من cowon i10 رو پیشنهاد میدم اگه بخواین کارت حافظه نخورهنقل قول:
j3 رو اگه بخواین صفحه ش لمسی باشه
میتونین همون i10 رو با حجم بیشر تهیه کنید.
موفق باشید
Printable View
من cowon i10 رو پیشنهاد میدم اگه بخواین کارت حافظه نخورهنقل قول:
j3 رو اگه بخواین صفحه ش لمسی باشه
میتونین همون i10 رو با حجم بیشر تهیه کنید.
موفق باشید
مدل c2 چطوره؟نقل قول:
من C2 دارم ، در مورد صداش باید بگم که صدای قابل قبولی داره و حجم و خروجی صداش ممکنه براتون جالب باشه.اما نکته منفیش به نظر وزنش و از همه مهمتر تاچ مقاومتیشه.اصلا قابل مقایسه با j3 در مورد تاچ و صفحه نمایشش نیست.تنظیماتش متفاوت از j3 هست و همینطور سخت تر.گرچه عادت میکنین و دستتون میاد که باید چی جوری فرکانس ها و تنطیمات دستیش رو به دلخواه تعیین کنید.
صفحه نمایشش زیاد برام مهم نیست و خوبی این پلیر باتری قویش هست . فقط میخوام بدونم که کیفیت ساخت خوبی داره و مقامتش در برابر ضربه نسبت به i9 و i10 چجوریه؟نقل قول:
من واسه یادگیری زبان یه پلیر میخوام که راحت بشه به هر لحظه ای از یه قطعه ی صوتی دسترسی داشت . یعنی واسه همون قسمت seek تاچ خوبی داشته باشه . همچین ام پی تری ای وجود داره یا باید mp4 بگیرم؟
با این معمولی ها یه خورده سخته...
c2 هم خوبه ولی j3 انتخاب بهتریهنقل قول:
مخصوصا که خوش دستره(البته نظر شخصیه)
در مقابل مقاومت در برابر ضربه i9 و i10 صد در صد بهترن چون سبکترن مخصوصا i9 که از بس سبکه بعید میدونم با سقوط ازاد چیزیش بشه
من که خودم زیاد از دستم زمین خورده ولی مثل مرد ادامه داده :31:
در ضمن اینکه c2 و j3 گیر بیارین هم خودش داستانیه
با mp3 player هم میشهنقل قول:
فقط یه کم زمان میبره تا به کار باهاش عادت کنید و دستتون را بیفته
خاصیتش اینه که هر چی بیشتر نگه دارین بیشتر میره جلو یعنی اگه اولش 5 ثانیه 5ثانیه میره جلو
بیشتر که نگه دارین 1 دقیقه 1 دقیقه میره جلو
mp4 هم در کل کنترل بهتری بهتون میده
چقدر بودجه مد نظرتونه؟
کیفیت ساخت خوبی داره ،بدنه محکمی داره که احتمالا همین باعث وزن زیادش شده،من این دوتا رو دقیقا نمیدونم ،اما خروجی صدای i9 یه مقدار به نظر بهتر میاد.اگه نگران ضربه هستید میتونید از کیف اورجینال خودش استفاده کنی که من 20 تومن گرفتم و کاملا از ضربه و خط وخش (پشتش نسبت به خظ وخش حساسه) حفاظت میکنه.همین طور که گفتید باطری خوبی داره ،حدود 50 ساعت جواب میده،نقل قول:
فکر میکردم فقط j3 تو بازار نایاب شده. پس الان c2 هم سخت گیر میاد؟نقل قول:
همونطور که گفتم صفحه نمایش برام مهم نیست و j3 یک مقدار صفحش زیادی بزرگه و به کارم نمیاد .
فعلاً منتظرم ببینم این پلیرم که دادم شاب واسه تعمیر چی میشه. اگه درست نشه میرم به قصد c2 و اگه پیدا نکردم i9
نظرتون راجع به مدل های سونی یا کریتیو یا سانسا چی هست؟
توی ایران خوب وارد و پشتیبانی میشن؟