دوستان عزیز اونهایی که ویندوز ۸.۱ موجود در لینک مقابل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود و نصب کردن میشه بگن که آیا این ویندوز نسخه فاینال هستش؟؟
یا نسخه پریویو؟
Printable View
دوستان عزیز اونهایی که ویندوز ۸.۱ موجود در لینک مقابل: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو دانلود و نصب کردن میشه بگن که آیا این ویندوز نسخه فاینال هستش؟؟
یا نسخه پریویو؟
منظورش 3632 بود :n02:نقل قول:
البته همونم دیگه گیر نمیاد سری جدید فقط با I7 های 3612QM , 3520M زده می شن
نسخه کامله Release Preview نیستنقل قول:
اگر Release preview بود می نوشت ولی نوشته Pro
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نکته جالب اینه مایکروسافت Windows experience index رو پاک کرده :n10:
آره دوست عزیز شرمنده منظورم 3632 بود
البته خودمم فکر نکنم 3632 دیگه منتشر بشه الان همشون 3612 هستن
دوستان عزيز
خواهشا نظر خودتونو ( از هر لحاظ ) درباره لنوو Y510 بگين
من تو سايت آل ديجيتال ديدم زده 3/710/000
البته برخلاف سايت لنوو فول اچ دي نيست ولي هاسول هست با 2گيگ DDR5
ممنون:n16:
یه لحظه به خودم شک کردم شاید دیشب خیالاتی شدم.ولی درست دیده بودم.با گرافیک 750 عرضه کرده شرکت لنوو:n10:نقل قول:
این هم آدرس دقیقش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همونیکه با قیمت749 دلار میده. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمدونم این مدل رو مخصوص بازار کدوم کشور زده.به احتمال زیاد مخصوص بازار امریکاست.
حالا شما چک کن ببین درسته یا نه.و خبرشو به ما هم بده.
ممنون:n01:
دوستان امکان تغییر هارد این لب تاپ با یه هارد SSD هست ؟؟؟
چون توی ریت ها و ریت خودم الان فقط هارد لنگ میزنه برای بهترین عملکرد !!
میشه اما نه بصورت هیبریدی یعنی شما کمِ کمِش باید ۱۲۰۰-۱۳۰۰ هزینه یه هارد SSD ۵۰۰ گیگ بکنید.نقل قول:
راست میگیا تو فروشگاهش هست :n10:نقل قول:
فکر کنم Lenovo دیتاشیتش رو آپدیت نکرده .
جالبه I5 بدون کارت گرافیک از I7 گرون تره :n10: ( هیچ کدوم تاچ نیستن )
نقل قول:
به نظر خوب میاد .( البته من Y510P رو دیدم Y510 فکر کنم دیگه تولید نشه . )
البته دقت کن چون اطمینانی نیست حتما GDDR5 باشه اگر جایی دیدی به شرط این بخر که GDDR5 باشه تا بعدا افسوس نخوری . معمولا عمدی الکی می نویسن تا فروش بره .
دوستان زوم کردن رو Rate :n10:نقل قول:
Z500حت Msata نداره بی خیال هارد دوم . باید SSDجایگزین کنین با هارد اصلی که دوستان زحمت کشیدن قیمت گرفتن 256 گیگش 800 تومن :n10:
مایکروسافت دمت گرم تو 8.1 اومدی Windows Experience Index رو حذف کردی از شر ریت خلاص شدیم :42::n10: