سلام به دوستان.
من یک پرینتر HP 1215 گرفتم . اما ظاهرا عکس رو با کیفیت بالا چاپ نمیکنه. دوستان میتونن راهنمایی کنن؟
Printable View
سلام به دوستان.
من یک پرینتر HP 1215 گرفتم . اما ظاهرا عکس رو با کیفیت بالا چاپ نمیکنه. دوستان میتونن راهنمایی کنن؟
کسی نظری نداره؟نقل قول:
ویرایش
Canon Pixma MG5140 رزولیشن چاپش با 4840 یکیه با تفاوت اینکه این مدل کپی و اسکنم داره ولی قیمتاش یکیه....
برایه چی یکیه قیمتاش؟
بله نباید هم چاپ کنه.hp 1215 برای ادارات دفاتر خوبه.نقل قول:
روی چاپ عکس نباید حساب کنی.باید جوهرافشان بگیری.
---------- Post added at 09:08 AM ---------- Previous post was at 09:04 AM ----------
نه اگر هم مشکل داشته باشه از کارتریج هست.که اون هم قیمتی نرداره.20 تا 25 تومن هم میتونی بخری.نقل قول:
همه چیش ارزانه
---------- Post added at 09:09 AM ---------- Previous post was at 09:08 AM ----------
کارتریج شما بلید مگنتش اسیب دیده.اگر تو مازندران هستی بیا پیش خودم اگر هم تهران هستی بو شرکت پارت تکنیکنقل قول:
---------- Post added at 09:12 AM ---------- Previous post was at 09:09 AM ----------
hp laserjet 1132 دویست تومننقل قول:
hp laserjet 1132mfp دویست پنجاه تومن
اولی 3 کاره دومی 4 کاره
سلامنقل قول:
البته جواب این پست شما به دلیل تعطیلات به تاخیر افتاد نمیدونم هنوز این جواب برات مهم باشه یا دستگاه ( کارتریج ) رو درست کردی یا نه ولی در کل این جواب برای کسانی که مطالعه می کنن میزارم
دارخل کارتریج هاس سامسونگ مدلهای 1640 یا 4200 و 4300 و اخیرا 1660 و 1990 یک فلز روی فوم مگنت ان هستش که یک لبه ال مانند داره اون لبه فلزی که اسمش هم داکتر بلید هست پودر مگیره که باید با احتیاط باز کنی ( نباید کج یا تغییر حالت بده ) تمیز کنی که معمولا باید ناخن بکشی تا اون ذرات ریز از روش پاگ شه و دوباره با احتیاط جا بزنی .
اینم عکسش
سلام
آغا واسه عکاسی آتلیه میشه رو r1900 با کارتریج قابل شارژ حساب کرد؟
منظورم اینه که موندگاری عکسا و رنگا چه جوریه؟
آبروی آدمو حفظ می کنه؟
این دستگاه قابلیت نصب پمپ را دارد.نقل قول:
اگر با جوهر اورجینال کره باشد چرا میشه روش حساب کرد.
اپسون با اینکه دردسر هدش زیاده اما تا وقتی که خوب کار میکنه از تماطم پرینتر ها کیفیت چاپش بهتره.
اما من برای عکس های فوری دستگاه های حرارتی را میپسندم.
مهران جان ممنون از پاسختون
اما منظور من چاپ با جوهرهایی مث wox ,newmark,wwm بود منظور بنده این بود که میشه رو ماندگاری اینا حساب کرد خود من در حال حاضر با p50 و با newmark کیفیت خوبی رو میگیرم اما ترسم از موندگاری عکساست اگه در این مورد توضیحی داده بشه خیلی ممنون میشم
نکته دیگه اینکه تو a3 زنها از مارکهای دیگه کدوم کیفیتش به r1900 میرسه
و دیگه اینکه در مورد دستگاههای حرارتی و قیمتشون اگه توضیحی بفرمایید که دیگه خیلی ما رو شرمنده خواهید کرد
ممنون
عزیزم من با عکاسهای زیادی کار میکنم.کاغذی که استفاده میکنید.باید کاغذ اورجینال hp یاشد.یا اورجینال canon.نقل قول:
البته کانن قیمت بالایی داره.
من از جوهر های زیادی برای مشتریام استفاده کردم.inktec غلظت بالایی داره.ماندگاریش بصبت به جوهرهایی که تا به حال استفاده کردم خیلی بالاتر بود.
حراریتی ها ماندگاریشون 40 سال است.و از یک ریبون حرارتی استفاده میکنند.
رزنگ ها .قرمز.زرد.ابی.سفید. لازم به توجه است که رنگ سفید برای براق کردن است.
این هم از قیمتاشکد:http://rayaneh.com/cat-555.aspx
البته اپسون کیفیت 4 رنگش با hp یا canon شش رنگ برابری میکنه.چه برسه به r1900.دستگاه خوبیه.در صورت استفاده جوهر مناسب و استفاده درست دستگاه
سلام منظورتون از درام باید عوض بشه یعنی هزینه خود کارتریج؟یا کمتر؟ببرم نمایندگی اچ پی درست میکنند؟نقل قول:
ببخشید از شدت گرفتار الان به پستم سر زدم.
:11:
سلام ممنون از توضیحاتتوننقل قول:
به نظرتون 1410 کافی هستش یا پول اضافه واسه r1900 خرج کردن ارزششو داره؟
مدلهای حرارتی که شما معرفی کرده بودین رو دیدم من یه مدل a3 میخوام با کیفیت عالی چه مدلی رو پیشنهاد میدین ؟
خیلی ممنون