واس من سایت دانشگاهو باز میکنه ولی log in نمیشه میگه نام کربری اشتباه ! منم مجبورم برم کافی نت ، دلمون خوشه اینترنت داریم خونه!نقل قول:
Printable View
واس من سایت دانشگاهو باز میکنه ولی log in نمیشه میگه نام کربری اشتباه ! منم مجبورم برم کافی نت ، دلمون خوشه اینترنت داریم خونه!نقل قول:
پس با این حساب وقتی اشتراکم تموم بشه برای ADSL درخواست میدم! همه چیز توی ایران اولش خوبه بعد کم کم ...
من یه مودم وایمکس مبین نت green packet dx350 دارم که از عقل ناقص ما چنین برآمد که بیا فرم ورش رو آپدیت کن که سرعت زیاد شه سرعت زیاد نشد :n10:که هیچ چراغ آنتن دهیش دوتاش خاموش شد و سرعت اینترنتم نصف شده . :n28:حالا کسی فرم ور قدیمی رو نداره به ما بده . هر کی برام تو انجمن آپ کنه یه شارژ 5 تومنی مهمون منه .:n20:
نقل قول:
اگر می خواهید -- نشید به هیچ وجه وقتی این گونه صفحات را برا یاهو و جیمیل دیدید وارد اکانتتون نشید
چون مرورگرتون داره بهتون هشدار میده که ارتباط شما غیر ایمن هست و نمی تونه امن بودن ارتباطتون را تایید کنه
دوستان شما با کدوم پورت vipien یا کدوم پورت sax وصل میشید بدون افت سرعت؟
من مودمSWC-9200 دارم.ورژن فریمورش1.0.4 و EX_REL_MT711x_V_3_11_14_6_CPE هست به نظرتون آپدیت کنم مشکلی پیش نمیاد؟
بهتر میشه یا بدتر؟
راستی چرا نصف سایتا بالا نمیاد؟!
من الان همین سایت رو هم با چیز شکن اومدم!
من همین مدل رو دارم ولی چجوری میشه آپلود کرد؟:n19:
برو اینجا:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4-5 روز پیش یک خانمی از مبین نت زنگ زد چند تا سوال در مورد چگونگی آشنایی با مبین نت و میزان رضایت از سرویسشون ازم پرسید
منم کلی از قیمت و هزینه هاشون انتقاد کردم و گفتم تو فکر کوچ کردن به وایمکس ایرانسل هستم
امیدوارم اگر به بقیه هم زنگ میزنن واقعیت را در مورد بالا بودن قیمتشون بهشون گوشزد کنن تا شاید از این وضعیتی که هر روز قیمت را بالا می برن و کیفیت و سرعت را پایین میارند خلاص بشیم
البته اگر همه واقعیت را بگند (مخصوصا تبلیغاتچی ها):n05:
در مورد دوستاني كه بعضي از سايت هارو نميتونن باز كنن بايد بگم كه به خاطر IP هست كه از بعضي دكل ها گرفته ميشه كه گزارش دادن در حال بررسي هستش .
يه طرح نوروزي خوب هم مبين ارائه داده دوستاني كه ميخوان تازه شارژ كنن ميتونن انتخاب كنن .
[N2101] 6ماهه با سرعت1024kbps و 18 گيگابايت
طرح خوبيه 84000 تومان . البته مثل اينكه فقط تا فردا ميشه خريد
خاک بر سرشون من شب گذشته به پشتیبانی زنگ زدم هی چه لایقشون بود بارشون کردم میگم خیلی از سایتها باز نمیشه مگه برو تو تنظیمات مودم ببین سیگنال چقدر بهش گفتم نصف سایتها باز نمیشه چه ربطی به کیفیت سیگنال داره جالبه اولش زیر بار نمیرفت که بعضی سایتها باز نمیشه بعد که بهش گفتم برو تو سایت ویکیپدیا نتونست وارد بشه اولش گفت سایتشون خرابه بعد که چند تا سایت دیگه بهش دادم یکیش ادرش همین انجمن بود .
دید هیچکدومش باز نمیشه تازه اعتراف کرد دو روزه که خرابه بهش گفتم ....ضی هالو گیر آوردی یا میخوای از سر خودت بازش کنی مثل یه مرد بگو خرابه دیگه چرا اینجوری دفاع الکی میکنی.
یه شکایت نامه هم از طرف خودم با امضاء دو سازمان دولتی هم نوشتم به سازمان تنظیم و مقرات رادیویی ارسال کردم حالا که میخوره تو تعطیلات نوروزی ولی بعدش حتما پیگیریش میکنم.
آره واقعا مسخرشو در اووردن ، من دیگه اجبارا آپی ثابت گرفتم ازشون مشکلم حل شد فعلانقل قول:
اولا که IPها از سرور مشخص میشه نه دکل
ثانیا اکثر طرح های مبین نت یا شش ماهه و یکساله است کدوم آدم عاقلی میاد طرحش رو نصفه ول کنه بره این طرح مسخره نورزویشون بگیره
ثالثا اگه اینها میخواستند طرحی چیزی بابت نوروز بدن حداقل 1GB به اعتبار کاربرها اضافه میکردند یا ساعات رایگان رو می آوردند از 12 شب به بعد تو مدت نوروز.
نقل قول:
یعنی با آی پی ثابت مشکلتون کاملا حل شده؟؟
نکنه ترفند جدیدشونه برای فروش آی پی های ثابتشون
میشه مزایای آی پی ثابت رو بگیدنقل قول:
:n09:من که چیزی از حرفاتو نفهمیدم . یه سوال داشتم ؟ این URI و PASSWORD رو مودم منوجود نداره مودمم D-LINK هستش ممنون میشم اگه راهنماییم کنین پیداش کنم
الهی حرومشون باشه پولیو که بهشون دادم . من سایت دارم و سایتی که مطالب سایتم رو ازش میگرفتم باز نمیشه
ما داریم راجع به وایمکس صحبت میکنیم نه مودم dlinkنقل قول:
یعنی هیچ کس نیست مزایای آی پی ثابت رو بگه؟نقل قول:
مزایای متعددی داره (که شاید به درد کاربر عادی نخوره). اونایی که الان به ذهنم میرسه:نقل قول:
1- اگر کاربر بانکداری اینترنتی باشی، میتونی آی پی تو بدی به بانک و ازشون بخوای دسترسی به بانکداری اینترنتی رو روی این آی پی قفل کنن تا امنیت بانکداری اینترنتی تأمین بشه.
2- برای محدود کردن دسترسی به هاست و جلوگیری از -- شدن سایت (حتی خودتون هم از جای دیگه نمیتونین به هاست متصل بشید).
3- ایجاد وب سرور
سلام
من تنظیمات مودمو دستکاری کردم و گزینه بازگشت به تنظیمات اولیه (Restore Default Settings)رو زدم حالا همه چی پاک شده الان ای پی با دی اس ان رو چی بدم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟.خودم یه چیزایی دادم ولی به اینترنت وصل نمیشه سیستم به(Primary DNS) گیر میده .
الان که این پستو میدم همه سایتا باز میشن بدون مشکل.باید دید این وضعیت ثبات داره یا نه.:n05:
نقل قول:
مدل مودم شما چیه؟
بچه ها یه سوال ؟
میشه با مودم مبین نت بریم از وایمکس ایرانسل سرویس بگیریم ؟؟؟
از شدن که میشه.تو پست های قبل سرچ کن دوستان توضیح دادن.موفق باشینقل قول:
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام دوستان من وایمکس مبین نت گرفتم با سرعت 512 ولی هنوز فعال نشده میخوام ببینم سرعت دانلودش. چقدر باید باشه؟ :n02:
چهارتا آدم مثل شما اگه تو این مملکت وجود داشت، امریکا که سهله، مبین نت و... هم هیچ غلطی نمیتونستن بکنن :-)نقل قول:
::: Sent From My Xperia TX, Using Tapatalk 2 :::
سلام.نقل قول:
قبلا تا 100k میرفت ولی جدیدا خیلی زور بزنه ب 67k میرسه.:n27:
برا من بین 100 تا 40 هست.که بستگی به سروری که داری ازش دانلود میکنی و ساعت های مجانی و غیره داره.نقل قول:
البته این چند شب تو ساعت های مجانی برام روی 100 ثابت بود!
ولی نمیدونم چرا بعضی وقتی به شدت پایین میاد! توی این 3/2 رو اخیر هم نصف سایتا رو بالا نمی آورد.کلا بگیر نگیر داره.
ولی در کل بیشتر وقتا سرعت برام خوب بوده.
ولی با اینکه قیمتاش خیلی زیاده اما برای من که هر جا میرم اینترنت میخوام خوبه :n20:
این وضعیت افت سرعت در زمان دانلود شبانست.:n27: سرویس من یک مگ،
8:00 125:n01: _________________________________________________________________ __________________________________________________ _________________________ 1:59 125:n01:
:n29:/_______________________________________________________________ __________________________________________________ __________ l __________
:n03:/_____________ __________________________________________________ _____________________________________________l __________
:n15:/_______________________________________________________________ ______________________________ l __________
:45:/_______________________________________________________________ _______________ l __________
:n28:/_______________________________________________________________ _ l __________
:n14:/_________________________________________________ l __________
/_________________________________1 2:00 45:n04:
چه زحمتی واسه این کشیدی...!نقل قول:
دقایقی چند.نقل قول:
آقا اصل مطلب رو ببین جزییات رو ولش :n02:
-----------
شماها چجوری و با چه پورتی بدون افت سرعت شیلترینگ رو دور میزنید؟مبین نت انگار همه چیزو محدود کرده!
براي اين طرح جديدشون, ننوشتن كه هر گيگا بايت ترافيك اضافه رو براي اين طرحشون, چند ميفروشن..شما اطلاع نداريد؟نقل قول:
برعكسش رو ميدونم كه ميشه, يعني با بعضي از مودم هاي ايرانسل ميشه از براي مبين نت استفاده كرد..نقل قول:
براي اطلاع دقيق و مودم هايي كه براي ايرانسل هم بشه استفاده كرد, از يكي از نمايندگي هاي ايرانسل كه وايمكس ارائه ميدن, سوال كن.
مبین جون حدود 1 روز و نصفی خوب شده بود ولی
دیشب حدود ساعت 1 صبح مبین قطع شد یعنی انتن مودمم صفر شد
امروز صبح وصل شد ظاهرا همه چی نرماله و سایتا باز میشن
ولی اطفاقات عجیبی داره میفته بعضی از سایتای لیچ که من ازشون دانلود میکنم خود بخود بالا نمیاد و کلا server not found میزنه
الان نمیدونم مشکل از این سایت هست یا مشکل جای دیگست
من سرویسم مخصوص دانلود هست و تاالان دانلودام رو هوا مونده و نمیدونم جوابگوی این همه ضرر کیه
فقط میتونم بگم حرومشون باشه و هم این دنیا و اون دنیا براشون عذاب بشه
آقا نمودارت خیلی با حال بود. دستت درد نکنه. دکمه ی تشکر حق مطلبو ادا نمی کرد:n16:نقل قول:
آیا میشه به مودهای مبین نت انتن بیرونی وصل کرد؟یعنی مودم تو خونه باشه ولی براش یه انتن سر پشتبوم بذاریم؟چون دیدم پشتشون جای انتن دارن
سلام
دوستان این ورودی تلفن که پشت مودم bm632w وجود واره چه کاربردی داره؟