نسبتا بهتره...باید خودت تست کنی منطقه به منطقه فرق میکنهنقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
Printable View
نسبتا بهتره...باید خودت تست کنی منطقه به منطقه فرق میکنهنقل قول:
فرستاده شده از SM-G360Hِ من با Tapatalk
از ساعت 12 به بعد خوب میشه واسه ایرانسل.اون دیگه بستگی به کاربرای منطقتون باشه تا چه زمان کار کنن با نت.بعضی وقتها یهو سرعت جت میشه.ایرانسل بگیر نگیر داره ولی همراه اول چون سرعت محدود کرده سرعتش خوبه بسته آلفا تا 65 کیلوبایت میره.بسته آلفا پلاس تا 1 مگابایت بر ثانیهنقل قول:
آقا همراه اول منطقه ما تری جی شده حدود دو هفته ولی چرا اینجوریه؟فضای بیرون 85dbm تا 90dbm هست داخل خونه 100dbm هست با سه چهار خط آنتن ولی داخل خونه با این قدرت سیگنال 100dbm دیتا ردو بدل نمیشه فقط شاید آخر شب خوب باشه ولی توی حیاط 90dbm دیتا ردو بدل میشه.
آیا این مشکل قدرت سیگنال خودش رفع میشه؟؟؟زنگ زدم اپراتور جواب درست ندادن میگن ساخت و ساز خونتون جوریه که نمیتونین از نت استفاده کنین اگه اینجوره پس چرا سه چهار خط آنتن دارم و تماس مشکل نداره.اینم اضافه کنم رایتل تو خونه 78dbm هست ومشکلی نداره.
Sent from my CHM-U01
حتما دکل منطقه شما خاموشه یا لینکش از دکل دیگه آنتن میگیری با لینک ولی ضعیف میشه تا به شما برسه.منطقه ما هم اینجوری بود قبل از این که دکل محل تجهیز بشه.با پیگیری های فراوان خودم بعد چند ماه درست کردننقل قول:
آقا بی زحمت شماره ی اپراتور همراه اول رو بده که خیلی کار واجبی دارم . میخوام مستقیم با اپراتور حرف بزنم ممنون .نقل قول:
شما زنگ میزنی 9990 بعد 0 رو میزنی وصل میشی به اپراتورنقل قول:
خییییلی ممنون :n16:نقل قول:
لیست بسته های بلند مدت اعلام نشده همراه اول که در فروشگاه همراه اول موجود است، اما فعلا فقط همراه مودم فروخته می شود.
نوترینو سه ماهه / 5 گیگابایت ۲۳۰,۰۰۰ ریال
نوترینو شش ماهه / 10 گیگابایت ۳۸۰,۰۰۰ ریال
نوترینو شش ماهه / 20 گیگابایت ۶۰۰,۰۰۰ ریال
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی در نهایت بعدا چنین بسته هایی عرضه میشه دیگه
بعد از 1 ماه پیگیری سف و سخت :n33::n33: بالاخره همراه اول کاری کرد واسمون
تا 1 ماه پیش حتی دم در خونه هم انتن نداشتم ولی الان تو خونه قشنک با سرعت 700.800 دانلود میکنم
جالبه توی نقشه جایی ک ما هستیم زده در طرح توسعه ولی انتن خوبی داریم یادشون رفته نقشه رو اپدیت کنن
خیلی وقته آپدیت نشده انگار یادشون رفته یه نگاه جزیی بهش بندازن ببینن در چه حالهنقل قول: