دوستان جهت خرید گوشی الان اقدام کنیم یا بزاریم بعد از عید.بنظرتون تغییری ایجاد میشه تو قیمت ها بعد عید.
Printable View
دوستان جهت خرید گوشی الان اقدام کنیم یا بزاریم بعد از عید.بنظرتون تغییری ایجاد میشه تو قیمت ها بعد عید.
سلام دوستان و اساتید محترم.
میخوا قبل عیدی یه گوشی بخرم. برسی کردم به
Samsung I9505 Galaxy S4
ولی خب 2 عیب بزرگ داره :
1. باطریش هست که میگن بعد چند ماه باد میکنه. از این حرفا .
2. بدنه پلاستیکی و ضعیفش .
حالا به غیر از این I9505 دو مدل دیگه هم مد نظرم هست sone xperia z , HTC butterfly ولی I9505 هم دوربینش بهتره و هم سخت افزارش . حالا موندم! این مشکل باطریش اگه حل بشه بدنش رو میشه باش کنار اومد.
دوستان 1 راهنمایی کنید ممنون.
htc one هم خیلی خوبه htc مشکل باطری تو این گوشی رو خیلی کم کرده اما بدنه به خاطر فلزی بودن کمی داغ میکنصص
تو همه ی مدل ها، باطری باد نمی کنه ولی وقتی هم که خراب بشه، باطری از 60 یک دفعه به 0 می رسه و خاموش میشه. کلاً خیلی ضدحاله.نقل قول:
ولی در کل به نظرم همین S4 انتخاب خوبیه.
درغیر این صورت فقط LG G2.
من چند وقت پیش ace 3خریدم 530.انصافا تو این رنج قیمت گوشی مناسب و شیکیه وازش را ضیم فقط یکم مشکل یه کم که چه عرض کنم یه خورده بیشتر مشکل باتری داره تقریبا هرشب باید شارژ بشه مگر خیلی از کم
استفاده بشه .ولی اس استایل گوشی های سامسونگ خوشم میاد خیل ظریف میسازه.
الان میخوام واسه یک بار که شده سونی بخرم .اکسپریا Vیا SPموندم کدوم بهتره ؟؟؟چرا؟؟
بین SP و V، بی شک، Xperia SP.نقل قول:
نکات مثبت SP نسبت به V:
1- پردازنده قدرتمند
2- گرافیک فوق العاده ( نسبت به قیمت )
2- سایز صفحه نمایش بزرگ تر
3- نسخه راه اندازی، اندروید 4.1 و احتمال بیشتر نسبت به V برای آپدیت به 4.4
4- طراحی ظریف تر و زیباتر نسبت به V ( بخاطر ضد آب بودن، V طراحی خشنی داره )
5- قیمت مقرون به صرفه تر نسبت به V
6- صفحه ی شیشه ای مانند پایین با اسلاید های زیبا
7- باطری قدرتمند
نکات مثبت V نسبت به SP:
1- تراکم پیکسلی بیشتر
2- دوربین بهتر
3- ضد آب و گرد و غبار
4- تاچ بهتر
5- وزن کم تر
بنابراین Xperia SP، نسبت به قیمتش کم ترش، امکانات خیلی بهتر نسبت به V داره.
گوشی می خواستم با 1- دوربین 5 2- صفحه نمایش 4.5 به بالا 3- دو سیم کارت 4-فلاش دار 5- پردازنده 1.2 به بالا 6- رم 1و7-فی 600
دوست عزیز چشمم درد گرفت :n02:نقل قول:
xperia M بهترین گزینه هست.
با افزایش بودجه به 640 تومان، Xperia L
سلام
من میخوام xperia z بخرم.
گوشی خودم xperia p
گوشی خودم اسپیکرش خیلی ضعیفه
تو بعضی از سایتا میگن اسپیکر زد ضعیفه بعضیاشونم میگن مشکلی نداره
کسی اطلاعی داره؟
راستی یه جایی خوندم با این مد میشه کیفیت صدا رو و بلندیشو زیاد کرد.
فقط نمیدونم چجوری نصبش میکنن؟
بوت و اینا لازمه؟
-Added S-Force build.prop line-Now using FLOAT64_LE-Improved alsa configuration for better performance (Thanks to Windows X)-Added Fidelity scripts to fix audio skipping issues (Thanks to Windows X)-Removed beatz library and restored back SOME stock xperia z libraries-Re-Introduced ClearAudio and VPT from Xperia ICS firmware-Much clearer audio
کیفیت صدای Z، خوبه اما بخاطر ضد آب بودنش، کمی ( خیلی کم ) به اصطلاح خفه ـست و باید بگم که از P خیلی بهتره.نقل قول:
و تفاوتی چندانی با گوشی هایی مثل S4 نداره.