دوست عزيز من گروهي رو بالاتر از گروهي نميدونم ولي شما سرعت شواليه و غارت 100 تاشونو فراموش كردينقل قول:
روم نيز ميتونه با داشتن 20 تا شواليه راحت به پاي توتن برسه ولي خوب يكم طول ميكشه كه اونم با سرعت ساختو ساز مناسب روم ميشه به سرعت پيشرفت كرد
Printable View
دوست عزيز من گروهي رو بالاتر از گروهي نميدونم ولي شما سرعت شواليه و غارت 100 تاشونو فراموش كردينقل قول:
روم نيز ميتونه با داشتن 20 تا شواليه راحت به پاي توتن برسه ولي خوب يكم طول ميكشه كه اونم با سرعت ساختو ساز مناسب روم ميشه به سرعت پيشرفت كرد
خوب ایشون هم همینو میگه دیگهنقل قول:
شما سرعت شواليه و غارت 100 تاشونو فراموش كردي
کلا شوالیه سزار اصلا چیز مناسبی نیست جدا از هزینه بالایی که داره اصلا سرعت ساخت و... اش هم مناسب نیست.
برای همر از شوالیه عادی استفاده میشه معمولا.
سرعت ساختش و همچنین سرعت جرکت بالاتری رو داره و بقول شما توان حمله بیشتری رو هم داره.
کمتر کسی از سزار برای همر استفاده میکنه من کگلی ریپورت از اسپید هر روز چک میکنم توتن ها خیلی کم سزار میسازن برای همر.
و همونطور که آرمان گکفت تا رومی بخواد پیشرفت کنه توتن مراحل بالا رو طی کرده و حداقل یه نیمچه همری داره که بتونه جلوی کار رومن رو بگیره.
چرا نمیسازه...محافظ دفاعش در برابر پیاده نظام خوب هست برای همین کسی محافظ رو برای دفاع در برابر سواره نظام نمی گذازه.....لژیون برعکس محافظ هست...نقل قول:
سلام
یک عدد اکانت اسپید us ( دو یا سه روزه استارت خورده)
موجوده
دنبال دوال میگردم یا شخصی که توانایی خرید طلا داشته باشه و یا اگر کسی خواست با قیمت مناسب واگذار هم میکنم.
فقط یه مورد اگر کسی میخواد دوال بشه باید حرفه ای بلد باشه بازی رو بدون رودرواسی!
درباره اکانت:
رنک هجومی و دفاعی خوب.
دلاور و جاسوس نیز ساخته شده غارت روزانه فعلا روزی 100K
که خوب چون روزای اول هفته اوله جای رشد داره نیرو هم به اندازه کافی هست تا 15*15 هم همه فارم هستن.
15 در 15 فارم هستن.
شوالیه توتن هم تا فردا پس فردا ساخته میشه.
ده دوم هم 3 روز دیگه زده میشه.
جای پیشرفت داره شدید محل دهکده عالیه و اتک داده نمیشه به ده من.
دوالی که نیاز دارم: یا توانایی خرید طلا داشته باشه
یا بتونه روی اکانت بازی کنه. (اینم بگم که کار خراب کن نمیخوام!)
بی برنامه نباشه و کار کردن با توتن رو خوب بلد باشه.
این اکانت از اکانت سرور فیلیپنم هم بهتر داره کار میکنه هر چند دست تنها بودم و به اینجا رسوندمش با دوال حداقل دوبرابر سریعتر پیشرفت میکنه.
اوه چه جنگی کسی جواب سوال صفحه قبل منو نداد
انقدر با هم نجنگید اگه فقط یه نژاد بهترین بود که تو تراوین 3 نژاد نمیزاشتند الان خود من خیلی با نژادم راحتم و طرفش رو دارم ولی جناب اقای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بانزاد توتن راحته و نظر هر کس هم به اندازه خود اون شخص قابل احترامه پس بسش کنید و جواب سوال صفحه قبل مارو بدید:31::31::31::31::31::31::31::31::31:
کاتا:منجنیقنقل قول:
همر:خودم هم دقیق نمی دونم اما به ترکیبی از سرباز ها گفته می شه که مثل چکش بر دفاع حریف فرود میاد و... نابودش می کنه.
گول ها همیشه خطرناکن همشون تله دارن.
توتن هم یه ذره خطریه اما خطرش از گول کمتره.(در جمعیت های پایین)
روم هم در جمعیت های پایی هیچی نیست.تا می تونی با رومی ها حمله کن.از جاسوس خیلی استفاده کن.
توتن ها هم از رنک هجومی و دفاعی میتونی استفاده کنی.
من يه دوال ميخوام كه با هم بازي كنيم من صبحا كلا نيستم يكي ميخوام كه صبحا باشه كسي هست بگه
چه اطلاعات کاملی دادی.:31:نقل قول:
حداقل سرورت رو بگو.
نه حاجینقل قول:
حمله ها بعد یه مدت ترکیبی می شن و رومن فقط باید محافظ بزنه
جدی می خوای شوالیه بگیری؟نقل قول:
سلام
یک عدد اکانت اسپید us ( دو یا سه روزه استارت خورده)
موجوده
دنبال دوال میگردم یا شخصی که توانایی خرید طلا داشته باشه و یا اگر کسی خواست با قیمت مناسب واگذار هم میکنم.
فقط یه مورد اگر کسی میخواد دوال بشه باید حرفه ای بلد باشه بازی رو بدون رودرواسی!
درباره اکانت:
رنک هجومی و دفاعی خوب.
دلاور و جاسوس نیز ساخته شده غارت روزانه فعلا روزی 100K
که خوب چون روزای اول هفته اوله جای رشد داره نیرو هم به اندازه کافی هست تا 15*15 هم همه فارم هستن.
15 در 15 فارم هستن.
شوالیه توتن هم تا فردا پس فردا ساخته میشه.
ده دوم هم 3 روز دیگه زده میشه.
جای پیشرفت داره شدید محل دهکده عالیه و اتک داده نمیشه به ده من.
دوالی که نیاز دارم: یا توانایی خرید طلا داشته باشه
یا بتونه روی اکانت بازی کنه. (اینم بگم که کار خراب کن نمیخوام!)
بی برنامه نباشه و کار کردن با توتن رو خوب بلد باشه.
این اکانت از اکانت سرور فیلیپنم هم بهتر داره کار میکنه هر چند دست تنها بودم و به اینجا رسوندمش با دوال حداقل دوبرابر سریعتر پیشرفت میکنه.
دارالفنونت چنده؟
شما کلا به جمعیت زیر30 غیر توتننقل قول:
سلام بله طبق گفته همه فقط رومن من هم رومن هستم
بخاطر این نمیتونم فارم پیداکنم که میگردم کلی عضو اتحاد هستن میترسم بهشون حمله کنم کلی هم گول هست که =>تله دارن
فقط باید به توتن ها و یا روم ها ی کم جمعیت حمله کنم که کمن
صفحات قبل هم گشتم اصطلاحات پیچیده داره نمیفهمم مثل همر یا کاتا یا از این چیزا اصلا این اصطلاحات یعنی چه
و زیر 15(توتن،ترجیحا قبلش چک بشه و اطمینان حاصل بشه طرف فارم نیست وگرنه خیلی خطرناکه)
گول هم زیر 30 همچین ترس نداره زدنش تازه خیلی خوبم منبع می دن چون سایرین نمی زننشون
کاتا رو که دوستان گفتن
من همر رو کامل می کنم
یه نیروی هجومی خیلی بزرگ که برای زدن دشمن تو جنگ یا اونطور که معمول هست برای زدنش واندر ساخته می شه و مهم ترین چیزش هم دژکوب و منجنیقش هست
================================================== ====
خب گذشته از این مسائل ما یه دوال می خوایم
ترجیحا با گلد
12تا 6-7صبح بیدار باشه
کمی تا قسمتی حرفه
ترجیحا اشنا به کانتر اتک باشه(با کانتر تقریبا کل نیروهای رنک یک هجوم سرورو از بین بردم امروز:دی)
نبود یادش می دیم:دی
اکانت ما هم که معرف حضور هست
Lord-Voldemort
در صورت امکان یا اینجا بهم خبر بدین یا به یاهو ایدیم
خیلی ممنون