:40:من ان گلبرگ مغرورم که میمیرم زبی ابی ولی بامنت و خواری پی شبنم نمی گردم :40:
"روحش شاد و یادش گرامی باد"
Printable View
:40:من ان گلبرگ مغرورم که میمیرم زبی ابی ولی بامنت و خواری پی شبنم نمی گردم :40:
"روحش شاد و یادش گرامی باد"
من کنکورهای سال های قبل رو حل می کنم(داخل.خارج از کشور )تخمین رتبه هام همیشه بین 8000 تا9000میشه.امسال می تونم زیر 10000بیارم؟
نمیخوام نا امید کنم ولی واقعا هیچ تضمینی نیست.دوست من تخمین رتبش به 2000 هم رسید ولی 7500 آورد ولی ممکنه کسی همون سطح خودش رو بیاره و یکی دیگه بهتر.واقعا نمیشه گفت فقط به خوندن ادامه بدهنقل قول:
من نشنیدم بچه ها بگن کتابا تغییر کرده پشت کنکوری داریم تو فرومنقل قول:
ریاضی 9 تیر تجربی 10 و انسانی 11 تیر
یکی به من گفت زیان بعد از ظهر ریاضی هست در صورتی که همیشه بعد از ظهر کنکور تجربی بوده.آره؟
شما هم ناامید نباشید... بجاش بیشتر درس بخونید...نقل قول:
من شخصا خیلی از این شیوه تاثیر دادن نارحتم... اینا میگن معیار سنجش وضعیت حال افراده... اما ما باید بخاطر درس نخوندن تو 2 سال پیش تاوان پس بدیم....:41:
دوستان راهی وجود نداره که بشه انتخاب رشته دانشگاه آزاد رو عوض کرد؟ توی حوزه رفع نقص میشه؟
اگه هنوز ثبت نام میکنه که می شه کارت شارژ دیگه گرفت از نو ثبتنام کرد... ولی فکر کنم خیلی وقته ثبتنامش تموم شده...نقل قول:
ثبت نامش که تموم شده به غیر از این راه دیگه ای نداره؟ در ضمن من فقط میخوام انتخاب اول و دوممو عوض کنمنقل قول:
سلام به بكس كنكوري
مگه قرار نيست تو كنكور نمره هر درسو تاثير بدن-پس چرا تو كارنامه سنجش نوشته معدل تاپير داده شده
آقا من متوجه شدم که در سالهای اخیر چند عنصر جدید به جدول تناوبی اضافه شده. کتاب شیمی جدید اونا رو اضافه کرده یا نه؟ عنصرهای با عدد اتمی 113 تا 118 که تو کتاب شیمی سال قبل مینوشت: تناوب 7 ناقص است. اما در اصل ناقص نیست و کاملا پر شده. الان جدول تناوبی از هر زمانی کامل تر و سالم تره.نقل قول:
1- 9 تا 11 تيرنقل قول:
2-برای ریاضیا هیچ کتابی برای کنکور 90 نسبت به پارسال تغییر نکرده:31:(ولی برای سال دیگه ریاضی2,حسابان,دیف تغییر میکنن:41:)
رشته های دیگه رو نمیدونم.