وقتی سرعتتون کم شد هم دانلود ها رو متوقف کنید برید تو سایت Opera و مرور گرش رو دانلود کنید ببینید باز هم سرعت پایینه اگر نه مشکل از سرور لینکتون هست . جدیدا به نظرم یکسری از سایتها رو محدود کردند سرعتشون رو.نقل قول:
Printable View
وقتی سرعتتون کم شد هم دانلود ها رو متوقف کنید برید تو سایت Opera و مرور گرش رو دانلود کنید ببینید باز هم سرعت پایینه اگر نه مشکل از سرور لینکتون هست . جدیدا به نظرم یکسری از سایتها رو محدود کردند سرعتشون رو.نقل قول:
شما چرا از PPPOE استفاده نمی کنید که بتونید همیشه آلاین بمونید و دیگه معطل کانکت شدن نباشید.نقل قول:
مثلا 256 دارم ولی اندازه dialup هم سرعت نداره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :19:
چررا این طوری شده؟؟!!! دو سه روزه که هیچ کاری نمی تونم بکنم !!!:13:
.................................................. .................................................. ..............نقل قول:
خوب دیگه ازین بیشتر هم ازین از شاتل انتظاری نمیره.........خوش به حال خودم که خودمو راحت کردمو یه نامحدود 128 گرفتم و ازشر شاتل خلاص شدم...
128 نامحدود از کدوم شرکت گرفتی؟
نامه به شاتل فرستاده شد(البته گفت ایمیل کن من هم کردم و نامه کلی تغیر توش دادم چون اولی فکس به مدیریت قرار بود بدم)
گفتند پاسخ میدهیم اگر قانع نشدید
ایمیل افراد بالاتر در شاتل را در اختیار شما میزاریم
منتظر پاسخش می مانیم.
خوب دیشب که چک کردم میبینم بیشتر سرورهای قوی و مهم مثل رپیدشیر واسه دانلود سرعتشون در حد 20 تاست . البته من از Rapidgo هم استفاده میکنم که همیشه سرعتش خوبه ولی از وقتی شاتل گرفتم گند زده شده بهش . ولی دانلود های دیگه که لینک مستقیمه واقعا سرعتش بالاست .نقل قول:
خوب حالا به نظر شما ایا دانلودر ها از این سرور ها استفاده نمیکنند که شاتل اینجوری محدودشون کرده
فقط داره جلوی دانلود شبانه رو میگیره . خوب کدوم عاقلی از شبانه واسه وبگردی استفاده میکنه
مگه من گفتم سرعت لود صفحه خوبه تازه اگر سرعت شبانه 256 کیلوبایت هم باشه بازم سرعت لود صفحه پایینه چون پینگ شبانه شاتل بالای 800 هست . خوب پس میشه نتیجه گرفت شاتل سرعتها رو محدود میکنه . تنها راهش اینه که کاربران حدود 30 نفری بشوند خوبه تو یکروز قرار بگذارند تو یک ساعت مشخص همه زنگ بزنند بگند که چرا سرعتها رو محدود کردید و تهدید کنید الان بیشتر کاربرا دارند می رند رو پارس پس به نفعه تونه که انقدر بازی در نیارید. اگه همه این رو بگند شاید یه تکونی به خودشون بدهندنقل قول:
متن ایمیل رو منتشر کن....نقل قول:
.................................................. ...........................نقل قول:
از شرکت گذرگاه جهانی ..............مال شهر اراک هستش..........
شرکنهای داتک و آسیاتک هم قیمت خوبی برای 128 گذاشتند ولی کیفیت رو نمی دونم . فن آوا هم داره ولی فکر کنم قیمتش بالای 30 باشه همین طور لایزر اونم گرونه. شما باید مشخص کنید کدوم شهر هستید.نقل قول:
فکر کنم نماینده داتکهنقل قول:
نقل قول:
یه تست سرعت می ذاری؟ سرعت دانلودت چقدر هست؟
ولی باید در نظر داشته باشید که با 128 تو بهترین حالت توی 24 ساعت 1.5 گیگ بیشتر نمیشه دانلود کرد ولی با 512 که شبانه اون واقعا خوب باشه تو 6 ساعت میشه 1.5 گیگ زد چون سرعتش 4 برابر 128 هست . اگر شرکتی بتونه همچین سرویسی بده گرفتن 128 نامحدود کار بیخودی هست الا پارس شروع کرده باید ببینیم تا چند ماه بعد هم همین جوری میمونه
آقا شما که این پست رو زدی الان سرعتتون تغییر کرده یا نه اگر جوابت مثبته حتما حساب کار دستشون اومده:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4568767#post4568767
برای دومین شب پیاپی سرعت دانلود شبانه شده 16. اکو 128
و اینجا بود که دوره حال دادن چند ماهه شاتل به پایان رسید...
پس تنها راهش همینه که همه کاربرا تو یک روز و یک ساعت زنگ بزنند و بگند پارس داره 2 مگ میده به 128 اونوقت شما همون 512 رو هم کم کردید . این شرکتها خیلی به کارهای هم دیگه نگاه می کنند که یک وقت کم نیاردنقل قول:
دلم خوش بود مرکز من خلوته شبا راحت دانلود میکنم ! تا دو روز پیش سرعتم از 65 کمتر نمیشد حالا 1 رو که رد میکنه میره رو 15 ! :2:
سلمنقل قول:
همه مشترکان که جزء دانشجویان و دانش اموزان نیستند
برخی موسسات , شرکت ها و افراد خارج از این گروه هستند مثل خود من
ولی بی تاثیر نیست و تاثیر داره حالا کم یا زیاد دیگه ملوم نمیکنه
.................................................. .................................................. ................نقل قول:
سرعت دانلودم حتی از سرورهایی مثل مگاآپلود و رپیدشیر هم مثل بقیه سرور ها 14الی 16 هستش ...( شب و روز فرقی نمی کنه ولی دیگه از 14 کمتر نشده تا حالا ) ...
پینگ هم که گرفتم :
minimum 163 ms
maximum 180 ms
average 173 ms
دیگه نمی دوم با چی باید تست بگیرم ؟؟؟
.................................................. ..........نقل قول:
درسته نمایندگی داتک هستش
سایت speedtest.netنقل قول:
توی 24 ساعت دانلود پیوسته بیشترین دانلودی که داشتید چقدر بوده؟نقل قول:
تست که همون اسپید تست . نت .نقل قول:
من حساب کردم 24 ساعت دانلود با 128 شما اندازه تقریبا یه شب دانلود من با اکو 512 هست من که از شاتل راضیم شبی یگ گیگ و خرده ای دانلود. پس صرف با اکو 512 هست نسبت به قیمت 128 نامحدود
بابا ... شاتل.....!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای من که شب و روز فرقی نداره همچنان با سرعت 70 دانلود میکنم !نقل قول:
اشتباه شد حذف شود
با سلام خدمت دوستان گل وضعیت شاتل تو کرج چطوره با پیش شماره 457 ؟؟؟ کسانی که اطلاعات دارن منو راهنایی کنن.
پیشاپیش ممنون
دوستان هزینه ADSL روی قبض چقدره؟؟؟؟ من از تلفن اتاقم اصلاً استفاده نمیکنم فقط برای ADSL هستش امروز دیدم 16500 قبض اومده برام تقریباً از خرداد تا الان!!!!!!!
هیچ هزینه ای روی خط نمیاد اصلا :18:نقل قول:
تهرانم مثل اینکه برگشته به 128 واقعی الان دو شبه که سرعت از 7k تا 16k نوسان داره ( مرکز حکمت شعار )
این وضعیت اصلا قابل تحمل نیست. دوستان دیگه تائید میکنن؟
نقل قول:
خیر :46:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سوال راجع به جسنواره زمستانی :
میشه چند بار شارژ یه گیگ خرید و دو گیگ رایگان بگیریم.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
روز ها درسته و همون 512 ...ولی شبانه میشه 128 ! الان دومین شب بود..نقل قول:
کرج...
برا من شبانش برگشته به قبل ولي روز همون سرعت قبليه ولي اگه بخواد اينجور بمونه مجبورم سرويسم رو عوض كنم... چون من شبا كلي دانلود مي كردمنقل قول:
سلام . سرعت من عادي شده خدا رو شكر...
روز و شب نوسان آنچناني ندارم . 1 به بعد هم با همون 60 دانلود ميكنم .
موقعيت هم كرج ؛ سرويس 512 اكو:31:
این احتمالا از باقی مانده اقساط خط تلفن تون هستش چون من ماه قبل هم واسم 6500 قبض اومده بود....نقل قول:
چه قسطی من پارسال همین موقع ها بود 100 تومن پول خط دادم....نقل قول:
اون وقت باید مراجعه کنید به مخابرات....نقل قول:
خدا حالشونا بگیره که حال مارا میگیرننقل قول: