با سلام خدمت همه دوستان
بهترین فریم ور واسه مودم آنلاک شده هواوی TF i60 چیه ؟
ممننون میشم کسی راهنمایی کنه
Printable View
با سلام خدمت همه دوستان
بهترین فریم ور واسه مودم آنلاک شده هواوی TF i60 چیه ؟
ممننون میشم کسی راهنمایی کنه
رایگان نیست و فروشی هم نیست و عمومی هم نیست. فقط مودم رو میفرستید و هزینه رو پرداخت میکنید و دوست خوبمون حمید آقا براتون انلاک میکنند و میفرستن .نقل قول:
به این تاپیک مراجعه کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا از های وب استفاده کنید یا خود ایرانسل . های وب پوشش باندها تکمیل هست ولی باگ voip داره در عوض ایرانسل باگ voip نداره و مشکل عدم پوشش کامل باندهای 4g رو داره و فقط از باند 3 و 7 fdd پشتیبانی میکنه .نقل قول:
فریم ورهای رسمی رو از کجا میتونم تهیه کنم ؟
نقل قول:
ضابر جان میشه لطفا لینک دوتا از بهترین فریم ور ها برای tfi60 رو بهم بدید که من از بینشون یکی رو انتخاب کنم ... ممنون میشم:n12::n12::n12:
- - - Updated - - -
نقل قول:
صابر جان میشه لطفا لینک دوتا از بهترین فریم ور ها برای tfi60 رو بهم بدید که من از بینشون یکی رو انتخاب کنم ... ممنون میشم:n12::n12::n12:
- - - Updated - - -
نقل قول:
صابر جان میشه لطفا لینک دوتا از بهترین فریم ور ها برای tfi60 رو بهم بدید که من از بینشون یکی رو انتخاب کنم ... ممنون میشم:n12::n12::n12:
این قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جستجو کن برا های وب و ایرانسل و 198 مود شده موجود هست . برا جنرال هم در جستجو این سایت مدل مودم رو بزن همش رو میاره :نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون از شما
دوستان آیا راهی وجود نداره که بشه مودم رو به طور مثال همین e3372یا هر مودم دیگه ای رو مجبور به موندن روی دکل خاصی کرد
به طور مثال دکلی که به خونه ما خیلی نزدیکتره و مشخصات انتن بسیار مرغوبتر ودر نتیجه ودر تست که گرفتم سرعت بسیار بهتری داره ولی چون پهنای باندش 15 بیشتر نیست هر کاری میکنم مودم بعد از چند ثانیه ودر بعضی مواقع بعد از چند دقیقه سوئیچ میکنه رو دکلی که مشخصات بسیار ضعیفی داره وسرعت بسیار پایین تری هم میده
اگه راهنمایی کنید لطف میکنید
من که رو مودم ها چنین امکاناتی رو ندیدمنقل قول: