سلام دوست من دیشب کابل تلفن مودم رو زده تو پریز برق :n08:حالا مودم روشن میشه ولی به نت وصل نمیشه میخوام بدونم راهی هست درستش کنیم ؟
Printable View
سلام دوست من دیشب کابل تلفن مودم رو زده تو پریز برق :n08:حالا مودم روشن میشه ولی به نت وصل نمیشه میخوام بدونم راهی هست درستش کنیم ؟
پسورد مودم هم از تب managment
گزینه access control
Sent from my WM8850-mid using Tapatalk 2
سلامنقل قول:
ببین دوست خوبم اگه چراغ dsl یا. Lan. روشن میشه!?
یکم جزییات بدید شاید بتونم کمتون کنم.نوع مودم? .احتمالا ایسی ترکونده باشه جریان برق دقیقا مثل تلفن خونه که برق بزنید.ولی راحت درست میشه.
Sent from my WM8850-mid using Tapatalk 2
سلام
برای استفاده از اینترنت در لپ تاپ بوسیله وایرلس مودم ای دی اس ال, چه تنظیماتی نیاز هست؟
امروز یه مودم Tp Link ـه وایرلس خریدم، کانفیگ کردن رو درست انجام دادم، اما Internet برقرار نمیشد. با پشتیبانی تماس گرفتم گفت که چون مودم ـت رو تعویض کردی باید بیاری که برات Set کنیم. خواستم ببینم خودم میتونم IP ها رو واسه مودم جدیدم ست کنم که دیگه نیازی نباشه مودم رو ببرم اونجا؟
نقل قول:
کار خاصی نیاز نیست انجام بدی فقط باید وایرلس لپ تاپ فعال باشه و یه سرچ که بزنی وایرلس
مودمتو پیدا میکنه و روی کانکت که بزنی در صورتی که پسورد نزاشته باشی وصل میشه و اگرم پسورد
گذاشتی پسورد رو وارد میکنی و اتصال برقرار میشه :n16:
از کدوم سرویس دهنده اینترنت گرفتی که این حرف و زده ؟ :n13:نقل قول:
با عوض کردن مودم فک نکنم تاثیری داشته باشه
حسابگر، فقط توی کرمانشاه هست. خُب الان من بخوام که مودم Tp Link ـمو که امروز خریدم تنظیم کنم باید IP هارو Set کنم؟اگه آره که ممنون میشم توضیح بدین. چون واقعاً از بس کانفیگ کردم مودمَُ خسته شدم. مطمئنم که کانفیگ کردن هم درسته.نقل قول:
نقل قول:
تا حالا نشنیدم که باید ببری بیرون تا ست کنن شاید چون یه شرکت مختص شهر خودتونه اینجوری
باشه بهتره ببرین براتون ست کنن و روشش رو هم بپرسین تا دفعات بعد خودتون بتونین انجام بدین :n12:
مطمئناً به خاطر ـه دو نکته ـس که میگن ببرم اونجا. یکیش که مسلماً بی حوصله ـگی دوستانه که پشت خط بخوان راهنمایی کنن، دومیش هم که همون هزینه ـس که میگیرن. اما اصلاً بحث ـه هزینه ـش نیست ولی توی این ترافیک واقعاً نمیرسم تا اونجا ببرم مودم رو Set کنن. الان واقعاً ممنون میشم دوستانی که تعویض مودم داشتن بگن که همچین مشکلی واسه اونا پیش اومده و اگه آره IP هارو چطوری Set کردن؟
بچه ها الان مودم تیپیلینگ وایرلس تک پورت چنده؟
سلام
بچه ها من می خوام واسه یکی از دوستام مودم بگیرم
خودش میگه فقط به یه مودم تک پورت لن که کلید خاموش و روشن هم پشتش داشته باشه نیاز داره
حالا 2 تا سوال داشتم :
1) از چه برندی بگیرم خوبه ؟
2) تفاوت قیمت تک پورت با 4 پورت چقدر هست ؟
(( خودم نظرم روی TP LINK و DLINK هست )) .... در ضمن از صبانت می خواد ADSL بگیره
ممنون خیلی زیاد :n16:
بچه ها من مودم G-net خریدم ... خواهشا اگه کسی چیزی راجبش میدونه یا از این مودم وایرلس استفاده کرده بگه ؟
ممنونم
:n12:
سلام دوست مننقل قول:
TP-LINK بهتره همینو بگیر زیاد تک پورت با 4 پورت تفاوت آنچنانی نداره
بهتره 4 پورت رو بگیری بلاخره یه روزی بدرد میخوره:n02:
قیمتش هم حدود 90 تومنه TP-LINK WD8901
اکثر مودم وایرلسا 4 پورته هستننقل قول:
من الان خونه دو خط دارم یکیش نوین نت و اون یکی هم تازه گرفتم از صبانت
چطور میشه روی مودم تی پی لینک 8901 توری تنظیمش کنم که از روی PVC ها به این دو تنظیمات isp ها سوییچ کنم.
چون تنظیم vpi vci هر دو 0/35 هست موقع سیو تنظیمات خط صبا نت ارور Duplicate VPI/VCI میده
کسی با dsl-n10 asus مشکل نداره؟
تو کل تاپیک یک نفر اسم این مودم رو اورده
مرسی بخاطر جوابتون :n16:نقل قول:
ولی مدلی که معرفی کردین وایرلس داره که اصلا دوستم نمی خواد وایرلس دار بگیره .... قیمتش هم توی رایانه صبا 95 هزار تومن هست .... توی لینک زیر هستش :n01:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(( ویرایش : همین مودم رو لیون کامپیوتر میده 89 هزار تومن که می بینید وایرلس داره :
http://------------.ir/product/1081/TP-LINK%20TD-W8901%20ADSL2+%20Wireless%20Modem/))
دوستم فقط می خواد یه مودم معمولی ADSL داشته باشه ... چون فقط یه پی سی بهش وصل می شه نیازی به پورت بیشتر نداره
ولی اگه تفاوت قیمت تک پورت با 4 پورت کم باشه صرفه توی این هست که یه 4 پورت بگیره
حالا من می خواستم یه تک پورت از دی لینک و یا تی پی لینک پیشنهاد بدین و مثلا یه چهار پورت هم بگین تا تفاوت قیمتشون رو ببینم
واقعا مرسی خیلی خیلی زیاد :n16: :n16: :n16:
نقل قول:
مدل TP-Link 8817 فكر كنم بهترين مدلي باشه كه براي كارتون بتونيد استفاده كنيد.
هم اينكه 2 پورت هست و وايرلس نداره و قيمتي حدود 55 الي 65 داره و متفاوت هست.
شاد باشيد:40:
شما مشكلتون رو بيان كنيد ببينيم آيا ميشه راهنمايي كرد.نقل قول:
نقل قول:
بعيد ميدونم شما بتونيد با چنين شرايطي مشكلتون رو حل كنيد.
در اين حالت بهتره كه شما تنظيمات مودمتون رو به صورت بريج قرار بديد و روي سيستمتون كانكشني داشته باشيد و با اون به اينترنت وصل بشيد.
نقل قول:
فريم ويرش مثله TP-Link هست و تفاوت زياد چنداني نداره.
مودمهاي خوبي هستند و گارانتي شركت گرين هستند.
قيمتي حدود 90 الي 100 هست. بسته به فروشنده داره.نقل قول:
اين مربوط به مدل TP-Link 8151N هست و براي مدلهاي ديگه متفاوت هست.
مدل مودمتون رو بيان كنيد و از شركت تنظيمات مربوط به مودم رو دريافت كنيد.نقل قول:
هر شركتي براي خودش تنظيمات خاصي داره كه بايد در مودم تنظيم بشه.
شما اين موارد رو بيان كنيد به صورت تصويري براي شما آموزشش گذاشته خواهد شد.
هيچ چيزي نياز نيست.!!!نقل قول:
مودمتون بايستي وايرلس رو ساپورت كنه.
در اين صورت هست كه ميشه تنظيمات را براي مودمتون تنظيم كرد.
بعيد ميدونم بشه درست كرد.نقل قول:
به احتمال زياد مدار اصلي اون از كار افتاده باشه.
به يه تعميركار مجاز نشون بده ببينه ميتونه برات كاري كنه.
مرسی:n12:نقل قول:
حقیقتش این رو توی لیون کامپیوتر دیدم که زده 52 هزار تومن
یه مدل دیگه هم هست TP-Link 8811 هم قیمت با مدلی که شما گفتید (TP-Link 8817)... در ضمن هر دو تای اینها COMBO هستن ( یه usb و یه lan )
می خواستم بدونم تفاوت این دو مدل چی هست ؟
مرسی خیلی زیاد :n16:
سلام میشه یه روشی بهم معرفی کنید که بشه از -- پسوورد وایرلس جلوگیری کرد یا یه نرم افزار معرفی کنید که بشه دید چه دستگاه هایی با مودم کانکت شدن.
سلام ببخشید من مودمم رو وقتی کانفینگ میکنم بعد ریست اطلاعات میپره و سیو نمیشه به نظرتون مشکل چیه؟:n28::n30::n27::n29::n14:
بچه ها خواهشا جوابش زود بهم بگیدا
اگه منظورتون از ریست، بازگشت به تنظیمات کارخانه چه از طریق کنسول چه از طریق سخت افزاری(سوراخ پشت مودم) هست که این یه چیز بدیهیه! ولی اگه منظورتون از ریست خاموش و روشن کردن مودم هست این غیرطبیعیه. برند مودمتونو بفرمایید چی هست + یکی از کانفیگ هایی که ذخیره نمی شه ؟نقل قول:
- باسلام مودم من d.linkهست الان مدتیه که بعد ازده دقیقه کانکت شدن چراغ استاتوس خاموش میشه وباید مجدد مودم مودم رو خاموش وروشن کنم خواهش میکنم راهنمایی کنید.
ببینید چراغ استیتس فقط زمانی که اطلاعات رد و بدل میشه به حالت چشمک زن روشن میشه و هیچ وقت ثابت نیست. شما میگین خاموش میشه شاید هیچ استفاده ای از اینترنت نمی کنین و خاموش میشه. مطمئن اید چراغ Status رو میگین؟ با چراغ Internet اشتباه نگرفتین؟نقل قول:
سلام به همگی.
متاسفانه من مشکل پایین بودن snr دارم و داخل خونه snr روی 6 و7 هستش!!! و Line Attenuation هم روی 50 هستش!!!
اوضاع خیلی خرابه. مودم رو میبرم سر خط (دم در خونه) snr تا 25 بالا میاد. و اینطور که مشخصه 100 درصد سیمکشی داخلی مشکل داره.
حالا سوال من اینه که از چه سیمی برای اتصال پریز سر خط تا پشت مودم استفاده کنم که SNR پایین نیاد؟
حدود فاصله سر خط تا پشت مودم 30 متر هستش!
اینطور که دیدم گفته میشه سیم مفتولی باید استفاده بشه. یه جا هم گفته شده بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مناسبه.
این 2 تا با هم تفاوتی هم دارن؟ کدوم بهتره؟ چیزی میخوام که Snr رو کم نکنه. لطفا راهنمایی کنید
شما از splitter استفاده میکنین؟ اگه استفاده میکنین سوکتاشو درست وصل کردین؟ میدونین که splitter حتما باید پشت تلفن باشه.نقل قول:
بله. اسپلیتر قبل از تلفن هست. مشکل کهنگی سیمکشی داخلی هستش و اینکه تمام سیمهای برق و تلفن از داخل یک مسیر رد شدن. حالا باید برای تلفن و اینترنت یه سیم جدا بکشم. از سیمهای معمولی تلفن استفاده کردم ولی متاسفانه به دلیل طول زیاد مسیر افت کیفیت دارم. حالا نمیدونم چه سیم و کابلی باید بگیریم که با طول حدود 30 متر افت snr نداشته باشم. لطفا بگید سیم مفتولی بهتره یا سیم شیلد دار(همونایی که مخابراتی ها پشت پریز جلو درب استفاده کردن). کدوم؟نقل قول:
نقل قول:همه این کارا رو انجام دادم بازم نشد.نقل قول:
میتونه مشکل از عدم نصب درایورش باشه؟ درایوررش رو از کجا میتونم گیر بیارم؟
اول در مورد سیم ها عرض کنم خدمتتون که سیم مفتولی یعنی سیمی که فقط یک رشته باشه و وقتی تغییر شکل داده بشه خود به خود به حالت اول برنمی گرده. این که فرمودین سیم مفتولی بهتره یا شیلد دار و اشاره کردین که مخابراتی ها از شیلد دار استفاده میکنن یکم مبهمه. چون تا به حال من هر جا دیدم که مخابرات سیم تلفن نصب کرده همشون مفتولی بودن. اصلا شیلددار از نظر شما یعنی چی؟ اگه منظورتون مثل سیم های برق ساختمونه که داخلش در حد 40-50 تا رشته نازک مسی هست باید بگم مخابرات از این سیم ها استفاده نمی کنه.نقل قول:
سیم هم واقعیتش من زیاد باهاش سرو کار نداشتم ولی اینو میدونم سیم تلفن کلا باید مفتولی باشه و اگه این سیمو میخواین جلو آفتاب و بارون وصل کنین سیمی بگیرین که دو تا رشتش خودش داخل یه پوسته ای باشه(حالت کابل) و رشته ها زیاد نازک نباشن چون شما فرمودین از سیم معمولی استفاده کردین افت داشته. سیم وقتی نازکه افتش زیاده
در مورد تعویض سیم به نظرم عجله نکنین. شما یه بار تلفن یا هر وسیله دیگری حتی اسپلیتر که وصله به خط رو جدا کنین ببینین وضعیت چطوره اگه درست شد احتمالا اسپلیتر مشکل داره.(نیاز نیست به مودم اسپلیتر وصل کنین)
یه چیز دیگه، شما قبلا رو این خط adsl داشتین؟ منظورم اینه تا همین چند روز قبل درست بوده و یک دفعه ای بدون این که چیزی رو تغییر بدین این جوری شده یا این که الان تازه میخواین adsl راه اندازی کنین میبینین snr تو خونه پایینه ! .
اگه میشه یه بار دقیق از اول داستانو بگین.
دوست عزیز توصیه میکنم به فریمور مودمتون دست نزنین درد سر میشه. فریمور چیز حساسیه بودن افرادی بدون داشتن اطلاعات کافی مودمشونو بلا استفاده کردن- درست مثل کامپیوتری که ویندوزش بالا نمی آد!!!!نقل قول:
بفرمایین برند مودمتون چی هست؟ ضمنا چه وسایلی دارین که قراره وصل بشن به این مودم؟
روش اتصال شما ppoe است یا Bridge ??? به بیان ساده تر شما تو ویندوز کانکشن میسازین و یوزر و پسورد رو وارد میکنین و وصل میشین یا این که یوزر و پسورد رو تو کنسول مودم وارد کردین؟
شما وایرلس لپ تاپتون درایور نداره یا دارین دنبال درایور برای مودمتون میگردین؟
ممنون بابت توضیحات کامل... مرسی عزیزراستش تا حالا اینجور سیم ها رو ندیدم ولی دیدم بعضی ها مشکل مثل من رو داشتن و یکی گفته بود سیم مفتولی گرفتم و یکی گفته بود سیم شیلد دار گرفتم و مشکل کم شدن snr شون حل شده بوده. منم مونده بودم کدوم رو بگیرم که با توجه به راهنمایی شما تقریبا دستم اومد چی باید بگیرم. من حدود یک سال هست adsl دارم و تو این مدت snr تا 10 هم میرفت ولی الان در حد 5 و 6 هست و واقعا خوب نیست. اون سیم که از درب خونه اومده همیشه زیر آفتاب و بارون اینا هستش و سیم معمولی بوده و الان زدگی داره و زیاد جالب نیست، عوض بشه بهتره. به هر حال اسپلیتر رو هم تست میکنم. بازم ممنون بابت راهنمایینقل قول: