سرویس 2 مگ حجمی این شرکت، در طول روز، سرعت دانلودش چه قدره؟ پینگش چه قدره؟
برای مقایسه با یک شرکت دیگه، اگه سرعت دانلودش بدتر بود و پینگش بهتر، به کدوم بیشتر توجه کنم؟
ممنون
Printable View
سرویس 2 مگ حجمی این شرکت، در طول روز، سرعت دانلودش چه قدره؟ پینگش چه قدره؟
برای مقایسه با یک شرکت دیگه، اگه سرعت دانلودش بدتر بود و پینگش بهتر، به کدوم بیشتر توجه کنم؟
ممنون
سلام دوستان
چند نکته بسیار مهم باید خدمتتون عرض کنم : حتما حتما بخوانید و مراقب باشید:
1 - همیشه یکماهه تمدید کنید . مالیات طوری است که هر چه مبلغ بیشتر باشد , مالیات بیشتر می شود . یعنی در 0.06 ضرب می شود . مبلغ بیشتر , مالیات بیشتر . یعنی 1 ماهه 1 مگ محدود 21 تومان است و سه ماهه 70 تومان . یعنی 7 تومان اضافه .
2 - اگر حجم روزانتون تمام شود , انگار سرویس تمام شده و قادر به دانلود شبانه نخواهید بود . (حتی اگر مودم رو 1000 بار همان ساعات ریست کنید:n02: ...)
3 - هرکار کنید , یک مقدار از حجم روزانه , هر شب از طریق دانلود شبانه از حسابتون کسر خواهد شد که بستگی زیادی به تاریخ اتمام سرویس داره , مثلا مال من 2 روز مونده بود که سرویس تمام شود , حدود 700 مگابایت از روزانه رو کم کرد که کلا سرویس تمام شد , تازه دو روز مونده بود به اتمام سرویس)
4 - هر موقع اینترنتی ثبت نام اولیه کنید , از همون تاریخ دقیقا سرویس شروع می شود . (منظورم تمدید نیست , فقط ثبت نام اولیه)
دوستان لطف کنند نقل قول نکنند و فقط بخوانند . من دیگه پاسخگو نیستم . چیزهایی بود که حقیقتا خودم تست کردم و 100 در صد مطمئن هستم و حتی با پشتیبانی هم تماس داشتم و قابل انکار نیست.
مورد 3 منم تایید میکنم , هر شب داره از 400 تا 600 مگ از شارژ حجمی کم میکنه دیشب بود 2400 مگ حجمم صبح دیدیم شده 1800 مگ شده روز های قبل هم همینطور:n13:
با تشکر از اقا هادی..
لازم بود منم چند تا نکته بگم:
1- ساعات ریاگان بسته به هر مرکز مخابراتی یه مقدار دیر شروع میشه و چند دقیقه دیر تر تموم میشه.بعنوان مثال منی که سرویس 1مگ دارم ساعات رایگانم از 4 تا 7 صبح هست.
اما در سیستم خودتون ببینید از چه موقع شروع میشه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای اینکه بفهمید تایم رایگان شما چه موقع شروع میشود از داخل سایت های وب. از قسمت امور مشترکین به گزارش رویدادها برید.
سعی کنید دانلود رو چند دقیقه زودتر قطع بکنید.(برای اطمینان)
====
2- یه نکته ای که فهمیدم اینه که مودمو بعد از اینکه تایم رایگان زمانش دستتون اومد ریست بکنید.برای من تاثیر داشت و همونطور که در عکس میبینید چیز زیادی از حجمم کم نشده و مربوط به استفاده قبل از تایم رایگان میباشد:
البته نکته اول رو هم رعایت کردم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
===
اگر نکته دیگری یادم اومد به پست اضافه میکنم.
اخه مشکل اینه من از 4:5 میزاشتم همیشه تا 6:59 :n13:
دقیقا موارد شما رعایت شده بود اما باز هم کم شده بود . گفتم نقل قول نکنید که کردی مهدی جان:n02:نقل قول:
برای من هم مثل ساعات شماست دقیقا برای همه یکی هست اما باز هم دزدی شده . ساعات تنظیم هم زودتر تنظیم کردم اما فایده نداشت.
نقل قول نکردم که...یه تشکر کردم فقط:n02:نقل قول:
هادی جان اگر متن کامل نکته دوم رو میخوندی من اخرش گفته بودم:
مربوط به استفاده قبل از تایم رایگان میباشد.
بالاخره قبلش یکم استفاده کرده بودم....
حالا شما امشبو طبق نکته من تنظیم کن ببین چقدر ازت حجم کم میشه.برای اینکه دقیقتر باشه مودمو ساعت 3:45 ریست کن تا مقدار دقیق دستت بیاد.
باید دیر تر تنظیم کنی.:n02:نقل قول:
ساعات تنظیم هم زودتر تنظیم کردم اما فایده نداشت.
نقل قول:
بعد از اتمام ساعات رایگان مودمو ریست کردی یا نه؟
گیر میدی مهدی جان , :n02:نقل قول:
1 - من اتومات سر ساعت 7 کامپیوتر و برق و ... قطع میشه , دیگه چی میخوای :n02: ( حتی خودم قبلش بیدار هستم و راس ساعت 7 کامپیوتر و مودم و .. رو خاموش می کنم , چون معمولا صبح ها کار دارم و ساعت 7.30 از خانه خارج میشم.
2 - منظورم من حتی ساعت 4.10 تا .650 هم گذاشتم و باز 400 مگ کم کرده بود :n02:
4 - ساعات رایگان برای همه یکی هست , مگه میشه سیستم خودش حال کنه و مال یک مرکز رو دیرتر شروع کنه !!
3 - دیگه گیر نده داداش:n02:
یعنی باید بعد از تایم رایگان ساعت 7:7 مودم ریست کنم؟
من امروز ساعت 9 پاشدم مودم یه بار ریست هم کردم.
:n02:نقل قول:
چه گیری اخه؟!
من دارم تجربمو در اختیارت میزارم تا کمکت کنه...حالا اگر روی سرویس شما هنوزم مشکل داره واقعا یه گونه نادره:n02:
جای اشاره نشده ولی من خودم تست کردم نتیجه داده...نقل قول:
من همیشه به محض اینکه تایم رایگان تموم میشه مودمو ریست میکنم.در تصویر هم دیدی 6گیگ دانلود کردم فقط 19 مگ کم کرده(که اونم بخاطرمصرف خودم بوده!)