برای من قراره 104 هزار تومان قبض بیاد!!!!!
نوشته توی 2 دقیقه 6 گیگ دانلود کردم!
من خوبم! همه چیز ارومه! عمه رئیس چطوره؟؟؟؟؟؟
Printable View
خسته نباشید...
چند روز پیش من خودم را پاره کردم گفتم مخابرات داره ازم شارژ می دزده شما ها مسخره ام کردید!
از من هرروز 1 گیگ میدزدیدند یعنی صبح شارژ میکردم بعدش مودم را خاموش میکردم وقتی روشن میکردم وصل نمیشد زنگ میزدم پشتیبانی میگفت 980 مگ منفی هستی!
باید یه کاری بکنیم.
دوباره اون اعتراض ها به سازمان ارتباطات رادیویی و .. را باید شاخ کنیم!
والا من که نبودم که تکذیب کنم!!نقل قول:
چند نکته جالب!
1. از هر جایی می تونید مودم را با یوزر و پس شما کانفیگ کرد و به نت وصل شد!
2. من خودم تست کردم2 مودم از روی 2 تا خط می تونن هم زمان از یک اشتراک استفاده کنن! (بیشترش را تست نکردم! )
3. این پنل لعنتی 4 تا ای پی داره! یکی ماله ادمین! یکی ماله یوزر! یکی برای لاگ! یکی هم برای اموزش کار کردن با پنل!
کلا لعنت به این پنل ! لعنت به بانیش! لعنت به نویسندش! لعنت به من که ساکت نشستم! لعنت ... .!
نقل قول:
من رفتم مرکز مخابرات ولیعصر و پیگیر این قضیه هم هستم ! شما هم بهتره برید !نقل قول:
خسته نباشید...
چند روز پیش من خودم را پاره کردم گفتم مخابرات داره ازم شارژ می دزده شما ها مسخره ام کردید!
از من هرروز 1 گیگ میدزدیدند یعنی صبح شارژ میکردم بعدش مودم را خاموش میکردم وقتی روشن میکردم وصل نمیشد زنگ میزدم پشتیبانی میگفت 980 مگ منفی هستی!
باید یه کاری بکنیم.
دوباره اون اعتراض ها به سازمان ارتباطات رادیویی و .. را باید شاخ کنیم!
این فروم هم بهشون معرفی کردم و خود مسئول بخش دیتا هم اومد و نظرات کاربرا رو دید واسش جالب بود !
ولی خوب این که شما بیای اینجا اعلام کنی مشکل داری ولی هیچ کاری واسش نکنی مشکلت حل نمیشه ! وقتی شما هیچی نمیگی یعنی از سرویست راضی هستی .
در مورد اعتراض به سازمان ارتباطات رادیویی و ... هم اگه عملی باشه کار خوبیه ! البته یک اعتراضم باید به کل سرویسشون باشه!مخابرات استان ها موظف هستن به ما اینترنت نا محدود بدن نه این اینترنت حجمی ! شبانه ام که نداره !
البته بحث دزدی نیست ! مرض ندارن عمدا اینکارو کنن ولی واقعا پنل افتضاحیه و باید پاسخگو باشن بخاطر مشکل پنل !
یعنی امنیت سوراخ دیگه :دینقل قول:
1. از هر جایی می تونید مودم را با یوزر و پس شما کانفیگ کرد و به نت وصل شد!
2. من خودم تست کردم2 مودم از روی 2 تا خط می تونن هم زمان از یک اشتراک استفاده کنن! (بیشترش را تست نکردم! )
3. این پنل لعنتی 4 تا ای پی داره! یکی ماله ادمین! یکی ماله یوزر! یکی برای لاگ! یکی هم برای اموزش کار کردن با پنل!
کلا لعنت به این پنل ! لعنت به بانیش! لعنت به نویسندش! لعنت به من که ساکت نشستم! لعنت ... .!
براي من 2 گيگ شارژ کردند
200 مگابايت هم دانلود نکردم تموم شد
بيشتر مواقع هم که سرعتش با دايال آپ هيچ فرقي نميکرد و همين طور قطع و وصل ميشد
مي خام بدونم اين پول ها که اينا ميگيرند خوردن داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
والا همون دايال آپ پيشش شرف داره
عجب خرشدم adsl مخابرات گرفتما !!!!!
دوستان.من 2 گیگ شارژ کردم بیستم همین ماه 400 تا منفی خورده بود که ازش کم شد.1600 مگ موند.
724 مگ میزان دانلود و آپلودم بوده که اگه از 1600 مگ کم کنیم در میاد تهش 800 مگ که باید من به روایتی 800 مگ داشته باشم.ولی پنل آشغالشون زده 400 مگ مونده.دزد های بی بوووووق بوووووووووووووووووووووووو ووووق پدر بووووووووووق های مادر بوووووووووووووووووق
شما بر اساس نرم افزار مدیریت حجم که رو سیستم دارید میگین 724 مگ دانلود و آپلود داشتین؟نقل قول:
سلام
بچه ها گوگل پلاس برای شما ها هم از دسترس خارج شده؟:13:
سلام
خداییش همه جای دنیا پیشرفت میکنن اینا پسرفت کردن !
قبلا شبانه نداشت ، پیگیری و درخواست دادیم و بلاخره گذاشتن !
بعد اومدن سرویس های مختلف (512 و 1mb) هم اضافه کردند !
بعد یک باره کل برنامه رو نابود کردن تا مشترک بیشتری بگیرن و کلا غیر از DLC هم سرویس بدند !
الان باید دوباره بخوایم شبانه و سرویس های گوناگون رو بزرارن ! اگه ما نخوایم هیچی درست نمیشه !
گوگل رو کلا باش مشکل دارن ! به قول اون یارو تو پشتیبانیش گوگل دشمنـــه :دینقل قول:
سلام
بچه ها گوگل پلاس برای شما ها هم از دسترس خارج شده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیخوام اعصابتونو بیشتر خورد کنم اما واقعاً اگه دقت کنید هیچ صحبتی از سرعت در سرویس مخابرات نشده، یعنی اگر حتی سرعت به 16کیلوبایت هم برسه.نمیشه اعتراض کرد (البته نمیرسه و روی 1مگابیت میمونه، مثال زدم)