نه.... اسمون همه جا یه رنگه...
اینو تجربه کردم
فرستاده شده از LG-E975ِ من با Tapatalk
Printable View
نه.... اسمون همه جا یه رنگه...
اینو تجربه کردم
چرا هیچکی از چیزی که داره راضی نیست. ؟مخصوصا شغل
ارهنقل قول:
چون زمینی ک روشیم همه جا بو کثافت نمیده
تورهای لحظه آخری رو از دست نده:n09:
همه ناراضی نیستندنقل قول:
چرا هیچکی از چیزی که داره راضی نیست. ؟مخصوصا شغل
تقریبا تمام فامیلامون از شغلشون راضین.
اعتماد به نفس کاذب چیست ؟
همونیه که شما داری ......
بهترین فیلم خارجی که دیدی؟؟؟؟
Birdmanنقل قول:
نوشته شده توسط arashderakhshanfar [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
احترام چیست ؟
نقل قول:
اِحتِرام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مثبت از ارج نهادن و اعتنا به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یا شیای است که فرد احترامگذارنده آن را سزاوار احترام میشمارد.
حرمت نهادن، نکوداشت، بزرگ داشتن، ارج نهادن و آزَرم برابرهایی برای احترام هستند.
فردی که به شخص یا چیزی احترام میگذارد، به آن شخص یا چیز توجه میکند و برای آن اندازهای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قائل میشود. این ارزشگذاری متعاقبا ممکن است خود را در رفتار و عملکرد احترامگذارنده نسبت به احترامیافته نمایان کند.
احترامگذارنده معمولا امتیازها و کیفیتهایی را در فرد یا چیزی میبیند و اینگونه داوری میکند که آن فرد یا چیز، سزاوار توجه، پاسخ و ارزشگذاری است و باید ادعای او بر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و حقوقی را نیز به رسمیت شناخت. با تغییر این امتیازها و کیفیات ممکن است میزان احترام نسبت به آن فرد یا شی نیز تغییر یابد.
احترام قائل شدن با توجه کردن همراه است و این توجه داشتن در بسیاری موارد صرف انرژی یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نیز با خود میآورد و بنابر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، انسان این صرف انرژی را زمانی انجام میدهد که آن را برای بقای خود یا هماهنگی بهتر با محیط لازم ببیند.
بنابر این احترام گذاردن با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تفاوت دارد. دوست داشتن و علاقه ممکن است در تمایل درونی سرچشمه داشته باشد اما احترام میتواند تنها به خاطر جبر محیط در فرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شده باشد.
احترام با رعایت نیز تفاوت دارد. رعایت حداکثر سرعت توسط رانندگان یا رعایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مورد توافق توسط دو گروه متخاصم ممکن است رعایت محض باشد و عنصر احترام در آنها وجود نداشته باشد.
:) از ویکیپدیا کپی پیست کردم :n08:
فاصله ایستگاه فضایی تا مرکز زمین چند اینچه ؟ :n10:
البته فاصله ایستگاه فضایی با سطح زمین متغییره و شعاع زمین در قطب و استوا هم متفاوت :n02:نقل قول:
اما به طور میانگین حدود 264466318 اینچ :n05:
نظرت در مورد مطلبی که در امضام گذاشتم چیه؟!
"فرازمینی هایی وجود دارند که از یکی از اقمار زحل هستند می آیند و بعضی دیگر از مریخ و بعضی دیگر از زهره می آید و احتمالا با هم در ارتباط اند. به نظرم به این دلیل که که آنها چیزی که آنرا "فدراسیون" می نامند بین خود دارند که قوانینی دارد. برای مثال، یکی از آن قوانین این است که آنها در کارهای ما نمیتوانند دخالت کنند مگر اینکه از آنها دعوت شود، و این احتمالا یکی از دلایلی است که تا همین اواخر زیاد آنها را نمیدیدم.نقل قول:
این یه تیکه اش غیرقابل باوره
به روح اعتقاد داری؟
نقل قول:
هنوز به نتیجه ای نرسیدم
توی این فروم چند تا پست باید بزنیم تا اجازه درج تصویر gif رو در امضا داشته باشیم ؟
فکر کنم 150 تا بودنقل قول:
برای چی تو فروم فعالیت میکنید؟
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk