اگه به پست های قبلی محمد توجه کنی متوجه میشی که orc یکی از بهترین کلاس ها برای پول درآوردن هست.نقل قول:
Printable View
اگه به پست های قبلی محمد توجه کنی متوجه میشی که orc یکی از بهترین کلاس ها برای پول درآوردن هست.نقل قول:
کاظم میشه لینک پستها رو بذاری؟ من چند صفحه رفتم عقب چیزی پیدا نکردم.
نقل . قول از خودم ::31:نقل قول:
نقل قول:
این Oblivionعجب فازی میده ! امروز 1 ساعت من و یه orc و یه وار 60UM رفتیم فارم !
حدود 2 Bil فارم کردیم !!
600 mil به من رسید !! برای 1 ساعت فارم عالیه ! بهترین حالت فارم هست.
دقیقا می خواستم همین پست رو نقل قول کنم که محمد زحمتش رو کشید.
آقا امروز تو PVP سرور 2 یه کار خیلی خیلی خطرناک با آخرین Res Rune انجام دادم که اتفاق بدی نیفتاد این هم عکسش ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان میشه یک لطفی بکنین و اون نرمافزاری که باهاش میشد پتچ هارو با بعضی کامپایل کرد رو بدین؟ چون لینکی که دادین دیگه کار نمیکنه
من یه پریست درست کردم. الان لول 25 هست hm بیلدشم فول wis ه .
فقط خیلی ضعیفه در مقابل ضربه . rec می خواستم اضافه کنم ولی پشیمان شدم فول wis بیلد متداولی انگار .
پریست رو برای پول در آوردن می خوام :دی راهنمایی کنید لطفا بیلدش خوبه ؟ چون لول های بالاتر موب های سخت و باس ها aoe دارن و من زود می میرم که نه ؟
skill ها رو هم درست نمی دونم برای فول wis کدوم لازم نیست آپ کنم
دوست عزیز اون روش های قدیمی دیگه کار نمی کنن. تنها راه آپدیت آپدیت به صورت اتوماتیک هست. باز کن خودش خودش رو چند ساعته آپدیت می کنه و می تونی بازی کنی.هیچ دردسری هم نداره.نقل قول:
سلام دوستان میشه یک لطفی بکنین و اون نرمافزاری که باهاش میشد پتچ هارو با بعضی کامپایل کرد رو بدین؟ چون لینکی که دادین دیگه کار نمیکنه
skill هایی که برای attack هستن هیچ کدوم رو تا اطلاع ثانوی نگیر . Guide کامل تو فروم بازی هست .نقل قول:
من یه پریست درست کردم. الان لول 25 هست hm بیلدشم فول wis ه .
فقط خیلی ضعیفه در مقابل ضربه . rec می خواستم اضافه کنم ولی پشیمان شدم فول wis بیلد متداولی انگار .
پریست رو برای پول در آوردن می خوام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راهنمایی کنید لطفا بیلدش خوبه ؟ چون لول های بالاتر موب های سخت و باس ها aoe دارن و من زود می میرم که نه ؟
skill ها رو هم درست نمی دونم برای فول wis کدوم لازم نیست آپ کنم
قرار نیست تو بری زیره AoE که می ترسی . یکی از هنر های priest همینه که رنج aoe رو تشخیص بده و تو فاصله مناسب وایسه و هیل کنه . AoE هیچ وقت به هیلر خوب نمی خوره .
تا ست لباس 50-53 هم بیخودی پول برای لباس نده . همین فارمی ها رو بپوش. بعد که 50-53 گرفتی با لینک کردن Dual safe 1 , Dual wise 3 و یخورده هم enchant مشکل defence پایی تا حدودی حل میشه.
ممنون
پس فعلا همین فول wis تایید شد و تا 50 هم چیزی نمی خرم . معده درد گرفتم آقا این پریست بودن چقدر کار پر استرسیه ...
می گم exp استون اضافی داشتین به ما فقیر بیچاره ها هم کمک کنین ثواب داره . 600 میل فارم می کنی آخه باید سهم فقیر رو هم کنار بذاری دیگه :دی
تو این بازی هر چی بیشتر در بیاری خرجت به نسبت وحشتناک بالا میره. من که به شخصه یه مدت می خوام کمتر بازی کنم . واقعا رو اعصابه. اگه پول ندی نمیشه بازی کنی. هی فارم هی فارم همون گلد دوباره سریع خرج میشه ! کف کردیم اینقدر فارم کردیم !نقل قول: