miduni chera ahmadinejad emsal saatharo jelo nakeshid??? chon ghaddesh nareside!!!!!!!!
Printable View
miduni chera ahmadinejad emsal saatharo jelo nakeshid??? chon ghaddesh nareside!!!!!!!!
be torke migan "age too darya koose donbalet kone chi kar mikoni".mige miram balaya derakht.migan akhe darya derakht nadare.torke mige"MAJBOORAM,MIFAHMI
Ye rooz be ye fozoole migan : age nesfe donya ro behet bedim dast az fozoli barmidari mige onvaght nesfe digasho chi mikonin?!
آبادانيه ميگه: ديشب آبادان زلزله 11 ريشتري اومد. رفيقش ميگه: پس آبادان با خاك يكي شد؟ آبادانيه ميگه: به ولك، مگه بچه ها گذاشتن.
يه روز يه قمري و يه بلبل با هم ازدواج مي كنند, اسم بچه شان را مي گذارند: " قمبل"!
به يه ترياکيه ميگن با"چل و پنج" و "چل و شيش"و "چل و هفت" و "چل و هشت" جمله بساز؛ ميگه: چلا پنجه ميكشي؟ چلا شيشه ميشكني؟ چلا حف نميزني؟ چلا هشتي ناراحت؟
-میتونم یه چیزی بهت بگم مطمین باش که از ته قلبم میگم همیشه از خدا میخواستم که تو زندگیم یه همراه خوب بهم بده همراهی که همیشه کنارم باشه و بتونم باهاش ارتباط برقرار کنم خدا یکیشو به من داد مال من نوکیاست مال تو چیه؟
فرق باتری با مادر زن در چیست ؟ باتری حداقل یک قطب مثبت دارد اما مادر زن هیچ چیز مثبتی ندارد!
اگه گفتي چرا چرا دود از دودکش بالا می رود ؟
.
.
.
.
.
چون چاره ی دیگری ندارد!
قزوينيه ميگه: رفيق اگه رفيق باشه ببم، آدم منت زنشو نميكشه