FC Barcelona vs. Valencia 19-2-2012 Match Highlights 16.6MB
کد:http://www.uploadbaz.com/a1i93tsi2ten
Printable View
FC Barcelona vs. Valencia 19-2-2012 Match Highlights 16.6MB
کد:http://www.uploadbaz.com/a1i93tsi2ten
ژاوي: بارسا هدفي جز قهرماني ندارد
بازيکن محبوب تيم فوتبال بارسلونا اسپانيا گفت: اميدوارم پپ گوارديولا قراردادش را تمديد کند.
به نقل از آس اسپانیا، ژاوی هرناندز که یکی از زیباترین گلهای این هفته از فوتبال باشگاهی اسپانیا را به ثمر رسانده تصریح کرد: بارسا هدفی جز قهرمانی ندارد و ما به چیزی جز قهرمانی نمیاندیشیم. هدف اصلی ما فتح هر ۳ جام است و هیچ مانعی بر سر راهمان وجود ندارد.
ژاوی ادامه داد: همه بازیکنان بارسلونا بیصبرانه منتظر تمدید قرارداد جوزپه گواردیولا هستند، امیدوارم پپ قراردادش را تمدید کند و با این کار باعث افزایش روحیه همه ما بشود. ماندن پپ در بارسلونا برای همه ما خوب است و از هواداران نیز انتظار دارم به این جو ملحق شوند و به ما کمک کنند تا هم به صدر جدول برسیم و هم به داشتن گواردیولا برای سالهای سال به خود ببالیم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پله: سبک بارسلونا الگوي آينده فوتبال است
پله اسطوره فوتبال برزيل با اعتقاد به اينکه در نهايت مهارت بر قدرت فائق خواهد آمد، گفت: اميدوارم تيم هاي آينده فوتبال از سبک بازي بارسلونا تقليد کنند.
این مهاجم اسطوره ای با مقایسه کاتالان ها با باشگاههایی که در گذشته برتری داشتند نظیر بنفیکا، آژاکس، آث میلان و رئال مادرید، گفت: کلید موفقیت داشتن یک گروه فوتبالیست است که با هم برای مدت طولانی بازی کنند.
پله که اظهارات وی در پایگاه اطلاع رسانی فیفا منتشر شده افزود: سبک بازی بارسلونا آن چیزی است که مردم می خواهند تماشا کنند و امیدوارم این سبک الگوی آینده شود و مهارت بر قدرت غلبه کند.
وی افزود به آلمان نگاه کنید. آنها امروز بازی بسیاری تکنیکی تری دارند و این آن فوتبالی است که می خواهیم تماشا کنیم. ما می خواهیم حرکت توپ را ببینیم نه بازیکنان را و این ویژگی فقط با تیم هایی که به خوبی سازمان یافته اند مشاهده می شود.
وی در مورد بازی بارسلونا گفت آنها مثل سانتوس در دوران اوج من هستند یا مثل بنفیکا، آژاکس، آث میلان و رئال مادرید. آنها در زمان خود استاندارد بازی را تعیین می کردند و کلید موفقیت آنها این واقعیت است که در یک دوره زمانی طولانی ترکیب تیم خود را ایجاد کرده اند.
انريکه: اميدوارم که گوارديولا در بارسلونا بماند
سرمربي اسپانيايي رم معتقد است گوارديولا بايد يک سال ديگر قراردادش را با باشگاه بارسلونا تمديد کند.
لوئيس انريکه ابراز اميدواري کرد پپ گوارديولا قراردادش را با بارسلونا تمديد کرده و همچنان در تيمش بماند.
انريکه که پيش از اين هدايت تيم دوم بارسلونا را برعهده داشت، گفت: به عنوان دوست گوارديولا و طرفدار بارسلونا دوست دارم که پپ در تيمش باقي بماند و قراردادش را تمديد کند. گوارديولا هوش بسيار بالايي دارد. گذشته از اين او يک کاتالوني است و عشق به بارسلونا در رگ و خون او جاري است. بنابراين بهترين گزينه براي هدايت اين تيم است و نبايد در فکر عدم تمديد قراردادش باشد.
انريکه که تيمش با پيروزي مقابل پارما با 38 امتياز به رده پنجم جدول ردهبندي صعود کرد، افزود: مدتها است که با گوارديولا صحبت نکردهام، چرا که او هم مانند من به شدت مشغول است. درست است که او تاکنون تصميم نهايياش را نگرفته، اما اگر من جاي او بودم حتما در بارسلونا باقي ميماندم و قراردادم را تمديد مي کردم.
گوارديولا معمولا قرارداد خود را با بارسلونا سال به سال تمديد ميکند. او از سال 2008 هدايت آبي ـ اناريها را بر عهده گرفت و تاکنون از 16 جام ممکن فاتح 13 تاي آنها شده است، اما در اين فصل تا حدودي شانس قهرماني در لاليگا را از دست داده است، چرا که با تيم صدرنشين رئال مادريد 10 امتياز اختلاف دارد. با اين وجود بارسلونا با حضور در فينال جام حذفي شانس قهرماني در اين رقابتها را دارد. در ليگ قهرمانان اروپا هم بارسلونا با پيروزي 3 بر يک مقابل لورکوزن در ديدار رفت، در آستانهي صعود به جمع هشت تيم پاياني رقابتها قرار گرفته است.
سسک برای تعطیلات 3 روزه به لندن رفته تا دوستان قدیمیش رو ببینه.
سسک-توماس روسیچکی
دنی آلوز از تعطیلات 5 روزه خود برگشت.
آلوز که در بازی با والنسیا محروم بود از 5شنبه هفته گذشته برای تعطیلات به گرانادا رفته بود
در این مدت در کنسرت ایندیا مارتینز شرکت کرد و به مدرسه فوتبال این شهر هم رفت و بازیکنان این مدرسه فوتبال با دانیل عکس یادگاری گرفتند.
منبع: fb
---------- Post added at 06:36 PM ---------- Previous post was at 06:36 PM ----------
اخبار کوتاه از بارسا
- روماریو : من سعی میکنم تا پسرم برای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بازی کند.این هفته با ساندرو روسل و پپ گواردیولا صحبت خواهم کرد.
- بوسکتس : مسی هر روز به سوپرایز کردن ما ادامه میدهد.وقتی شما فکر میکنید همه چیز را دیده اید،او یک چیز جدید از آستینش رو میکند!
- آریگو ساچی : من به گواردیولا گفتم که در وضعیت مشابه او بودم.با نگاهی به گذشته،من هیچوقت میلان را ترک نکردم.
- پپ : ما به جایی که دوست ندارند فینال کوپا در آنجا برگزار شود نخواهیم رفت.
- ژاوی : پپ به ما یک امنیت بزرگی داده است،او یک کلید است.ما دوست داریم که او قراردادش را تمدید کند چون با او خیلی خوشحال هستیم.
من خوبم،من احساس خوبی در برابر والنسیا داشتم و امیدوارم برای بازی یکشنبه در ویسنته کالدرون شرایط بهتری داشته باشم.
- ویار (رئیس فدراسیون فوتبال اسپانیا) : من به تمام دنیا سفر کرده ام و همه جا مردم درباره ی بازی فوق العاده ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با من صحبت میکنند.
- کارِتو (سخنگوی فدراسیون فوتبال اسپانیا) : گزینه های فینال جام حذفی مستایا در والنسیا ، ویسنته کالدرون در مادرید و کارتوخا (ورزشگاه بتیس) در سویا میباشند.
- مسی دومین بازیکن خارجی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] است که 200 بازی در این رقابتها انجام داده است.بعد از فیلیپ کوکو (1998-2004) با 205 بازی در لالیگا
مسی، بهترین رکورد گل زنی در طول 200 بازي
146 گل به ثمر رسیده توسط مسی، او را حتی از سزار رودریگز که رکورد های بسیاری را شکسته است بالاتر قرار داده است.
لئو مسی نمی تواند شکستن رکورد را متوقف کند. 4 گلی که او چهارشنبه شب مقابل والنسیا به ثمر رساند تعداد گل هایش را در لالیگا به 146 افزایش داد، چیزی که هیچ بازیکنی نتوانسته در 200 بازی نخستین خود در بارسلونا به آن دست یابد.
بهتر از سزار
مسی رکوردی که توسط سزار رودریگز -کسی که بالاترین تعداد گل را برای بارسا در بازی های رسمی (235) و همچنین بازی های لیگ به ثمر رسانده (193 گل در 287 بازی خارج از خانه)- به ثبت رسیده بود را شکست. این اسطوره وقتی به دویستمین حضورش رسید 140 گل به ثمر رسانده بود، یعنی 6 گل کمتر از مسی، کسی که آمار گلزنیش شامل هتریک هایی در لیگ نیز می شود (یک مورد در فصل 2006/07، سه مورد در 2009/10،دو بار در 2010/11 و چهار بار تا به این جای فصل 2011/12) به اضافه ی 4 گل به ثمر رسیده در شب گذشته در بازی مقابل والنسیا.
شکستن تمام رکورد ها به عنوان یک هدف
مسی در تلاش است تا نه تنها رکورد های باشگاهی، بلکه رکورد های بین المللی را نیز بشکند. او با وجود این که بسیار جوان است موقعیتی عالی دارد؛ او 146 گل در لیگ به ثمر رسانده و شانس بسیاری برای شکستن رکورد سزار رودریگز (193) و رکورد اسپانیایی تلمو زارا، بازیکن اتلتیک بیلبائو (251) دارد.
حدس این که این رکورد ها چه زمانی شکسته می شوند بسیار سخت است اما رکورد گل های به ثمر رسیده در بازی های رسمی برای بارسا به زودی شکسته خواهد شد. سزار این رکورد را با 235 گل شکسته است ولی لئو هنوز 222 گل به ثمر رسانده است؛ اما او هنوز راه بسیاری تا شکستن رکورد گل هایی که در لباس بارسا به ثمر رسیده است در پیش رو دارد. این رکورد در سال 1927 توسط پائولینو آلکانترا و با 369 گل شکسته شد اما مسی تنها 241 گل وارد دروازه کرده است. البته با تلاش های مسی مطمئنا هیچ چیز غیر ممکن نیست.
منبع: سایت رسمی باشگاه
مترجم: الیکا چلانگری / FCBarcelona.ir
مصاحبه ی پپ گواردیولا را پس از پیروزی 5 بر 1 در برابر تیم سوم جدول والنسیا را بخوانید.این مطلب شامل مصاحبه های مربی والنسیا اونای امری که از دومین شکست تیمش در نیوکمپ در این ماه ناراحت است هم میشود.
شاهکار تیم او در یکشنبه شب
ما امشب عالی بازی کردیم.ما به خاطر این پیروزی و بازی که ارائه دادیم بسیار خوشحالیم.
ما خوشحالیم که باعث خوشحالی حضار شدیم.ما خوشحالیم جمعیت زیادی برای دیدن ما می آیند.بیایید کاری کنیم تا آنها لذت ببرند.
فاصله ی 10 امتیازی در لالیگا
ما 10 امتیاز عقب هستیم ولی صادقانه بگویم:من فکر نمیکنم که ما لایق این اختلاف امتیاز باشیم.اتفاقات زیادی افتاده که باعث شده اختلافمان زیاد شود و جبران این اختلاف امتیاز سخت خواهد بود.ولی ما در این سه ماه باقی مانده تلاش خودمان را میکنیم و رقابت را ادامه خواهیم داد.مانند امروز
جایگاه آینده ی تیم او در این دوره
ما باید رقابت خوبی داشته باشیم.اگر این کار صورت نگیرد اختلاف ما خیلی زیاد میشود.ما باید تلاش کنیم و مطمئن باشیم که از این سه ماهی که از لیگ مانده امتیاز از دست نمیدهیم و بهترین رقابت را داشته باشیم...ما باید به کالدرون برویم (در برابر اتلتیکو مادرید) و بازی خوبی را ارائه دهیم.باید دید آیا اختلاف با رئال مادرید کم خواهد شد یا خیر.ما آماده سازی خود را برای بازی چهارشنبه آغاز خواهیم کرد،این یک محک خوب برای ماست اگر که ما این عنوان را میخواهیم.
هرگز نگویید روحیه ی تیمی میمیرد
من میدانم که در ورزش باید خودتان را محک بزنید هر روز،هر لحظه و من فکر نمیکنم که مثالهای بیشتری در مورد این بازیکنان وجود داشته باشد.این تیم شان و مقام ورزش را افزایش میدهد.
چند تیم وجود دارد که همه ی عنوانها را به دست آورده باشد و قادر نباشد در فصلهای بعدی این عنوانها را دوباره تکرار کند؟موضوع این نیست.آنها این کار را انجام میدهند بارها و بارها و انجام دادن این کار سبک آنهاست.
من فکر میکنم آنها مایه ی اعتبار و خوشنامی ورزش هستند و من همیشه فکر میکنم که ما چقدر خوش شانس هستیم که این نسل از بازیکنان را در اختیار داریم.این یک امتیاز است که قادر باشید هر روز از آنها لذت ببرید زیرا آنها فوق العاده هستند.
محل برگزاری فینال کوپا
من دوست دارم به جایی بروم که مورد استقبال قرار بگیریم و نمیخواهم به جایی بروم که مسئولانش ما را نمیخواهند.به این ترتیب شان و منزلت رقابتی مانند فینال جام حذفی هم حفظ میشود.نهایتا هیچ مشکلی وجود ندارد،ما از والنسیا متشکریم که ما را میپذیرد.ما نمیخواهیم موجب ناراحتی کسی شویم.اگر آنها ما را نمیخواهند،ما به آنجا نخواهیم رفت.این واضح است که ما در جایی که مورد استقبال قرار نگیریم بازی نخواهیم کرد.
ژاوی
بدون ژاوی شرایط تغییر میکند.نه فقط به خاطر اهمیتی که در زمین دارد بلکه به دلیل شخصیت والای اوست.او 10 دقیقه ی قبل از برنامه ریزی تمرین میرسد،بازیکنان را به داخل هدایت میکند،کار کردن را دوست دارد...او یکی از بازیکنان مهربان فوتبال است که تکرار نشدنی است.والدین او در کشف استعداد او کمی تعلل کردند.امسال ما هافبکهایی داریم که کارهای بزرگی انجام میدهند.
در کنار نیمکت چه چیزی بین او و سسک فابرگاس اتفاق افتاد
من به او گفتم تو باید گل بزنی.ما شانسهای زیادی برای گلزنی داشتیم،این ممکن نیست.ما در حال کمک کردن به دروازبان های تیمهای لالیگایی مقابل خود هستیم.بهانه ای برای تمدید قرارداد آنها با تیمهایشان.
اونای امری
مربی والنسیا همچنان میخواهد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را در نیوکمپ شکست دهد.امری با عطوفت قبول کرد که باخت تیمش به خاطر بازی زیبای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بود.
ما بازی بدی داشتیم.این شکست دردناک بود زیرا ما در حد یک تیم درجه ی دوم ظاهر شدیم.ما در روزهای دیگر خوب بازی میکردیم،امروز کاملا برعکس بود.چه تحقیر آمیز بود چه نبود،آنها خیلی نسبت به ما برتر بودند.آنها به ما رحم کردند.ما بهترین نوع [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بدترین نوع والنسیا را دیدیم.واضح است که ما از دو قطب دور شدیم. (رئال و بارسا)
مصدومیت اور بانگا،نتیجه ی یک تصادف ماشین عجیب و غریب،که باعث شد 6 ماه از میادین دور باشد
در هر صورت این خبر تاسف بار است.بدیهی است که ما نگرانیم و از همه مهمتر اینکه امیدواریم زودتر به میادین برگردد.ولی ما الان باید به دنبال جایگزین برای او باشیم
منابع:
www.fcbarcelona.com
www.soccerway.com
بارسلونا 5-1 والنسیا: آمار بازی
با احتساب بازی آخر بارسلونا مقابل والنسیا، آبی و اناری پوشان در این فصل تا کنون 8 بار موفق شده اند پنج بار یا بیشتر دروازه حریفانشان را باز کنند. لئو مسی و جشنواره گلی که در این بازی به راه انداخت، همچنین نمایش خیره کننده او در این بازی بسیار تحسین برانگیز بود.
در ادامه می توانید آمار بازی بارسلونا و والنسیا را مشاهده کنید:
• بارسا با نتیجه ای که مقابل والنسیا کسب کرد برای هشتمین بار است که در این فصل موفق شده پنج گل یا بیشتر وارد دروازه حریفانش کند. قربانیان بارسا پیش از این عبارت بودند از: ویارئال (5-0)، اوساسونا (8-0)، اتلتیکو مادرید (5-0)، باته (5-0)، مایورکا (5-0)، لوانته (5-0)، و ال هاسپیتالت (9-0).
• پپ گواردیولا، در این دیدار 9 تن از بازیکنان لاماسیا را در ترکیب اولیه تیمش قرار داد. همچنین سه بازیکنی که وی به عنوان یار جانشین در نیمه دوم وارد میدان کرد شامل تیو، تیاگو و ژاوی، همگی از پرورش یافتگان لاماسیا بودند.
• با پیروزی قاطعانه ای که بارسا مقابل والنسیا کسب کرد، می توان گفت روند ناکامی های امری مقابل گواردیولا همچنان ادامه دارد. این مربی در هیچکدام از 10 بازی خود مقابل بارسا موفق به کسب پیروزی نشده است.
• در واقع، در شش دیداری که امری به عنوان مربی در نیوکمپ حضور یافته، یک بار با آلمریا و 5 بار با والنسیا، تیم او 18 گل دریافت کرده و تنها 2 گل به ثمر رسانده است.
• آخرین باری که یک بازیکن بارسا موفق شد در یک بازی لالیگا چهار گل به ثمر برساند مربوط به هشتم نوامبر 2008 می باشد، در دیداری که ساموئل اتوئو با چهار گل خود وایادولید را به توپ بست و نهایتا با نتیجه 6-0 به نفع بارسا خاتمه یافت.
• آخرین باری که والنسیا در یک بازی از یک بازیکن 4 گل دریافت کرده بود به سوم فوریه 1985 برمی گردد؛ دیداری که باکرو در پیراهن رئال سوسیداد موفق شد چهار بار دروازه والنسیا را درهم کوبد.
• گل خیره کننده ژاوی در دقایق مرده بازی مقابل والنسیا منجر به ثبت رکوردی جدید برای این بازیکن کهنه کار خط میانی بارسا شد. وی هم اکنون با ثبت 11 گل در یک فصل، از بهترین رکورد گلزنی خود که مربوط به فصل 2008/09 می باشد پیشی گرفته است.
• بوستکس و مسی در صورت دریافت یک کارت زرد، بازی بعدی تیمشان را از دست خواهند داد.
• حضور مونتایا در بازی یکشنبه اولین حضور این فصل او در لالیگا و سومین حضور او در تیم اصلی بود. همچنین این اولین بار بود که وی 90 دقیقه کامل در ترکیب تیمش قرار می گرفت.
• مسی و پویول به ترتیب 11 و 8 بازی متوالی ست که در ترکیب اولیه تیم حضور دارند و از این حیث از سایر هم تیمی های خود جلوتر هستند.
منبع: سایت رسمی باشگاه
مترجم: تارا تاج / FCBarcelona.ir
ترجمه ی تیترهای روزانه ی اسپورت و الموندو در 20 فوریه ی 2012
وضعیت گواردیولا در حال حاضر اینگونه است:
1- جلسه با زوبی زارتا. پپ گفت نه ولی زمان بیشتری درخواست کرد تا بگوید بله
2-برنامه ریزی.خریدها ، بازیکن هایی که باشگاه را ترک میکنند ، تورها... همه چیز تحت کنترل او است.
3-بدون ضرب الاجل.منابع نزدیک به او میگویند که او زمان زیادی میخواهد تا تصمیم گیری کند
4-جایگزین ها. لوییز انریکه در کوتاه مدت. اسکار در مدت طولانی تر و ژاوی در آینده
5-پیشنهاد ها . اینتر و چلسی میکوشند تا با پیشنهاد های میلیونی او را از آن خود کنند
پیکه:"من هیچگاه به هیچکدام از تصمیمات پپ اعتراض نمیکنم"
لالیگا بدون اشتباهات داوری:مادرید 57 امتیاز ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 53 امتیاز
لئو مسی هنوز طلاهای بیشتری میخواهد
===============
پپ باید بماند
تیم به شدت از تمدید قرارداد پپ حمایت میکند
پیکه:"پپ باید قراردادش را تمدید کند بخاطرِ همه ی چیز هایی که با آن در چند سال اخیر زندگی کرده ایم و به خاطر چیزهایی که با آن زندگی خواهیم کرد"
"او تصمیم میگیرد و ما به تصمیم او احترام میگذاریم. این موضوع را انقدر بزرگ نکنید"
ژاوی هرناندز:"او قرارادادش را تمدید میکند" ژنرال مطمئن است که او تمدید میکند " به خاطر چیزهایی که ما میتوانیم درک کنیم"
خواهد دید اگر ایران صاحب داشته باشهنقل قول:
کاریکاتورهای روزانه ی اسپورت در 21 فوریه ی 2012
هیچ شل گیری ای وجود نخواهد داشت
دیگر هدیه های خارج از خانه (امتیازات مفتی که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در خارج خانه از دست میده ) دیگری وجود نخواهد داشت .
هیچ تونل افتخاری وجود نخواهد داشت
سرود قهرمانی ای ( منظورش رئال مادریده ) در کمپ نو وجود نخواهد داشت
هیچ آرامشی برای هواداران مورینیو وجود نخواهد داشت
"تیم بزرگ" در سینما به کارگردانی پپ گواردیولا
زوبي زارتا:گوارديولا فرصت براي تصميم گيري دارد
آندوني زوبي زارتا مدير ورزشي باشگاه بارسلونا اعلام کرد، اين باشگاه به پپ گوارديولا هر چقدر زمان بخواهد مي دهد تا او تصميمش را در مورد آينده بگيرد.
گواردیولا از زمانی که هدایت بارسلونا را به دست گرفته فقط قراردادهای یک ساله بسته است و قرارداد کنونی اش را هنوز تمدید نکرده است.
این موضوع شایعاتی را در مورد احتمال رفتن او به یکی از تیم های سری آ ایتالیا، لیگ برتر انگلیس و یا حتی خاورمیانه در پایان فصل منتشر کرد اما زوبی زارتا می گوید هیچ فشاری روی این مربی نیست تا تصمیمش را در مورد آینده بگیرد.
مدیر ورزشی بارسلونا به شبکه تلویزیونی کانال پلاس گفت: پپ می داند که از حمایت کامل باشگاه و تیم برخوردار است. او از ما زمان خواسته است و مشکلی وجود ندارد. ما برای او مهلت تعیین نکرده ایم و نخواهیم کرد و به وی اطمینان کامل داریم.
زوبی زارتا افزود: او زمان می خواهد تا تصمیمش را بگیرد. گواردیولا مربی است که ترجیح می دهد با قراردادهای یک ساله کار کند. ما هم موافقیم.
بارسلونا یکشنبه شب برابر والنسیا به برتری 5 بر 1 دست یافت و فاصله خود با رئال مادرید در صدر جدول لالیگا را به 10 امتیاز کاهش داد اما گواردیولا بعد از این مسابقه از فاصله ای که با صدر جدول دارد ابراز ناراحتی کرد