سلام با 20 تا25 میلیون ماشین برای خانواده چی پیشنهاد میکنید؟ممنون:20:
سلام با 20 تا25 میلیون ماشین برای خانواده چی پیشنهاد میکنید؟ممنون:20:
من كه ميگم بذار براي اول سال بعد :20:فعلا 4 ميليون ميره تو جيبت ماشين بابا رو هم سوار ميشي:31:نقل قول:
هیوندای آوانته! کیا سراتو 2007-2008! مگان 1.6 پارس خودرو (این آخری زیاد توصیه نمیشه!)نقل قول:
سلام با 20 تا25 میلیون ماشین برای خانواده چی پیشنهاد میکنید؟ممنون
مرسی از لطفت منم در کل نظرم همینه منتها یه چند تا نکته هست.اول اینکه احتمال اینکه قیمتها بره بالاتر زیاده حالا اینم به جهنم.بد بختیه مملکت اینه کهروز به روز کیفیت تولیدات این خراب شده میاد پایین.اگه 1 روز زودتر بخری احتمالا به نفعته.اما از اون طرف اگه اکمسال بخرم ماشین واسه 2 ماه یه مدل میخوره.موندم چیکار کنم خداییش.نقل قول:
بالا رفتن قيمتها و كيفيت احتماليه ولي افت مدل قطعيه بازم به نظرم سال بعد بگيري بهتر باشه:5: البته تگه 4 تومنه رو تا اون موقع خرج نكني:31:نقل قول:
سلام
به نظر شما آیا خریدن سمند معمولی یا ال ایکس 85 که استفادشم خونگی بوده به صرفه هست ؟؟
کسی قیمت نداره؟ هم معمولی 85 هم ال ایکس 85 ؟؟
نه خدارو شکر خوره پول ندارم.پولم خرج که نمیشه احتمالا اضافه هم میشه:20:.با این تفاصیل بزارم سال بعد بگیرم بهتره.میمونه اینکه یه چند وقتی باید با خط 11 برم و بیام.پناه بر خدا هر چه بادا باد.:46:هر چند الان این حرفو می زنما اما باز وسوسه میشم:27:نقل قول:
چرا خط 11 ماشيني كه به بابا فروختي رو سوار شو:46:نقل قول:
نقل قول:
سلام به همه دوستان.وقت بخیر و خسته نباشید.من یه پراید 85 دوگانه دارم که احتمالا بدمش به بابام4 میلیون(چون بابام بوده اینقدر دادم وگرنه قیمتش 6/700 هست).اگه هم خریدی داشته باشم احتمالا ال 90 e2lp بگیرم.چون خیلی خوشم میاد از این ماشین.تقریبا اطلاعاتم هم در مورد این خودرو خوبه.حالا سوالم اینه که به نظرتون خریدمو برج 11 یا 12 سال88 انجام بدمش یا بزارمش برای سال89؟؟؟؟؟؟؟در کل چی پیشنهاد میدید(با توجه به تمامیه جوانب نظرتونو لطف بفرمایید.)
نقل قول:
من كه ميگم بذار براي اول سال بعد فعلا 4 ميليون ميره تو جيبت ماشين بابا رو هم سوار ميشي
نقل قول:
مرسی از لطفت منم در کل نظرم همینه منتها یه چند تا نکته هست.اول اینکه احتمال اینکه قیمتها بره بالاتر زیاده حالا اینم به جهنم.بد بختیه مملکت اینه کهروز به روز کیفیت تولیدات این خراب شده میاد پایین.اگه 1 روز زودتر بخری احتمالا به نفعته.اما از اون طرف اگه اکمسال بخرم ماشین واسه 2 ماه یه مدل میخوره.موندم چیکار کنم خداییش.
نقل قول:
بالا رفتن قيمتها و كيفيت احتماليه ولي افت مدل قطعيه بازم به نظرم سال بعد بگيري بهتر باشه البته تگه 4 تومنه رو تا اون موقع خرج نكني
نقل قول:
نه خدارو شکر خوره پول ندارم.پولم خرج که نمیشه احتمالا اضافه هم میشه.با این تفاصیل بزارم سال بعد بگیرم بهتره.میمونه اینکه یه چند وقتی باید با خط 11 برم و بیام.پناه بر خدا هر چه بادا باد.هر چند الان این حرفو می زنما اما باز وسوسه میشم
دوستان میشه این بحث رو همین جا تمومش کنید؟ تاپیک رو تبدیل به چت روم کردید! پیغام خصوصی واسه همین وقتهاست!نقل قول:
چرا خط 11 ماشيني كه به بابا فروختي رو سوار شو
سلام بچه ها.
من واسه دوستم مي خوام يه پرشيامدل 86 (البته آخر 86) معامله كنم.اينا مشخصاتشه.
يه گل گير رنگ داره.كاپوت هم رنگ داره.
ولي دو جفت لاستيك نو 205 روشه. يه ضبط پايونر 4150 و......
قيمت هم ميگه 13.5