سلامنقل قول:
نگران نباش داداشی . این مشکل تو 90% تلویزیون ها هستش و نشت نور هست .
Printable View
سلامنقل قول:
نگران نباش داداشی . این مشکل تو 90% تلویزیون ها هستش و نشت نور هست .
سلامنقل قول:
بین این سه قطعا 55LB5820 خیلی بهتره . اینو یک ودیو دیدم کیفیت تصویرش رضایت بخش بود .
توی عکسی که گذاشتید چیزی مشخص نیسنقل قول:
دقت کنید که تاثیر نور محیط نیست؟
شایدم بخاطر نوشته های مشخصات کانال هست که روی اطراف خودش تاثیر میذاره که این حالت توی شب بیشتر مشخص میشود
دوستان ؟نقل قول:
کسی در این موارد اطلاعاتی نداره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مدل تی وی ؟نقل قول:
اگه lg 2014 باشه .روی کنترول دکمه info رو بزنید بعد مشخصات که رویت شد با جهت های {بالا پایین راست چپ}کنترل پایین صفحه نشانگر های هست .باید دکمه سمت راست بزنید بعد به صفحه دوم برید تو صفحه دوم هم تنظیم زیر نویس و هم تغییر صوت هست میتونید به طور دلخواه تنظیم کنید
دو مورد سه بعدی سعی کنید فیلم های معروف رو با حجم بالا انکودر قدرتمنددانلود کنید
تو بیشتر مواقع کیفیت تصویر کم هست به همین دلیل نمایش سه بعدیش آزار دهنده هست ...سعی کنید فیلماتون بیت ریتش بالای 3 مگ باشه
LB65200
2015 س
اینکار رو انجام میدم ولی با اینکه فایل صداش کنار فایل فیلم با همون نام هس ولی فعال نمیشه که انتخاب کنم
در خصوص فیلم سه بعدی:نقل قول:
اینکه تصویر از هم فاصله دارد را باید تست کنید که آیا فیلم سه بعدی شما سالم است یا نه.
بهترین کار تست در رایانه و با برنامه km player نسخه های جدید که قابلیت تبدیل سه بعدی به دو بعدی دارد.
البته اکثر تلویزیونها هم این قابلیت را دارند که فیلم سه بعدی را به صورت دوبعدی پخش کنند.
بهرحال در رایانه و یا خود تلویزیون تست کنید که آیا تصویر سه بعدی، دو بعدی میشود یا نه. اگر شد که فیلم سالم است ولی اگر نشد، فیلم سه بعدی تان خراب است.
اگر فیلم سالم بود که با توجه به اینکه سه بعدی side by side یا OVER/UNDER است باید گزینه مورد نظر را در تلویزیون انتخاب کنید و وقتی تصویر دو تایی یکی شد، عینک بزنید و تصاویر را به صورت سه بعدی ببینید.
در مورد صوت فیلم هم، دقت کنید که شما باید با برنامه ای مثل mkv merge gui صدای فیلم را روی فیلم با فرمت MKV بچسبانید.
استفاده از این برنامه بسیار ساده است و در اکثر سایتها راه استفاده از آن را میتوانید پیدا کنید، کار اضافه کردن صدا هم چند دقیقه بیشتر طول نمیکشد.
بعد از اضافه کردن فایل صدا به فیلم، شما در هنگام پخش میتوانی صدای دوم فیلم که همان صدایی که اضافه کردید هست را فعال کنید و فیلم را با صدای دوم بشنوید
در مورد زیرنویس هم، اکثر تلویزیونهای سامسونگ و LG خودشان زیرنویس معمولی را به صورت سه بعدی در می آورند و نیازی به تغییری در زیرنویس نیست.
یعنی کافیست شما فیلم و زیرنویس را هم نام کنید، بعد از اجرای فیلم و سه بعدی کردن فیلم، زیرنویس به صورت درست نمایش داده میشود.
من تلویزیون 42lb6900 گرفتم
یه هارد 1TB هم بهش وصل کردم
برای اینکه فیلم ماهواره رو ضبط کنم باید چیکار کنم؟
همراه تلویزیون فقط یه کنترل هوشمند بود که عین موس کامپیوتره و هیچ گزینه رکوردی نداره
واسه این مدل کنترلی تو گوشی آندروئید نداره؟(tv remote lg)
دوست عزیزنقل قول:
اول اینکه فقط می توانید از کانالهای دیجیتال در تلویزیون برای ضبط استفاده کنید نه ما-هو-اره تازه اگر تلویزیونتان قابلیت ضبط را داشته باشد.
و برای کنترول می توانید از این تایپیک استفاده کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام خدمت دوستان.
یه مدتی هست که از الجی مدل ub830 خوشم اومده. امکاناتش خیلی زیاد و مناسبن. تنها سوال من اینه که کسانی که این مدل رو دارن کیفیت تصویرش چطوریه؟ آیا شفافیت و زنده بودن رنگها در اون عالیه؟ کیفیت رسیورش چطوره؟ کیفیت صداش چطوره؟