مبارك باشه amin .... بالاخره گوشيت رو انتخاب كردي.... برنامه هر چي داري اينجا معرفي كن، دستتم درد نكنه.... ولي بازي بنظر ، توي تاپيك خودش باشه بهتره .....
موفق باشي..
Printable View
مبارك باشه amin .... بالاخره گوشيت رو انتخاب كردي.... برنامه هر چي داري اينجا معرفي كن، دستتم درد نكنه.... ولي بازي بنظر ، توي تاپيك خودش باشه بهتره .....
موفق باشي..
بابا من 1 ماه پیش خریدم.... اگه اینجا معرفی کنم بهتره فکر کنم... حالا هرچی دوستان بگن... راستی این علی مک بوک نمیاد من دپرس شدم... البته خدارو شکر آریا لند خیلی کمک میکنه...نقل قول:
چطور می توان از داخل یا خارج گوشی زنگ به بخش آلارم اضافه کرد
کسانی که با ساعت گوشی و پنلها مشکل دارند یک سری به این لینک بزنند تا مشکلشون حل بشه Daylight Saving Time
کد:http://www.microsoft.com/windowsmobile/en-us/downloads/microsoft/daylight-savings-update.mspx
کد:http://www.microsoft.com/downloads/thankyou.aspx?familyId=3bd7c55c-8ac1-4821-81fe-3f4ada831fe0&displayLang=en
من نصبش كردم ويبره نميزنهنقل قول:
وقتي رو كا 800 نصب كرده بودم از بس ويبره ميزد خودشو ميكشت ...
راستش من موندم چرا قیمتش از امنیا بیشتره.میشه معایب xperia رو بگین؟نقل قول:
تازه شنیدم شارژ xperia 10 ساعت هست.درسته؟[/QUOTE]
طبيعيه كه از امنيا گرونتره
چون گوشيه بهتري هست
عيب خاصي نداره
من تو گوشي عيب خاصي نديده ام
يكيش صدا بود كه حل شد
يكي هم ترك خوردن بعضي جاهاي بدنه گوشي كه اونم مهم نيست
بله مكالمكه xperia 10 ساعته فكر كنم بيشترين مكالمه در بين گوشيها را داره
در ضمن واقعي هست خودم تست كرده ام
حتي ممكنه بيشتر از اينها هم باشه و مطمئن باش كمتر از 10 ساعت نيست
شايد فقط يه نوع بود كه اونطوري بود اونم از اولش ايرادداشت يا كاركرده بود و ..نقل قول:
چون چنين چيزي تا حالا كسي نديده بود قبلا
كد ميخواد ؟
بابا بيخي نخواستيم
اين گيمها قبلا معرفي شدهنقل قول:
شما هم بهتره تو بخش گيمها معرفي كني
چون اينجاي لاي صفحات ميمونه
ولي اونجا هميشه هست و راحت ميشه بهشون دسترسي داشت
يكي دو تا برنامه اضافي هست كه ميشه چند تا زنگ به آلارم اضافي كردنقل قول:
در پست اتي اونو ميذارم تا نصبشون كنيد
ویندوز 6.5 از کی در سایت سونی اریکسون رسما قابل دانلود است؟
سلام.نقل قول:
مثل اینکه من نتونستم درست منظورم رو برسونم.اینکه من گفتم تاپیک مخصوص داره به این علت بود که شما وقتی داری زحمت میکشی اگر اونجا باشه هر کسی که دنبال بازی باشه و به اونجا مراجعه کنه میتونه ببینه و استفاده کنه.البته تمام فروم ها یک سرو وضع خوب و بسامانی دارن مثلا" برنامه ها جای خودشون معرفی میشن بازی ها جای خودشون و...اما اینجا متاسفانه اینطور نیست و مشکل این قضیه هم اینه که مثلا" الان شما دنبال یک برنامه میخوای بگردی باید تمام تاپیکهای وین مو رو بگردی از X1 , امنیا و دایموند گرفته تا.........تاچ ویوا همه رو دونه دونه باید بگردی.به هر حال واسه من که مشکلی نداره ایشالا که از گفته من ناراحت نشده باشید.
شما انقدر لطف داری که کسی ازت دلخور نمیشه با یه حرف.. میدونی آخه بدیه اینجا اینه که مثلا برای بازی های اکسپریا تاپیک جدا نیست یا مثلا برای بازی امنیا.. میدونی چی میگم؟؟؟ هرکی که بازی واسه اکسپریا بخواد مثلا باید کل تاپک بازی ها رو بگرده.. منم که خودم اکسپریا ندارم حوصله ندارم وقتی میخوام یه بازی واسه اکسپریا بذارم کل تاپک بازی ها رو بخونم... به هر حال شما تاج سری:11:نقل قول:
سلام :11:
:31:من حدودا دو سه ماه اینترنت نیومده بودم و از چیزی خبر ندارم :31:
قضیه این چیه ؟
:41::20:این مهم نیست ؟:20::41:نقل قول:
يكي هم ترك خوردن بعضي جاهاي بدنه گوشي كه اونم مهم نيست
:40:ضمنا قیمت گوشی رو کسی نداره ؟:40:
ممنون
سلام.
رام R3A نیز معرفی شد.من امروز گوشی رو اپگرید کردم البته از طریق مموری کارت نه از طریق SEUS. ولی تغییر خاصی توش ندیدم به گفته دوستان تو فروم XDA-DEVELOPER زیاد تغییرات توش دیده نمیشه.من فعلا نتونستم زیاد با گوشی ور برم و تغییرات بوجود امده رو بگم.
به هر حال دوستان بعد از اپدیت گوشیشان میتونند اگه راضی نبودنند و با رام قبلی راحت بودند گوشیشان رو به رام قبلی دانگرید کنند.
اینم عکسهایی که بعد از اپدیت از گوشی خودم انداختم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود رام:
موفق باشید.کد:http://www.megaupload.com/?d=D17SA8J3