بخوايم براي سري جديد تمديد كنيم سرعت ١٢٨. و ٥١٢ باز يكيه يا برگشته به حالت اولش
Printable View
بخوايم براي سري جديد تمديد كنيم سرعت ١٢٨. و ٥١٢ باز يكيه يا برگشته به حالت اولش
به نظرتون الان کسی از آسیاتک اینارو میبینه که ما اینطور ناراضی هستیم؟؟؟نقل قول:
تو دو سه هفته چهار پنج بار قیمت ها رو عوض کنن به این میگن یه شرکت با ثبات
به احتمال زياد قيمت هر ماه هستش.نقل قول:
خير 128 رو من با چشمای خودم ديدم كه الان داره با 13 - 14 دان ميكنه و پينگش از گوگل در حال حاظر 1200 ميلی ثانيه هستش (در واقع در حال حاظر خونه كسی هستم كه ديروز آسياتك 128 يكماهه تمديد كرده).نقل قول:
خوب ببينه ! نيازی به ديدن نداره خودشون مگه نميدونن !نقل قول:
--------------
من هم به زودي از جمع آسياتكی ها ميرم پيش اوراكل ، موفق باشين .
دونستنشو که میدونن خودشون رو زدن به ندونستن شاید با دیدن اینجا یه کم بفهمن که خیلی ها ناراضی ان:13:نقل قول:
خوب ببينه ! نيازی به ديدن نداره خودشون مگه نميدونن !
من که دیگه تمدید نمی کنم ، شرکت کلاهبرداری یعنی همین شرکت ! هی در حال تغیر قیمت ، هری تز های جدید !
الان دیدم ، زده 2 شب به بعد نصف قیمت حساب می شه !
یعنی 1 شب شد ، 2 شب ! بعدش هم نصف !
به قول بابابزرگ تف !
تو هر تایپیک یوزر دارند برای خودشون که از شرکت تعریف میکنند (یا از شرکت های دیگه بد میگن) تو همین تایپیک هم یوزر دارند که به قول دوستان کارمند آسیاتک هستند!نقل قول:
متوجه نشدم یعنی بازم عوض کردند؟ تعرفه ها که خیلی وقته (یه هفته :31:) عوض نشدهنقل قول:
این 9000 ساعته سرعتش چیه؟
من كه ازشون راضيم ... خدا هم ازشون راضي باشه :دي
من قبلا از يه شركت در پيت :دي سرويس ميگرفتم كه ساعتي 6 بار ديسكانكت !! ميشد ...
اين بنده خداها كه اصلا قطعي هم ندارن اگه اين مخابرات يزدان پناه هي كابل برگردون نداشته باشه :دي
اين 3 ماه من 15 روز اينترنت نداشتم اين ديوانه ها داشتن كابل برميگردوندند :دي
شب ها هم كه اصلا دانلود نميكنم ... چه مفت باشه ... چه نصفه قيمت ...
چون زماني كه سرويس رو گرفتم اصلا بحث اين حرفا نبود ... ( 2 سال پيش)
اما خب بد نيست اگه سرويس شبانشون سرعتش بره بالا و مجاني هم باشه ... البته بازم من حوصله ندارم نصفه شب بشينم چيز دانلود كنم :دي
من چند شب بيدار موندم ديدم سرعت دانلود 2 KB بر ثانيس ... انقدر خنديدم كه نگو :دي كلا بيخيال شدم
سلامت باشيد عزيزان ...
آسيا تك در خدمت شما :دي ( من مدير روابط عمومي يوز ها در آپارتمان خودمون هستم :دي كه فقط خودم هستم و خودم :دي)
نقل قول:
برای شما که مصرفت پایین می ارزه اما برای یوزرهای پر مصرف و دانلود کن اصلا ارزش نداره
اگر شما دو سالی من 5 سال مشتری شرکتم از زمانی که نامحدود 256 24000 تومان بود
تو فروردین هم قراردادم تمام میشه و فاتحه. از مخابرات 256 نامحدود میگیرم شرف داره
دیشب سرعت دانلود من خیلی افتضاح بو از 8 بالاتر نمیرفت اصلا گند زدن رفته...........:13:
سرعت دانلود بخوره تو فرق سر مدیر عاملشون ، نت به حدی کند می شه که نه می شه سایت باز کرد نه کار های دیگه مثل ریموت دسکتاپ و ....نقل قول: