکنه زنگ بزنین 3 سوت جاشو یهتون میگننقل قول:
مال من هم اینجا هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
نقل قول:نقل قول:نقل قول:
دوستان مودم هایی که پارس ساپورت میکنه زنگ بزنین 3 سوت جاشو یهتون میگننقل قول:
مال من هم اینجا هست
سلام.نقل قول:
اگه مودم آزتک داری و با Quick Start به اینترنت وصل شدی، از قسمت زیر میتونی MTU رو دستکاری کنی:
WAN -> Quick Start (Connection Name) -> MTU
اون MTU آخر یه صفحه نیست، وسط صفحه میتونی انتخابش کنی.
یکی از آشنایان درخواست سرویس کرده تهران من دیروز خونشون بودم خلاصه مودم سمفونی آورده بودن وایرلس براشون 79 هزار تومان
نگاه به مودمه کردم فکر نکنم بیشتر از 60 تومن پولش باشه ، ریخت و قیافه درست و حسابی ای هم که نداره خیلی ساده و بیریخته
دوستان کسی از قیمت این مودم خبر داره ؟
دوست من حجم زیادی آورده
میشه از حجم اون انتقال بدم به اشتراک خودم ؟
اگه میشه توضیح بدید روش کامل رو
قیمتی که پارس میده دقیقا 10تومن بالاتر از بازارهنقل قول:
دفتر خود گارانتی مودم هم برید 5-6تومن ارزون تر گیر میاد:دی!
نه نمیشه بگو بشینه دانلود کنه :31: اگه هدیه یا عیدی هستش خود به خود به دور بعد منتقل میشهنقل قول:
شما می تونید اکانت جیمیل رو باز کنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
پارس آنلاین باز نمیکنه
يک عضو انجمن "نظام صنفی رايانهای" ايران گفته است با راهاندازی شبکه ملی اينترنت در اين کشور، ارتباطات اينترنتی ايران از اينترنت جهانی جدا میشود.
به گزارش انتخاب به نقل از روزنامه روزگار، پيام کرباسی، سخنگوی انجمن نظام صنفی رايانهای گفت: با راهاندازی اينترنت ملی، متوليان میتوانند سرعت دسترسی به سايتهای مورد نظرشان را تا دو مگابايت بر ثانيه افزايش دهند، به طور مثال کاربر داخلی میتواند وارد سايت صدا و سيما شود و برنامههای آن را به طور زنده ببيند.
وی در ادامه افزود: همان طور که شما در روزنامهتان شبکه داريد و ديگران نمیتوانند وارد آن شوند و يا اگر شبکه خودتان محدوديتی ايجاد کند، امکان دسترسی به برخی سايتها را نخواهيد داشت.
يک عضو کميسيون اينترنت انجمن نظام صنفی ريانهای ايران نيز که نامش فاش نشده، به روزگار گفت: تلاش برای راهاندازی اينترنت ملی عامل کندی سرعت و اختلال در اينترنت در چند هفته اخير است.
به گفته فعالان حوزه اينترنت در ايران، تا دو هفته ديگر اينترنت ملی در ايران راهاندازی میشود.
مسئولان دولتی نيز گفتهاند اينترنت ملی حداکثر تا ۲۲ بهمن سال جاری راهاندازی میشود.
پيام کرباسی گفت: تصور کنيد سيستم پايشی وجود دارد که تک تک بستههای ارسالی از طريق اينترنت را چک میکند و اجازه تردد به آنها را میدهد يا آن را غيرتميز تشخيص میدهد در اين شرايط به خاطر حجم بالای بستههای اطلاعات، برخی از آنها در نوبت چک میمانند و همين مسئٔله باعث کاهش سرعت میشود.
:| :| :|
کوروش بخواب ما بیداریم :24:
با فایرفاکس و IE که خیلی دیر باز میشه یا اصلا باز نمیشه ولی با Chrome سه سوته باز میشه :21: نمیدونم ایراد از سیاست کاریه گوگل هست یا پارس آنلاین !!نقل قول:
گوگل و مشتقاتش تو IE9 ،FireFox5،Chrome16 بدون هیچ مشکلی در دسترس هستند :)نقل قول:
يكي از رفيقام تا پارسال تو پارس بخش فروش كار ميكرد ميگفت اين مودم به سفارش پارس تو چين ساخته ميشه و همين مودمي كه پارس 79 تومن ميفروشه برا خودش فقط 5 تومن آّب ميخوره :18:نقل قول:
ميگفت از مواد زايئات ساخته ميشه :2:
بخاطر همين تا چند وقت پيش از هر ترفندي استفاده ميكرد تا مودم خودش رو تو پاچه ملت كنه :2::13:
حالا 10 تومن بالاتر زیاد مشکلی نیس چون باید 10 تومن هزینه کنی بری وسط شهر تهران و تا برگردی از کلی کارا میمونی و بیشتر از 10 تومن ضرر میکنینقل قول:
کیفیت جنس که واقعا ضعیف کار شده و به وضوح معلومه ولی اینکه بگیم 5 هزار تومان تموم میشه برای خودش بعید میدونمنقل قول:
میگن که این مودم همون Bilion هست که اسم Simphony رو روش زدن و دارن میفروشن
درسته ؟
gmail برای من نه توی ie ، firefox , chrome باز نمیشه یا خیلی دیر باز میشه .نقل قول:
dns شما چی وارد کردی؟
DNS های زیر از سرعت خوبی برخوردارن : البته فکر کنم اخیرا خود پارس هم به این دی ان اس ها مهاجرت کرده !نقل قول:
کد:217.218.127.127
217.218.155.155
یا
4.2.2.4
8.8.4.4
اینم DNS های من:نقل قول:
(open Dns)
208.67.222.222
208.67.220.220
کسی ازین مودم سیمفونی استفاده کرده؟
منم یکی از اینا از خودشون گرفم با این صحبت های دوستان پشیمون شدم
اگه کسی باهاش کار کرده یه فیدبک بده مزایا و معایبشو بذاره
نقل قول:
من الان سیمفونی دارم.از خود نمایندگی پارس آنلاین خریدم 40 تومن.حدود دو ماهه باهاش کار میکنم و تو این مدت آخ هم نگفته.کاملا ازش راضیم و تا حالا که هیچ عیبی ازش ندیدم.یکسال هم گارانتی تعویض داره.کار با بخش تنظیماتش آسونه و گیج کننده نیست.من 512 دارم و سرعتم با این مودم در روز حدود 220 کیلوبایت هستش.ظاهر خود مودم هم ساده و زیباست.:8:
نه بچه محل عزیز، دقیقا پنل asus am602 . مو نمیزنه !نقل قول:
همون Bilion هست که اسم Simphony رو روش زدن و دارن میفروشن
درسته ؟
سلام ..دوستان میخواستم بپرسم شما از پارس آنلاین راضی هستین ؟ زاستش من الآن از شهراد سرویس میگیرم قطعی خیلی کم داره سرعت دانلودشم عالیه اما پینگش واسه گیم اصلا خوب نیست ...یعنی کلا سرویساش به درد گیم نمیخوره . سرویس های پارس آنلاین برای گیم چطوره ؟ و همینطور سرعت دانلودش
دوستان این dns رو باید تو کجا وارد کنیم؟یعنی چجوری تو مودم تنظیمش کنیم من جایی رو پیدا نکردم مربوط به این کار باشه
وایرلسش هم مثل AM602 هست ؟نقل قول:
من الان 4 ماهی میشه که این مودم رو دارم و تا حالا خدا رو شکر راضی ام تا الان هم فقط از وایرلس اش استفاده کردم و نصف مواقع سیستم طبقه بالا یا پایینیه مودم هست و نصف دیگه هم نزدیکشنقل قول:
یکی از آشنایان درخواست سرویس کرده تهران من دیروز خونشون بودم خلاصه مودم سمفونی آورده بودن وایرلس براشون 79 هزار تومان
نگاه به مودمه کردم فکر نکنم بیشتر از 60 تومن پولش باشه ، ریخت و قیافه درست و حسابی ای هم که نداره خیلی ساده و بیریخته
دوستان کسی از قیمت این مودم خبر داره ؟
هم می تونی توی مودم ست کنی هم روی کارت شبکهنقل قول:
کارت شبکه
مودم
answer plzنقل قول:
!
نقل قول:
من سمنان هستم و تازه 2 ماهه گرفتم و کاملا ناراضیم در ضمن 1 ماهه قرارداد بستم و بدون شک دیگه تمدید نمی کنم چون واقعا پارس آشغاله
نقل قول:
یعنی دوطبقه رو راحت پوشش میده؟
آنتن دهیش خوبه ؟ مثلا تو اتاق خواب بزاری تو حال پذیرایی برای 100 متر جا راحت سیگنال میده و مشکلی نداره دیگه ؟
100 متری که گفتین فکر کنم متراژ خونه باشه مثلا تویه خونه ی 100 متری فاصله ی مودم با سیستم فکر کنم بیشتر از 20 متر نشهنقل قول:
جایی که من استفاده میکنم سه طبقه هست و مودم طبقه ی دومه متراژ خونه هم تقریبا 80 متره من اکثر مواقع لپ تاپ طبقه ی اول یا طبقه ی سومه و تا حالا مشکلی هم نداشتم . توی مشخصاتش محدوده ی فرکانسش رو اینطور زده :
radio cover range :
indoor:35m~100m
outdoor:120m~400m
هر چی تعداد موانع و دیوارها توی خونه بیشتر باشه محدوده ی فرکانس هم از 100 کمتر میشه
دوستان من با سرویس 256 دانلود شبانم اومده زیر یک گیگ بقیه هم دانلود شبانشون کم شده؟
برای من هم همینجوری شده :19: هر چقدر هم زنگ میزنم میگن کندی سرعت به خاطر مخابراته. حالم از هر چی سرویس اینترنتیه به هم میخوره :2:نقل قول:
اگه بخوای هم دیگه بهت سرویس نمی دننقل قول:
من سمنان هستم و تازه 2 ماهه گرفتم و کاملا ناراضیم در ضمن 1 ماهه قرارداد بستم و بدون شک دیگه تمدید نمی کنم چون واقعا پارس آشغاله
فعلأ که مخابرات سمنان همه پورتها رو بسته تا مردم رو سمت خودش جذب کنه / سرعتش هم خیلی افتضاح تر از پارسه
نقل قول:
چرا شایعه درست میکنید؟
هر سرویسی بخواین بهتون میدن
کد:http://www.mehronline-shahrood.com/
dns همونجا که نوشته IP Subnet Mask باید وارد بشه ؟
مال من 255.255.255.0 عوضش کنم؟
خوب خیلی خوبه چون مساحت کل خونه 100 متر میشه و 2 تا دیوار هست نهایت بین این اتاق واون اتاق پس مشکلی نباید باشهنقل قول:
ممنون
شایعه درست نکردم دوست عزیزنقل قول:
چرا شایعه درست میکنید؟
هر سرویسی بخواین بهتون میدن
قبل از اینکه قضاوت کنی صفحه های قبل رو بخون تا متوجه بشی چی گفتم
پست قبلیتون رو هم دیده بودمنقل قول:
شاهرود فقط مرکز 22 بهمن پارس سرویس نمیده اونهم بخاطر نبود پورت خالی هست...وگرنه مرکز نواب رو یه روزه رانژه میکنه...مال منو که 2 ساعته رانژه کرد
آدرس سایتشم که گذاشتم
توی پست اولم که گفتم پورت خالی ندارن !!!نقل قول:
پست قبلیتون رو هم دیده بودم
شاهرود فقط مرکز 22 بهمن پارس سرویس نمیده اونهم بخاطر نبود پورت خالی هست...وگرنه مرکز نواب رو یه روزه رانژه میکنه...مال منو که 2 ساعته رانژه کرد
آدرس سایتشم که گذاشتم
نگفتم ؟!؟!؟!؟!!؟
ضمن اینکه رفتارشون فوق العاده بد بووووود و مشخص بود که تمایلی به موندن مشتریها ندارن ( به عبارت بهتر سیر شدن :13:)
و گفتن که تا یک ماه دیگه مشخص میشه بازم قرارداد چند ماهه می بندن یا نه
مگه پارس آفلاین تو شاهرود دو تا مرکز داره ؟ من ندیدم مرکز نواب رو تاحالا
شما شاهرودی هستی؟
شاهرود ساکنم..ولی شاهرودی نیستمنقل قول:
پارس تو شاهرود 1 مرکز داره...ولی مخابراته که چند مرکز داره
ببینید مرکز 22 بهمن شاهرود میشه مرکز مخابرات بالا شهریا...واسه همینم پورتهاش پُر شده...بیشترشم زیر بلیط شاتل و درنا و شریف هست...ولی با این سیاستی که شاتل پیش گرفته احتمالا ملت از شاتل مهاجرت میکنند ..ولی بازم واسه مرکز 22 بهمن تفاوتی نخواهد کرد.چون کاربر از شاتل نهایت میره سراغ بقیه که بازم پورتها پر میشن..اون بنده ی خدا هم که فهمیده شما مرکز 22 بهمنی دیگه میبینه براش تفاوتی نمیکنه چون پورت بهش نمیدن تا با شما قرارداد ببنده...یا اصلا تجهیزات اونجا نداره...با شما سرد برخورد میکنه...حالا کاری نداره...زنگ بزن بگو مرکز نوابم...ببین چه گرم برخورد خواهد کرد
یاحق
درست متوجه نشدم چی گفتی !!!نقل قول:
اون بنده ی خدای محترم گفت که : چند وقته درخواست پورت می ده و بهش جواب نمی دن ( می پیچوننش )
داره مشترکهای ماهانه رو می پرونه تا بتونه پاسخگوی یک ساله ها باشه و می دونه که کمتر کسی هست که یک ساله قرار داد ببنده
ضمن اینکه گفت : این مشکل فقط برای استان سمنانه و بقیه کشور چنین مشکلی ندارن
+
چند وقتی هم هست که با وعده یک مودم رایگان یا دو ماه رایگان اینترنت رایگان ، اشتراک یک ساله رو تبلیغ می کنه
امشب از ساعت 12:30 گذاشتم تا 1:20 بد نبود و بعدش دیدم سرعت اومد پایین رو 30 بود PC رو خاموش کردم ساعت 5:30 صبح تا 7 زدم رو دانلود ، چون بقیه ساعت ها اصلا فایده نداره بزاری دانلود کلهم اجمعین 400 مگابایت نمیشه گرفت تو اون ساعات
اینم سرعت ساعت 6:57 صبح :
نقل قول:
من هم فقط از 6 تا 7 صبح دانلود میکنم.به نظر شما این وضیت شبانه پارس آنلاین در آینده بهتر میشه یا نه همیشگیه؟