مصرف بلوتوث و Wifi به خیلی چیزها بستگی داره ولی طبق استاندارد جفتشون در اکثر مشخصات با هم تفاوت دارند ولی در شرایط مساوی دستگاههای Wifi مصرف بیشتری دارند البته فراموش هم نشه که شرکتها اغلب رقم درست مصرف این وسائل را ذکر نمی کنند چون Wifi برای کم مصرف بودن طراحی نشده و چند سالی هم قبل از بلوتوث ساخته شده و مصرف عمده این دستگاهها در کاربردهای سرعتی هست ، بر خلاف بلوتوث که مناسب پرتابل و کم مصرف با چندین برنامه مدیریتی قوی برای کاهش مصرف و همچنین مزایای دیگری که با عث شده به عنوان جایگزین Wifi مورد استفاده قرار بگیره مگرنه الان همه داشتند هندزفری Wifi برای مبایلشون استفاده می کردند نه بلوتوثنقل قول:
مرسی از نظر مثبت شما
رقمهای عنوان شده در اون تاپیک تمامآ میانگین و کلی هست و به نظرم بهتره که شما طبق پستهای اول اون تاپیک کاربرد و بودجه رو مشخص کنید تا دوستان هم بتونند شما رو راهنمایی کنند
به هر حال عبور کردن از یک دسته و رسیدن به دسته بالاتر ، ملاک فقط هزینه نیست
دوست من تجربه میگه که هدفونهای برند فلیپس هدفونهای با کیفیتی نیستند و بیشتر در ظاهر هدفون با هم تفاوت اساسی دارند مگر نه از نظر کیفیت چند تایی که تست شده به هیچ عنوان نسبت قیمت و به کیفیت (چه صوتی چه فیزیکی) معقولی نداشتندنقل قول:
به هر حال این هدفون انتخابی هم هر چند جزو محصولات فلیپس هست ولی از 0 تا 100 شاید نمره 80 بگیره حالا تصمیم با شما
به به رسیدم خونه اول که (:نقل قول:
خوب اول باید روشن کنید که از کجا می خواهید خرید کنید و فکر نمی کنم تمام فروشگاههای خرید اینترنتی ، آمازون و بست بای باشند
بعد هم اینکه خیلی از فروشگاهها برای ایران هیچ نوع کالایی ارسال نمی کنند البته زیاد خودتون را ناراحت این مسئله نکنید چون اونها نه تنها به ما نمی فروشند بلکه لیست بلندی از کشورهای این چنینی هم دراند پس از این نظر خیلی ریلکس و با اعتماد به نفس برید سراغ یک فروشنده واقعی دیگه
خوب هماهنگی که کاری نداره معمولآ فروشگاههای اینترنتی امکان ایجاد ثبت نام برای مشتری دارند بعد از ثبت نام شما صاحب یک اکانت با موجودی 0 میشید و شروع می کنید به خرید همین که سبد خرید شما کامل شد یک فاکتور کلی با توجه به شرایط ارسال که معمولآ به صورت یک تیک ساده برای انتخاب نوع ارسال هست ، محاسبه شده
خوب اینجاست که کافی شما یوزر و پسورد خودتون را به اون صرافی بدید و بگید براتون حساب کنند و خیلی هم ساده هست ایشون باید خیلی زحمت بکشه و بره توی سایت و با یوزر شما وارد بشه و ادامه پرداخت لیست خرید شما رو انجام بده که چیز خاصی هم نیست و کمتر از 3 دقیقه طول می کشه و چون شما آدرس و تمام مشخصات خودتون رو پر کرده بودید بلافاصله کالاهای خریداری شده توسط شما با توجه به نوع ارسال برای شما فرستاده خواهد شد.
در واقع مشکل اصلی ما انتقال پول حقیقی به خارج بود که با این روش و بدون هزینه اضافه درصدی ، می تونیم خرید کنیم و اینکه این روش چیزی امکانی هست که سالها توسط صرافی ها انجام میشه بدون اینکه جایی درز کنه حالا هم من خرابکار جار زدم و خدا آخر عاقبتم رو با شما به خیر کنه
البته فراموش هم نشه این روش بای رقمهای چند هزارتا نیازی به آشنا نداره برید صرافی بگید 5 دقیقه ای براتون انجام میدهند فقط جای مطمئن برید چون این کارشون غیر قانونی هست و ممکنه عملآ وانمود کنند که پول ارسال شده ولی . . .
در واقع شما به شرط پرداخت بیلتون پول به صرافی بدید نه غیر . . . اینطوری دست هر نوع حقه کلک از طرف هر دو صرافی کاملآ بسته هست و شما می تونید خیلی راحت پول پرداخت نشده ظرف مدت فرضآ 24 ساعت را از همون صرافی مبدا پس بگیرید و برای چک کردن هم خیلی ساده میرید توی سایت فروشنده و تایید کالا ها تون رو برای ارسال چک میکنید که معمولآ برای DHL یک کد خاص به اسم تراک یا Track می دهند که با این کد میvید توی سایت
DHL و کد را وارد می کنید و می تونید لحظه به لحظه بارگیری و تخلیه و جابجایی بسته خودتون را چک کنید
در آخر اینقدر آسونه ولی دارم راه و چاهش رو نشون دادم و یک بار انجام بدید بار دوم حله فقط رعایت ریزه کاری هایی که گفته شد فراموش نشه که مسولیتش به عهده خودتون هست
خدا به خیر بگذرونه ببینم کاری می کنید تا از این سایت و اینترنت بن بشم
جواب شما را تا اندازه ای در پست قبل دادم ولی اونها اگه فروشنده باشند این مسائل مورد قبول نیست مثلآ ایا شده شما برید از فروشگاهی خرید حضوری کنید که اون فروشنده بگه به شما جنس نمی فروشم و شما هم اسرار کنید . . .نقل قول:
خوب الان هم همین اتفاقه چرا آخه خودمون رو کوچیک این فروشگاهها کوته فکر کنیم می ریم از جای دیگه حالا چه زیر چه بالای قیمت می خریم و پول دست ماست و بزارید اونها جنسهای طلایی خودشون رو به هرکی که دوست دارند بفروشند و ما هم اقای خودمونیم (:
اگه این کار شدنی نبود که اینجا برای شما مطرح نمی کردم دوست من
درباره مالیات فروشگاها اغلب مالیات را برای خریدار داخلی اضافه می کنند نه برای خریدار خارجی و این رو میشه از Help خود سایت متوجه شد و دیگر اینکه مالیات هم برای کشور تا کشور متفاوته اما در کل رقم چندان بزرگی هم نیست که نگران کننده باشه و فراموش هم نکنیم که خرید اینترنتی به همین سادگی ها هم که فکر میکنید نیست ولی باید تجربه کسب بشه که چه کالایی رو از کجا و با چه قیمتی و از کی و با چه نوع ارسالی خرید کرد که همه چیز به صرفه باشه
در آخر تمام فروشگاههای اینترنتی در اختیار شماست این شما هستید که از رنج قیمت یک کالا را انتخاب میکنید مثلآ ممکنه یک هدفون 100 دلار قیمت سازنده باشه و توی یک فروشگاه قیمت زده باشه 110 دلار و یکی 80 دلار و یکی 180 دلار و یکی 30 دلار حالا این تجربه شما هست که کدوم بهتره
در آخر آخر پیشنهاد میکنم برای دوستانی که قصد خرید از خارج به این روش را دارند بار اول یک کالا یا چند کالای ارزان قیمت خرید کنند بعد . . .
سلام به شمانقل قول:
بله هست چرا نباشه
حق با شماست جنس تقلبی هم موجوده
نه اینطور نیست کریتیو هم مثل بقیه شامل نمونه تقلبی هست
اگر از نمایندگی معتبر خرید کنید مشکل خاصی نداره و اگر دید که خیلی تفاوت قیمت داره کافی از روی ظاهر یک نگاهی به همون نمونه نمایندگی بکنید و یک مقایسه ای هم با هدفون فروشنده
به هر حال اغلب محصولات تقلبی هر دو برند سونی و AKG از ظاهرشون مشخص هست برای راهنمایی اغلب تکه های پلاستیکی هنگام قالب گیری فیش و بدنه هدفون باقی می مونه و اغلب جنس پلاستیک به نظر کدر و بد رنگ میاد و یک نکته دیگه اینکه دو تا هدفون تقلبی خیلی شبیه هم نیستن (:
منظورم اینه که حتی توی یک فروشگاه می تونید دوتا از هدفونها را با هم مقایسه کنید معمولآ اینقدر تفاوت فاحش هست که به راحتی شما متوجه خواهید شد
این هم کلک آخر برای رو دستی زدن به فروشنده کلاهبردار
تا 500 تا مشکلی ندارهنقل قول:
این چند پست آخر من = شد با حاشیه امیدوارم که ناظرین این چند پست آخر رو یک طوری مثل سابق زیر سبیلی رد کنند که بتونم اینجا بیام و چیز یاد بگیرم
دلم می سوخت میدیم که اینجا همه دوست دارند هدفون خوب داشته باشند و دستشون به جایی نمی رسید دل رو زدم به دریا و گفتم امیدوارم این راه حل بتونه کمک مفیدی به شما بکنه
و فروشندها هم متوجه بشن که هدفون یه چیز دیگه هست نه این جق جقه ها تقلبی که با کلی منت و کلاس می فروشند اما با قیمت یک هدفون واقعی
به هر حال از همگی معذرت می خوام که نظم و مقررات تاپیک رو رعایت نکردم
معذرت